Yalnız değilmişim sevindimBenden bir tane dahabende 2 defa verdim 7. Gün ve 9. Günde 133 ve 377 çıkmıştı haftaya kese bakalım denilmişti işte 26 sında Salı günü bakılacak kan vermemek için kendimi çok zor tuttum ve tutuyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız değilmişim sevindimBenden bir tane dahabende 2 defa verdim 7. Gün ve 9. Günde 133 ve 377 çıkmıştı haftaya kese bakalım denilmişti işte 26 sında Salı günü bakılacak kan vermemek için kendimi çok zor tuttum ve tutuyorum
![]()
Ben de çok geç olmadan giderim diye düşünüyorum . Aranızda pgt yaptıran var mı arkadaşlar ?Bende öyleyim allahtan hayırlısını dinliyorumsabah erkenden teste gideceğim inşallah
Neyse sabredelim az kaldıYalnız değilmişim sevindimbende 10 ve 12. Günlerde verdim işte kararsız kaldım versem mi vermesem mi diye
![]()
Aynen aynenNeyse sabredelim az kaldı![]()
Bugün kaçıncı günün canım
Ayın 7 sinde transfer olmuştum (2 embriyo)Bugün kaçıncı günün canım
Benim pgtli embriyoBen de çok geç olmadan giderim diye düşünüyorum . Aranızda pgt yaptıran var mı arkadaşlar ?
Benim test günüm yarın
Ayyyy inşallah pozitiflerle döneriz yarın kaçta gideceksinizBenim test günüm yarın![]()
Yumurta kaliteniz neydi acabaBenden bir tane dahabende 2 defa verdim 7. Gün ve 9. Günde 133 ve 377 çıkmıştı haftaya kese bakalım denilmişti işte 26 sında Salı günü bakılacak kan vermemek için kendimi çok zor tuttum ve tutuyorum
![]()
Ne zaman transfer oldunuz? Tek mi çift mi embriyo yaptınızBenim pgtli embriyo
Ben de 14 aralıkta transfer oldum tek embriyo ama yarın ilk kan testimi yapcam. Siz 8. Gün yaptığınızda kaç çıkmıştı15 Aralık transfer oldum tek embriyo, yarın 10. Günüm. 8. Gün pozitifi gördüm kanda yarın ikinci kanı vereceğim inşaAllah sıkıntısız ilerler![]()
144 çıkmıştı, pgtli embriyo mu sizinde? İnşaAllah pozitif sonuç alırsınız sizde Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.Ben de 14 aralıkta transfer oldum tek embriyo ama yarın ilk kan testimi yapcam. Siz 8. Gün yaptığınızda kaç çıkmıştı
İnşallah yarın bol pozitifli bir gün olurAyyyy inşallah pozitiflerle döneriz yarın kaçta gideceksiniz
Embriyo kaliteniz nasıldı ?144 çıkmıştı, pgtli embriyo mu sizinde? İnşaAllah pozitif sonuç alırsınız sizde Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
3aaEmbriyo kaliteniz nasıldı ?
Benim de 3ab maşallah sizin çok iyi gelmiş benim 32 geldi yarın tekrar test yapacağım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Katlanarak sağlıklı bir şekilde artar inşaAllah hepimizin değerleriBenim de 3ab maşallah sizin çok iyi gelmiş benim 32 geldi yarın tekrar test yapacağım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Cevaplarınız önemli kızlarMerhaba pozitif alan arkadaşlar kaçıncı denemenizde oldu ve sorun neydi yazabilir misiniz görenler![]()
Kızlarrr bilgisi olan yok mu hiç inanın ben çok merak ediyorum bunuKızlarrrr 1+2 yumurta donduruldu ne demek yahu , iki denememiz olabilir dedi doktorum ama anlayamadım ben yani iki embriyoyu bir arada mı donduruyorlar neden 1+2 diyorlar bilgisi olan var mı