Allah'ım yar ve yardımcın olsun Öncelik senin sağlığın canım. İnşaallah herşey yoluna girer ve ilaçları bırakmak zorunda kalmazsınAh kızlar duariniza o kadar ihtiyacım var ki moral olarak çökmüş durumdayım cuma günü transfer oldum fakat o günden beri migren atakları geçiriyorum doktorum migren ilacımı iç dedi ama çok ağır 3 gün oldu 3 gündür migren ilacı içiyorum hatta sayamadgim kadar parol hatta bugün doktoru aradim git hastaneye serum taktir dedi parol serum taktırdım ve doktorum sağlığından önemli değil aşırı migren inme belirtisidir duruma göre ilaçları birakiriz dedi ilaçlar migrenii artırmış ilaçların bırakılması bebeğin tutinmamasi demek hem ağrılarım var ona kivraniyorum hem tedavi iptal olacak diye hüngür hüngür ağlıyorum hala basım geçmiyor lutfen dua edin
Bende olmamıştı aslında reglim bir gün gecikince gidip baktirdigim için öğrenmiştim 6 gün sonra baktirsam gebeliğin emaresi bile kalmayacakmis.Kızlar aranızda kimyasal gebelik yaşayan oldu mu daha önce ? Merak ettiğim belirti hiç yaşadınız mı lekelenme kaşık ve bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ?
Hmm ben yaptırmadım ama idrar testi yaptım evde umarım herşey gönlünce olur hepimizin pozitif olurBenim de yarın test günüm ancak ben erkenden 2 kez yaptım yarın artışa bakılacak umarım kimyasal değildir
Siz kaçıncı günde baktırdınız ve değeriniz nasıldı tekrardan baktırdınız mı ?Bende olmamıştı aslında reglim bir gün gecikince gidip baktirdigim için öğrenmiştim 6 gün sonra baktirsam gebeliğin emaresi bile kalmayacakmis.
En iyisini yapmışsınız bende lekelenme oldu diye baktırdım 7. Ve 9. Günde keşke baktırmasaydıö diyorum kimyasal derdim olmazdı ?Hmm ben yaptırmadım ama idrar testi yaptım evde umarım herşey gönlünce olur hepimizin pozitif olur
Canım acil c vitamini takviyesi yap. Bol bol mandalina portakal ye. Senin transfer olmuş muyduKızlar hasta olacak gibiyim de nane limon fln içeyim mi burun spreyi kullanabilir miyim ki
Benim de yarın test günüm ancak ben erkenden 2 kez yaptım yarın artışa bakılacak umarım kimyasal değildir
2018 Haziran da yaşamıştım bu durumu. Regl olacağım ilk gün olmayınca kanda baktırdım 20 li bir rakamdi iki gün sonra gittiğimde 5 lere düşmüştü iki gün sonra tamamen sifirlanmisti yani tesadufen öğrenmiştim.Siz kaçıncı günde baktırdınız ve değeriniz nasıldı tekrardan baktırdınız mı ?
İğneyi yapan hemşireye rica edin çok çok yavaş versin ilacı.ve yapıldıktan sonra bir süre kalçanızı ovun.o ilacın emilimi zor olduğu için ağrı yapıyorYorumları okurken denk geldimde progestan iğne apse yapmıyomu sizde bende transfer sonrası bi tane yapıldı hala kendimd gelemedim oturup kalkamıyorum elim değmiyo kalçama baya kötüyüm bana mı yanlış yapıldı ben anlamıyorum
Allah'ım yar ve yardımcın olsun canım. Serum takılacak dediğin intralipid mi takılacak canımSelam kızlar, yarın ikinci kez tranferin olacak. Bir önceki transferim ekim ayındaydı negatif sonuçlanmıştı. Şimdi çiftt embriyo transfer edilecek. Sabah serum takılacak 3-4 saatlik, sonrasında da transfer yapılacak. Dua edin bana
Canım nane yasakKızlar hasta olacak gibiyim de nane limon fln içeyim mi burun spreyi kullanabilir miyim ki
Ayyy Bn çorba içtim içinde nane vardı sorun olmaz Di miCanım nane yasakhatta benim kuzenim hamileyken geibim diye ihlamur üç bardak falan içmişti düşük yapmıştı o da yani çok güvenilir olmayabilir. Bol c vitamini , dinlenme ve ihtiyacın olursa parol
Birşey olmaz canım ama bir daha dikkatli olursun nane kekik maydonoz bunlar yasak . Az miktar yenebilir deniliyor ama meşakkatli surecimize hasretlerimizi riske atmaya bence değmezAyyy Bn çorba içtim içinde nane vardı sorun olmaz Di mi
Benim hastalığım 1 haftadır devam ediyor. Artık ben ilaç kullanmıyorum doktorum bana bunları yazdı. Parol günde 3 kere tok karına. Bepanthen pastil. Tantum gargara (ben iyot ve karbonatla yaptım almadım bunu).xclear y da sterimar okyanus suyu burnun tikaliysa. Bir de günde 2 bardak ihlamur. Ben ihlamura şeker yerine bal attım. Çok şükür toparlandım sayılır dene istersen sen de bol bol sıvı iç c vitamini almaktansa c vitaminli meyveler yeKızlar hasta olacak gibiyim de nane limon fln içeyim mi burun spreyi kullanabilir miyim ki
Oldu canım transferim 12. Günündeyim değerim 732ye yükseldi 257denCanım acil c vitamini takviyesi yap. Bol bol mandalina portakal ye. Senin transfer olmuş muydu
Tamam kuzum çok sağolCanım nane yasakhatta benim kuzenim hamileyken geibim diye ihlamur üç bardak falan içmişti düşük yapmıştı o da yani çok güvenilir olmayabilir. Bol c vitamini , dinlenme ve ihtiyacın olursa parol
Öyle yapayım kuzum ıhlamur içeyim o zaman dinleneyim bol bol mandalina portakal yiyeyimBenim hastalığım 1 haftadır devam ediyor. Artık ben ilaç kullanmıyorum doktorum bana bunları yazdı. Parol günde 3 kere tok karına. Bepanthen pastil. Tantum gargara (ben iyot ve karbonatla yaptım almadım bunu).xclear y da sterimar okyanus suyu burnun tikaliysa. Bir de günde 2 bardak ihlamur. Ben ihlamura şeker yerine bal attım. Çok şükür toparlandım sayılır dene istersen sen de bol bol sıvı iç c vitamini almaktansa c vitaminli meyveler ye
Canım oncelikle inşallah bu sefer bebeğin sana sımsıkı tutunur sağlıkla kucağına alırsın. Benim de bu ay transferim kimyasal gebelik ile sonuçlandı ve çok üzgünüm doktorum sebep de bulamadı şekerimi takıp.edecek sinirdaymis. Sizin sebep neydi acaba doktorunuz bişey dedi mi ..ikincisine cesaret edemiyorumBende sizin gibi karar verdim. benimde ilk transfer Malesef kimyasal ile sonuçlanınca ne erken test yapacağım ne belirti arayacağım gününü bekleyip hayrlisini dileyecegimrabbim hyrli olanı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?