Canım benimde ilk gebeliğim aynı o kalitefeydi seni çok iyi anlarımMerhaba arkadaşlar, ben 9 aralık transfer olmuştum,4ab 5.gün embriyo olmasına rağmen sonucum negatif, yani 3 gündür ilaç kullanmıyorum, genelde ilacı durdurduktan kaç gün sonra adet olur bilginiz var mı
Cnm bunların hepsi belirti hiç korkma bence içini ferah tut 7. Günden sonra asıl belirtiler görülmeye başlıyormuş zatenKızlar kasıklarımda sancı var bugün 8. Gündeyim kalçama doğru yayılıyor ama iğne batıyormuş gibi oluyor anlamadım dün idrarda pozitif gördüm ya korkuyorumbugün okulda biraz fazla merdiven indim çıktım nöbetçiydim ondan mı acaba
İlaç bittikten 1hafta 10 gün içinde adet olursunuzKizlar ben de tüp Bebek tedavisi görüyorum 44 yumurta toplandı 7tane embriyo donduruldu rahim dinlendirme aşamasındayım opudan sonra ilk adetimi 5.gunde oldum fakat 2. Reglim 15 gün gecikti hala olmadım evde gebelik testi yaptım negatif çıktı tarlusal kullanıyorum hala olmadım siz de böyle birşey oldum mu 2.regl kaç gün sonra oldunuz
Bana da transferden 5 gün önce başlatıldı aynı şekil de 2 doz olarak ve 12. Haftaya kadar da devam dedi. Hem fitil olarak günde 3 kez çift doz hem de iğne olarak yine çift doz kullanıyorum.Bizler hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek için ne deseler şifa umarak kullanıyoruz Rabbim korusun kollasin sağlıkla bebeklerimize kavusalım bebeklerimize inşaAllahBen bisey merak ediyorum, tüp bebek tedavisindeki bütün kadinlar progestan iğne vurunuyor mu ? Benim doktorum transferden 5 gün önce her gün 2 doz birden tek seferde başlattı test gününe kadar da devam edecek. Az önce internette araştırırken bir perinatolog doktor gebelikte bu iğnelerin kullanıldığı bebeklerin ilerde kansere yakalanma riskinin yüksek olduğunu söylemiş. Herkes mi kullanıyor bu iğneleri yoksa her doktorun kendi uyguladığı farklı tedaviler mi var ?
Canım inşallah öyledir bu diken üstünde duruşumuz herhalde bebişlerimizi kucağımıza alana kadar bitmeyecekCnm bunların hepsi belirti hiç korkma bence içini ferah tut 7. Günden sonra asıl belirtiler görülmeye başlıyormuş zaten
Yaaaa çok sevindim çooookKIZLARRRRRRR 161.7 İLE HAMİLEYİM BENDE. Artık göbek değil bebek diyeceğim. Çok mutluyum yazamıyorum mutluluktan. Rabbim her birinize nasip etsin. Dualarımdasınız hepiniz.
Belki de öyle olmuşturCanım bazı kadınlar 9 ay boyunca adet günlerinde küçük küçük kanamalar görüyor. Belki sen de ilk adet gününde gördün. Hiç canını sıkma
Evet yeni çıktı canım değerim artmış. Bu iki gün daha sabredip yatcam. Tekrar kan verip doktora giderim artık inşallahCanım kanın yeni çıktı değilmi 480 olan kanamadan sonra yani eğer düşük gibi birşey olsaydı bu değer çıkmazdı dinlen yat hiçbi doktora gitme kese gözükmez zaten şu durumda sadece betadan anlarlar
Sizin aynı gün verdiğiniz sonuçlar nasıl çıktı. Arada ne kadar rakam oynuyor1 günde 2 farklı yerde verdim ben. Gittiğin yerde kan verdiğini söyleme. Sabah sağlık ocağında vermiştim ama dayanamadım sabaha kadar acilde verdim şimdi de 1 saate çıkıyor diye. Ama doğru demişler çok fark olmuyor.
Ben transferden sonra hiç iğne kullanmadım progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam şeklinde ve corasprin kullanıyorum transferden öncede sadece yumurta büyütme iğnesi kullanmıştım ekstra iğne olmadı ama tabi belki devlette yaptırdığım için ben böyledir başka devlette yaptıran var mı ben Zeynep kamilde yaptırıyorumBen bisey merak ediyorum, tüp bebek tedavisindeki bütün kadinlar progestan iğne vurunuyor mu ? Benim doktorum transferden 5 gün önce her gün 2 doz birden tek seferde başlattı test gününe kadar da devam edecek. Az önce internette araştırırken bir perinatolog doktor gebelikte bu iğnelerin kullanıldığı bebeklerin ilerde kansere yakalanma riskinin yüksek olduğunu söylemiş. Herkes mi kullanıyor bu iğneleri yoksa her doktorun kendi uyguladığı farklı tedaviler mi var ?
İlk yoğun geldi sonra leke leke kahverengi oldu. İğneden sonra da kesildi tamamenİstersen verirsin bugün 400 çıktıysa yarın 600 civarı olması lazım ama içini ferah tut olumlu düşün kanaman ne renkti yoğunmuydu
Çok sevindim canm Rabbim kucağına almanı da nasip etsinKizlar sonucum çıktı çok şükür bebeğim benimle. Covide rağmen bırakmadı beni.
İlk yoğun geldi sonra leke leke kahverengi oldu. İğneden sonra da kesildi tamamen
Hiç takılma ona 7 ci gün bende adet kanaması oldu kırmızı leke değil baya geldi. Sonra kahve rengine döndü. Corasprini kestim ilaç dozunu artırdım geçti 3 gün sürdü ama. Ben de çok korkmuştum ama bu tarz durumlarda daha sakin karsilamamiz lazım. Hormon ignelerinden daha duygusal oluyoruz. Ama strese girersek sonucu kötü etkilerİlk yoğun geldi sonra leke leke kahverengi oldu. İğneden sonra da kesildi tamamen
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizinki mutlu son olurÇok sevindim canm Rabbim kucağına almanı da nasip etsin
Evet ya bana moral verdiniz valla kendime geldim. Allah hepizinden razı olsun inşallah. İyi ki varsınızHiç takılma ona 7 ci gün bende adet kanaması oldu kırmızı leke değil baya geldi. Sonra kahve rengine döndü. Corasprini kestim ilaç dozunu artırdım geçti 3 gün sürdü ama. Ben de çok korkmuştum ama bu tarz durumlarda daha sakin karsilamamiz lazım. Hormon ignelerinden daha duygusal oluyoruz. Ama strese girersek sonucu kötü etkiler
Ben iğne kullanmadım hiç fitil olarak başladı doktorum öyle de devam ediyor transfer sonrasında. Hatta beraber transfere girdiğimiz bir kadın iğne olarak kullanmasının şart olup olmadığını sordu çok pahalı dedi doktor ona fitil olarak devam edebilirsin aynı şey dediBen bisey merak ediyorum, tüp bebek tedavisindeki bütün kadinlar progestan iğne vurunuyor mu ? Benim doktorum transferden 5 gün önce her gün 2 doz birden tek seferde başlattı test gününe kadar da devam edecek. Az önce internette araştırırken bir perinatolog doktor gebelikte bu iğnelerin kullanıldığı bebeklerin ilerde kansere yakalanma riskinin yüksek olduğunu söylemiş. Herkes mi kullanıyor bu iğneleri yoksa her doktorun kendi uyguladığı farklı tedaviler mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?