Amin canımBen de bugün biraz fazla ayakta kaldım sanırım ondan kasık ağrım var aynen benim de bazen hareketle ağrı oluyor. Allah'ım korusun bebeklerimizi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımBen de bugün biraz fazla ayakta kaldım sanırım ondan kasık ağrım var aynen benim de bazen hareketle ağrı oluyor. Allah'ım korusun bebeklerimizi![]()
Canım eşime diyorum yarın tekrar vereyim. Ordaki sağlıkçılara sorduk onlar çok bir fark görmezsiniz iki gün geçsin diyorlar beni ağlama tuttu yine maalesef. Hastanede kabul etmez demi iki gün üst üste. Özelde versem yine olmaz demiCanim 2 gün sonra kan testini tekrarla artmışsa korkma
Çok sevindim kanamanın durduğuna Mümkünse yarın kendi doktoruna git derim benKızlar Allah razı olsun siz dokturuunu ara hastaneye vs git demeseniz oturup sadece ağlardım. Çok teşekkür ederim hepinize tek tek
Birden kanama görünce çok korktum çok ağladım doktoru aradım oksapar kan sulandırıcıyi kullanma artık dedi. Bana progestan kalçadan vurulan iğneden verdi. Acilden iğne yaptırdık. Doktor normalde beta için yarın gün verdi özellikle ama ben bu gece ağlamaktan helak olurdum dayanamadım yaptırdım. Sonucum 480 çıktı. Kanama durdu. Ama korkuyorum yinede bişey olur mu diye. Tüp bebek merkezi şehir dışında. Gidemiyorum şuanda. Siz olsanız herhangi bir kadın doğum doktoruna gider miydiniz. Buradaki doktorlar da çok tecrübesiz maalesef. Alttan bakar bişey olur diye de korkuyorum![]()
Evet uzancam bugün çok farklı haller içindeydim. Ciddi anlamda kafam kulaklarım yandı ateşim vardı ama ayaklarım da buz gibiydi. Bide bugün adet günüm. Günü gününe oldum. Eşim diyor senin adet şaşmıyor belki adettir.Canım korkma hamd olsun bak değerin artmış cok sevindimbiraz rahatlamaya çalış ilaçlarıni düzenli kullan ve uzan dinlen demek ki yerleşme kanamasıymis çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
![]()
Evet bakacağım olmazsa öyle yapcaz. Panik oldum inşallah kimse yaşamaz bunu . Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahÇok sevindim kanamanın durduğuna Mümkünse yarın kendi doktoruna git derim ben
Ay öyle mi dersinUmarım canım olumlu düşün olumlu olsun bu defa iyi sonuç alacaksın ben inanıyorum
Cnm bende ilk gebeliğimde pozitif aldığım gün kanamam oldu zeki hocayı aramıştık hastaneye gönderdi iğne yaptırdık devam edince yanlış hatırlamıyorsam serum da yaptık öyle geldik eve..Kızlar Allah razı olsun siz dokturuunu ara hastaneye vs git demeseniz oturup sadece ağlardım. Çok teşekkür ederim hepinize tek tek
Birden kanama görünce çok korktum çok ağladım doktoru aradım oksapar kan sulandırıcıyi kullanma artık dedi. Bana progestan kalçadan vurulan iğneden verdi. Acilden iğne yaptırdık. Doktor normalde beta için yarın gün verdi özellikle ama ben bu gece ağlamaktan helak olurdum dayanamadım yaptırdım. Sonucum 480 çıktı. Kanama durdu. Ama korkuyorum yinede bişey olur mu diye. Tüp bebek merkezi şehir dışında. Gidemiyorum şuanda. Siz olsanız herhangi bir kadın doğum doktoruna gider miydiniz. Buradaki doktorlar da çok tecrübesiz maalesef. Alttan bakar bişey olur diye de korkuyorum![]()
Ver canım bence ama akşam üstü ver. Yani benim fikrim, stres olmaman için ama iyi mi kötü mü bilemem tabiCanım eşime diyorum yarın tekrar vereyim. Ordaki sağlıkçılara sorduk onlar çok bir fark görmezsiniz iki gün geçsin diyorlar beni ağlama tuttu yine maalesef. Hastanede kabul etmez demi iki gün üst üste. Özelde versem yine olmaz demi
Evet eşim de dedi akşama kadar artar belki yarın akşam verelim. Devlet kabul etmezse özelde veririm.Ver canım bence ama akşam üstü ver. Yani benim fikrim, stres olmaman için ama iyi mi kötü mü bilemem tabi
Kanamam durdu ama devam ederse Zeki hocayı ziyarete giderim. Acaba iğneden dolayı mi durdu kanama. İnşallah bebeklerimiz bizimledirCnm bende ilk gebeliğimde pozitif aldığım gün kanamam oldu zeki hocayı aramıştık hastaneye gönderdi iğne yaptırdık devam edince yanlış hatırlamıyorsam serum da yaptık öyle geldik eve..
Acildi yani.
Kadın doğuma falan gitme cnm.
Canım inşallah pozitif görürsünüz. Strese girmeyinAy öyle mi dersinen ufak bir şey mutlu etmeye yetiyor beni iyiki varsınız arkadaşlar gerçekten tüm gücümü sabrımı sizden sizin yazıklarınızdan alıyorum
![]()
Canım bazı kadınlar 9 ay boyunca adet günlerinde küçük küçük kanamalar görüyor. Belki sen de ilk adet gününde gördün. Hiç canını sıkmaKanamam durdu ama devam ederse Zeki hocayı ziyarete giderim. Acaba iğneden dolayı mi durdu kanama. İnşallah bebeklerimiz bizimledir![]()
İstersen verirsin bugün 400 çıktıysa yarın 600 civarı olması lazım ama içini ferah tut olumlu düşün kanaman ne renkti yoğunmuyduCanım eşime diyorum yarın tekrar vereyim. Ordaki sağlıkçılara sorduk onlar çok bir fark görmezsiniz iki gün geçsin diyorlar beni ağlama tuttu yine maalesef. Hastanede kabul etmez demi iki gün üst üste. Özelde versem yine olmaz demi
Ayy benim de kızkardeşim 9ay boyunca adet gördüğünü söyledi şok oldumCanım bazı kadınlar 9 ay boyunca adet günlerinde küçük küçük kanamalar görüyor. Belki sen de ilk adet gününde gördün. Hiç canını sıkma
Evet benim yengemin annesi öyleymiş çok şaşırmıştım hem de bütün çocuklarında. Benim şimdi kuzenim de hamile aynı yaştayız, onunki normal. Arıyorum temizlik yapıyorum diyor nasıl ya manyak mısın diyorum. Bile olmaz ya diyo ve olmuyor daAyy benim de kızkardeşim 9ay boyunca adet gördüğünü söyledi şok oldumben leke görüyorum dedim ooo ben kanama görüyordum dedi
biz çok evhamlıyız sanırım tedavi bebeği olunca öyle oluyor
Onunkini duymamışım bile![]()
Ben Selçuk Selçuk’un hastasıyım gönül rahatlığı ile instagram fenomeni olmadığını söyleyebilirim. Hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor, usanmadan sizi dinliyor, ne zaman ararsanız yada yazarsanız anında cevap alıyorsunuz ve kişinin durumuna göre tedavi uyguluyor. 15 Aralıkta pgt li embriyo transferi oldum şuan beklemedeyim daha önce başka bir merkezde 3 başarısız denemem olmuştu ve hep kafamda birşeylerin doğru olmadığına dair soru işareti vardı. Şimdi sonuç olumsuzda olsa (inşaAllah bu sefer pozitif olur) herşeyin doğru yapıldığına dair gönül rahatlığım var, gerisi tevekkülü Allah. Demem o ki Selçuk hoca instagramda göründüğünden de iyi.İnstagram fenomenlerinden uzak durun. Bunlar hep fenomen. Yani işin içinde iyilikten ziyade reklamda iyiler… sizi anlayan destek olan aynı zamanda iyi laboratuvarı olan bir merkeze gidin bence…
Benim annem de en küçük kardeşim de öyleymis 9 ay boyunca kanaması olmuş. 29 yıl önceydi annem normal adet gördüğünü sandığı için hamile olduğunu öğrendiğinde 4 aylık olmuş karninda ve tesadüfen öğrenmişti ben az çok hatırlıyorum. Karnı gaz var gibiydi ama önemli bir ameliyat geçirmişti ondan sonra o kalmıştı hiç anlamamış sonra da kanama 9 ay sürmüş. Yeter ki Rabbim nasip etsin önünde hicbirsey duramaz. Dediğin gibi bizler tedaviyle olunca daha evhamliyiz. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAyy benim de kızkardeşim 9ay boyunca adet gördüğünü söyledi şok oldumben leke görüyorum dedim ooo ben kanama görüyordum dedi
biz çok evhamlıyız sanırım tedavi bebeği olunca öyle oluyor
Onunkini duymamışım bile![]()
Canım kanın yeni çıktı değilmi 480 olan kanamadan sonra yani eğer düşük gibi birşey olsaydı bu değer çıkmazdı dinlen yat hiçbi doktora gitme kese gözükmez zaten şu durumda sadece betadan anlarlarCanım eşime diyorum yarın tekrar vereyim. Ordaki sağlıkçılara sorduk onlar çok bir fark görmezsiniz iki gün geçsin diyorlar beni ağlama tuttu yine maalesef. Hastanede kabul etmez demi iki gün üst üste. Özelde versem yine olmaz demi
1 günde 2 farklı yerde verdim ben. Gittiğin yerde kan verdiğini söyleme. Sabah sağlık ocağında vermiştim ama dayanamadım sabaha kadar acilde verdim şimdi de 1 saate çıkıyor diye. Ama doğru demişler çok fark olmuyor.Canım eşime diyorum yarın tekrar vereyim. Ordaki sağlıkçılara sorduk onlar çok bir fark görmezsiniz iki gün geçsin diyorlar beni ağlama tuttu yine maalesef. Hastanede kabul etmez demi iki gün üst üste. Özelde versem yine olmaz demi
Değeriniz çok güzel çıkmış, kanama da durmuş, hiç stres yapmayın uzanın dinlenin bebisinize odaklanınKanamam durdu ama devam ederse Zeki hocayı ziyarete giderim. Acaba iğneden dolayı mi durdu kanama. İnşallah bebeklerimiz bizimledir![]()