Sen de ilk günden beri hiç belirti yok mu peki canımBenimde 5. Günüm bende de belirti yok sadece ayaklarım üşüyor ısınmıyor birde sivilcelenme olurdu bende ama bu sefer sivilcelenme olmadı bende merak ediyorum olumsuz düşünmek istemiyorum bu 2. Denemem birde iyice heyecan bastı 26 sına kadar nasıl sabredicem bilmiyorum
MaşallahTest sonucum ciktiiii648
TesekkurlerMaşallahcnm kaçıncı gün?
Yok cnm olmadı şimdi şimdi adet olacakmışım gibi hissediyorumSen de ilk günden beri hiç belirti yok mu peki canım
Canım benim hemen şu koyuverme belki yerleşme kanamasidir ya ben kimyasal geçirdim sifirlanmak üzere daha kanamam başlamadı senin hemen başlaması kötüye yorma lütfenÇok kötüyüm çok üzgünüm
İçiliyor ben içiyorum hemde meyveliArkadaşlar kefir içebilir miyiz bilgisi olan var mı?
Canımmm ya inşallah kötü bir şey olmaz. Değerin oldukça iyiydi şimdiden kendini bırakma. Bebişin umarım sana sımsıkı tutunurAy en başından negatif çıksa bu kadar üzülmem. Ama pozitif olup bizi sevinçten havalara uçurdu şimdi de kanama başladı gelde ağlama
Dikkat et canım rabbim yardımcın olsunDoktoru aradım kan sulandırıcı bırak dediler. Bide hemen progestan kalçadan 50 Lik acilen git yaptır dediler. İlacı bul hastaneye git derken şimdi evime geldim. Moralim çok bozuldu. Herşey yolundaydı oysaki
Masallllaaahhhhh mukemmeeeell bir sonuçTest sonucum ciktiiii648
Herkeste belirti olmuyor gerçi adet sancısı sanılan ağrı da belirti olabiliyorYok cnm olmadı şimdi şimdi adet olacakmışım gibi hissediyorum
Bilmiyorum canm inşallah öyledir belirtidir çok korkuyorum geçen sefer transferden sonra 9. Günde adet oldum şimdide zaman geçtikçe adet olacakmışım gibi hissediyorum umarım yanılıyorumdurHerkeste belirti olmuyor gerçi adet sancısı sanılan ağrı da belirti olabiliyor
Tesekkurler darısı isteyen emek veren herkeseMasallllaaahhhhh mukemmeeeell bir sonuç
Umarım canım olumlu düşün olumlu olsun bu defa iyi sonuç alacaksın ben inanıyorumBilmiyorum canm inşallah öyledir belirtidir çok korkuyorum geçen sefer transferden sonra 9. Günde adet oldum şimdide zaman geçtikçe adet olacakmışım gibi hissediyorum umarım yanılıyorumdur
Kuzum çıktı mı kan sonucun inşallah herşey yolundadırAyy k kadar çok üzüldüm ki anlatamam. Siz dikkat edin kendinize. Ben dikkat etsem de fayda etmedi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?