Aminnnn aminnn belki bebişlerimizle birlikte bazılarımızla buluşmak bile nasip olur bizeCanımm desteğin için çok çok teşekkür ederim sana. İnşallah senin de pozitif haberlerini alırım. Nasıl geçtiğini anlamadan da bebeklerimiz gelir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn aminnn belki bebişlerimizle birlikte bazılarımızla buluşmak bile nasip olur bizeCanımm desteğin için çok çok teşekkür ederim sana. İnşallah senin de pozitif haberlerini alırım. Nasıl geçtiğini anlamadan da bebeklerimiz gelir![]()
Yarın arancaksın o zaman inşallah çok güzel haberler alcaksınAminnnn aminnn belki bebişlerimizle birlikte bazılarımızla buluşmak bile nasip olur bizeİnsanız işte herseyin en güzelini de en kötüsünü de aklımıza getiriyoruz bende şimdi embriyo derdindeyim perşembe günü dondurucqz size bilgi vericek dediler ama ses yok insallah sağlıklı olarak kalmıştır embriyo benimde ilk denemem ya herşeyi burada sizinle öğrendim
En son pazartesi günü 4 iyi ,7 orta kalite vardı umarım en azından 5 tane kalırYarın arancaksın o zaman inşallah çok güzel haberler alcaksın![]()
Doktoru aradım kan sulandırıcı bırak dediler. Bide hemen progestan kalçadan 50 Lik acilen git yaptır dediler. İlacı bul hastaneye git derken şimdi evime geldim. Moralim çok bozuldu. Herşey yolundaydı oysakiCanım lekelenmedir belki emin misin? Hemen doktorunu ara
Canım doktora gittin mi nasılsın bizleri merakta bırakma hayırlı haberler almanı diliyoruzÇok kötüyüm çok üzgünüm
Ayy k kadar çok üzüldüm ki anlatamam. Siz dikkat edin kendinize. Ben dikkat etsem de fayda etmedi sanırımKuzum emin misin kanama olabilir ama belki bebek iyidir lütfen bizi bilgilendir böyle durumlar olabiliyor![]()
Peki tekrar kan verdin mi ?Doktoru aradım kan sulandırıcı bırak dediler. Bide hemen progestan kalçadan 50 Lik acilen git yaptır dediler. İlacı bul hastaneye git derken şimdi evime geldim. Moralim çok bozuldu. Herşey yolundaydı oysaki
Canım acile gittim ordaki ler bişey bilmiyor zaten igenmi yaptırdm eve geldim. Kan sulandırıcıyi kesti doktor. Modum çok düştü çokCanım doktora gittin mi nasılsın bizleri merakta bırakma hayırlı haberler almanı diliyoruz![]()
Verme dedi tüp bebek hemşiresi ben verdim. Ne olursa olsun ben çünkü uyuyamam biliyorumPeki tekrar kan verdin mi ?
İyi yaptın en azından değerin düşmediyse moralin yükselir umarım sonucun güzel çıkarVerme dedi tüp bebek hemşiresi ben verdim. Ne olursa olsun ben çünkü uyuyamam biliyorum
Hemen kötü düşünme gebeliğin ilk haftaları kanama yaşayıp sağlıkla devam eden gebelikler de var bence yarın beta baktır artışın ne durumda diyeAy en başından negatif çıksa bu kadar üzülmem. Ama pozitif olup bizi sevinçten havalara uçurdu şimdi de kanama başladı gelde ağlama![]()
Benimde 5. Günüm bende de belirti yok sadece ayaklarım üşüyor ısınmıyor birde sivilcelenme olurdu bende ama bu sefer sivilcelenme olmadı bende merak ediyorum olumsuz düşünmek istemiyorum bu 2. Denemem birde iyice heyecan bastı 26 sına kadar nasıl sabredicem bilmiyorumKızlar transferin 5.günündeyim 4 gündür olan kasık ağrısı en büyük ve tek belirtimdi bugün hiç ağrım yok neden belirti bitti anlamadım tuttu mu tutmadı mı acaba şimdi ne oldu
Ah eşime öyle diyorum gözümü kapatıp açsam doğmuş olsa diyorum. Kesin kalır 5 tanesi benceEn son pazartesi günü 4 iyi ,7 orta kalite vardı umarım en azından 5 tane kalırİnsallah canım benim mucizevi bir şekilde sağlıkla doğum yaptığımız güne ışınlansak keşke
![]()
Devam ediyor mu kanama kuzum inşallah durmuşturDoktoru aradım kan sulandırıcı bırak dediler. Bide hemen progestan kalçadan 50 Lik acilen git yaptır dediler. İlacı bul hastaneye git derken şimdi evime geldim. Moralim çok bozuldu. Herşey yolundaydı oysaki
Geçmiş olsun cnmKanamam başladı birden. Sonuç 215 ti birdenbire kanama başladı![]()
Kanaman ne kadar oldu canım çok mu fazla koyu renk mi açık renk miKanamam başladı birden. Sonuç 215 ti birdenbire kanama başladı![]()
Canım bugün benim test günümdü ve sonuç negatif olduCanım sonuç alabildin mi umarım pozitiftir benim de 25 Aralık dayanamayıp test yaptım negatif çıktı günler geçmiyor sanki![]()