- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 32
Günaydın cnmmm kizcemm anneler topigine bizsiz geçmeee sakinnKIZLARCIIIM GÜNAYDINNNAramıza yeni katılan herkes hoşgeldiiiii çift çizgi görenleri de tebrik ediyorum inşallah kan testlerini takipteyim Beni sorarsanız analar topiğine geçtim sanmayın sadece sürekli uyumaya başladım o yüzden akşamları ben nakavt Ama gündüz buradayım yanınızdayım benim güzel arkadaşlarım yoluma ışık olan canım kızlarım sizin ışığınız enerjniz desteğiniz hiç unutulur mu HAYDİ BAKALIM BOL POZİTİFLİ BİR GÜN OLSUN
Ayy bugün benimde ikinci test günüm aşırı gerginimGünaydııınn. İkinci test günü kızlaarr. Off bildiğiniz gibi ben yine çok stresliyim
Eşimde diyorki siz en iyisi watsab kurun hamile kalanlar böyle size zor oluyor diyorO zaman şey diyebilir miyiz ablan star bebeyimmmm️ ️ bende hepinizi çok ama çok seviyorum canım arkadaşlarım ve hepinizi çok merak ediyorum pınarımı gördüm bebek gibi kız yaavvv ilk yazdığım kelime hatta ne güzelsin yaaaa oldu Bursalı olan varmı acaba görüşürdük beeeğğğğ bide telegramdan grup mu kursak ahahahah
Çok güzel olur valla bizsiz görüştünüz demekO zaman şey diyebilir miyiz ablan star bebeyimmmm️ ️ bende hepinizi çok ama çok seviyorum canım arkadaşlarım ve hepinizi çok merak ediyorum pınarımı gördüm bebek gibi kız yaavvv ilk yazdığım kelime hatta ne güzelsin yaaaa oldu Bursalı olan varmı acaba görüşürdük beeeğğğğ bide telegramdan grup mu kursak ahahahah
6 buçukta uyandım. Şimdi de eşimi uyandırdım birazdan çıkıcaz biz, benim psikoloğa falan gitmem lazım sanırımAyy bugün benimde ikinci test günüm aşırı gerginimuyku tutmadı sabahın köründe dikildim
Ah canım bi yolu yok mu inşallah iptal olmaz dualarım seninleGünaydın cnmmm kizcemm anneler topigine bizsiz geçmeee sakinnbnm moral sıfır tansiyonum düşmüyor transferim isallah ertelenmez
Ay esracımmm illa da seninle tanıscam diye tutturdu napayımÇok güzel olur valla bizsiz görüştünüz demek
Bende 5'te uyandım.Muhtemelen bende 1 saat sonra çıkarım.Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin insallah6 buçukta uyandım. Şimdi de eşimi uyandırdım birazdan çıkıcaz biz, benim psikoloğa falan gitmem lazım sanırım
Amin inşallah canımBende 5'te uyandım.Muhtemelen bende 1 saat sonra çıkarım.Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin insallah
İnşallah canımKızlar öyle oluyor bende öyle olmuştum heyecan uyutmuyor bi sürü endişe düşünce derken zaten ilk günler bende cok uykusuzluk olmuştuGÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM
5.gün embriyosu ve 5aa kaliteKaçıncı gün embriyosu
Ne zaman yapsam en erken ? Günler geçmiyorErken cnm bnm
Telegram grubu mantıklı neden olmasın ya burdan daha kolay olur reklamı bilmem nesi takip etmesi zor oluyorAy esracımmm illa da seninle tanıscam diye tutturdu napayımya özel mesaj kısmından konuşmuştuk sonra wp geçtik işte bi kaç defa da telde konuştuk aslında hepinizle böyle tanışmayı çok istiyorum
Bende az önce test yaptm negatif çıktıAnladım canım çok saol bu doktoru duymamıştım şimdi onuda takibe aldım.
Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
Ben yeni araştırmalara başladım çünkü sabah test yaptım negatif çıktı 8. gündü olsa çıkardı büyük ihtimalle
İnşallah canım. Cuma günü şeninde güzel haberlerini alalım sabah mı verirsin kan. Benim dersim 3te bitiyor mecbur 3ten sonra vermeye gidece
Kaset test yaptm negatif çıktı malesef benimİnşallah canım. Cuma günü şeninde güzel haberlerini alalım sabah mı verirsin kan. Benim dersim 3te bitiyor mecbur 3ten sonra vermeye gideceğim
Kuzummm kan testini görmeden üzme kendiniBende az önce test yaptm negatif çıktı12snde 5.gün embriyosu donmuştu olsa benimde çıkardı çok üzgünüm
Negatif çıkıp pozitife dönen çok zor kendimi buna alıştrsam iyi olucak cumaya kadar üzülmemek elde değil ama inşallah toparlayacağımKuzummm kan testini görmeden üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?