• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Günoooo bebeşleeeerr. Noluyo burda ayoll. Hep dedikodum yapılmış 🌸🥳
Estofermle progestan fitili aldım şimdi tekrar yatıyorum. Çok uykum var. Gitmeden selam veriyim dedim :)) öptüm hepinizi. Gününüz güzel gelsin, çalışanlara kolay gelsin, kan verecekler pozitifle dönsün inşallllaaaaaah 🩷🩵🤲
Aşkım güzel çiçeğim 💕💕

Arkadaşlar merkezi bir yerde oturuyorum 3 tane hastane dolaştım.Hicbiri akşam saat 19:00 dan önce sonuç vermiyor.Benim bildiğim 1 saate çıkması lazım sizde boylemi

Arkadaşlar merkezi bir yerde oturuyorum 3 tane hastane dolaştım.Hicbiri akşam saat 19:00 dan önce sonuç vermiyor.Benim bildiğim 1 saate çıkması lazım sizde boylemi
Canım ben başkent Hastanesinde veriyorum 1 buçuk saatte çıktı geçen. Akşam çok geç ya sen nerde oturuyorsun

İstanbul Üsküdar 3 tane özel dolaştım valla sonuç çıkana kadar iyice strese giriyorum
Özellerde hemen çıkması lazım canım benim yakınımda tıp merkezleri var onlar da 45-50 dakikada çıkıyordur ama ben doktorum orda diye başkentte veriyorum. Bence tıp merkezlerine bak. Verdin mi

Özellerde hemen çıkması lazım canım benim yakınımda tıp merkezleri var onlar da 45-50 dakikada çıkıyordur ama ben doktorum orda diye başkentte veriyorum. Bence tıp merkezlerine bak. Verdin mi
1 tanesi tip merkeziydi hepsi akşam çıkartıyor sonuçları mecburen vermek durumunda kaldım.

Back
X