Kan ver bellı olur canım nıye tutmasın tutmuşturKızlar adet günüm normalde bugün.Dünden beri belim adet olacakmışm gibi çoj ağrıyor tutmadımı acaba
İlk transfer olduğum gün soğukkanlılıkla asla erken test yapmayacam diyen ben şu an test başında bekliyorum utanmasam şimdi yapcamYasemin peşinden beni de sürükleme gözünü seveyim bir tane daha erken test yapacak olana dayanamamgel birlikte bekleyelim boşver testi :))
Bekleyelim hadi bak benide peşinden sürükleme yoksa E Esra2015İlk transfer olduğum gün soğukkanlılıkla asla erken test yapmayacam diyen ben şu an test başında bekliyorum utanmasam şimdi yapcamama korkuyorum ya yapmasam mı elele tutuşup bekleyelim
Ben 7. Güne ok verdim
Valla bilmiyorum eşim öyle almış dün de daha başka bir marka almış onu yapmıştık.Hangi markayı kullandınız ? En iyi hangisi sonuç verir ?
Bence en az 7. Gün sabah yap ben bebiş var hissediyorum umarım yanılmam
Liste çok uzun cesaret edemedim şimdi
Cuma günü 10gün oluyor inşaallah canım tutmuştrKan ver bellı olur canım nıye tutmasın tutmuştur
İnşallah canım inşallahHayırlısıyla güzel kan sonuçların çıksın diyelim o zamanCanım sende Mustafa beye gidiyordun değil mi?
Fiyatlar ne alemde ne kadar tutuyor ilaçlar ve tedavi güncelde
7. Güne okeyiz o zamanListe çok uzun cesaret edemedim şimdikızlar bir okey verin
Canım en az 7. Günü bekle ben ilk 7. Gün sabah en silik şekilde gördüm erken testte ondanListe çok uzun cesaret edemedim şimdikızlar bir okey verin
Senin 7. Gün ne zaman ?7. Güne okeyiz o zaman
Öyleyse bir test önerisi de alayımCanım en az 7. Günü bekle ben ilk 7. Gün sabah en silik şekilde gördüm erken testte ondan
Aynen yaErken test yapanlar kulübü gibiyizinşallah kanda da sağlıkla artar benim bugün 5. Gün yarın sabah yapayım diyorum dayanamıyorum ama hangi marka test alsam bilemedim
Transfer günü dahilse yarın değilse perşembeSenin 7. Gün ne zaman ?
Umudunuzu kaybetmeyin her nasibin bir vakti var geçen sene bende yine tedaviyle hamile kaldım sonrasında boş gebelik yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım acınızı tüm kalbimle hissediyorum ama geçecek emin olun her şey hayalinizdekinden de güzel olsun inşallah dualarımda olacaksınızYok canm kan değerinden sonrasinda idrar testi yapmıştım ilk yaptigimdan daha koyu çıkmıştı hatta sevindim demek ki yükseliyor diye. Sonrasında da alt karın ağrısı çok olmuştu aynı opudan sonraki ağrı gibi orda biseylerin yolunda olmadığını hissetmiştim eşime de söyledim ama eşim hicbi şekilde olumsuz düşünme herşey güzel olucak dedi ama olmadı
Canım ben en başlarda ilayın hamile olduğunu hissediyordum çok şükür ki doğru çıktı, o his senin için de en başından beri var senden de pozitifi duyucaz inşaAllah7. Güne okeyiz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?