Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman Perşembe yap ben transfer günü hariç 7. Gün sabah yaptım ilk aşırıTransfer günü dahilse yarın değilse perşembe![]()
Canım sen kararlı gözüküyorsun kararından dönme yapma bencee test yapı ca ikinci çizgiyi görmek harika tabiki ama görmeyince (ben gibi) kalan günler insanın içini kemiriyor bekle gününü derimmTransfer günü dahilse yarın değilse perşembe![]()
Yaa bunu yeni gördüm hayırlı olsun canımEki Görüntüle 3354909 Kızlaaaarrrdayanamadım yaptım. 12 Aralık da tek embriyo transfer oldum. Üstteki transferin 5. Günü sabah yaptım hayali bi çizgi belli belirsiz. Alttaki bugün okuldan gelince yaptım ikindi 4 civarı. Cuma test günüm
![]()
İnşaAllah canımCuma günü 10gün oluyor inşaallah canım tutmuştr
Sen benden bir gün öndesinTransfer günü dahilse yarın değilse perşembe![]()
7.gün olsun bariBekleyelim hadi bak benide peşinden sürükleme yoksa E Esra2015pastakek @Mrs-cicek @ilaybelis benideee senideeee keser
![]()
Canım benim şöyle oldu 2. Gün akşam ve 3. Gün sabah sol kasığımda sancı oldu ama kötüydü. Sonra 5 ve 6. Günde aşırı mide yanması oldu. Bugün geçti arada yokluyor. Bugünde sağ tarafımda böyle batma gibi his oldu. Tabi bunlar belirti mi bilmiyorumYaa bunu yeni gördüm hayırlı olsun canımyarın sabah bendemi kaset test yapsam belirtin varmı, bel ağrım canımı çok sıktı benim bugün
![]()
Birbirinizi gaza getirin bakalım inş net bi şekilde 2.çizgiyi görürüsünüz canımSen benden bir gün öndesinöyleyse perşembe diyelim mi
![]()
Ekledim bileeeee![]()
TeşekkürlerEkledim bileeeee![]()
Ocak grubunda tablo göremedim bi de burda hamiş çok maşallah bana da bulaşsın istedimAy hadi inşallah ya inşallah
Bugün kan tahlili sonucu alanlar oldu mu acaba kaçırdığım var mı ? Valla bir arkadaş Ocak grubuna gitmeyip buraya gelmiş topik uğurlu diye onunla ekledim inşallah pozitif olur![]()
Halil İbrahim Tekinde tedavi gördüm.canim 2 arkadaşımda onda tedavi görmüştü bebeklerini kucaklarina aldılar.Bende onların tavsiyesi üzerine gittim
Aslında hem korkuyorum hem merak ediyorum . Kafamda deli sorularBirbirinizi gaza getirin bakalım inş net bi şekilde 2.çizgiyi görürüsünüz canım![]()
Anladım canım inşaallah kandada güzel değer görürsünCanım benim şöyle oldu 2. Gün akşam ve 3. Gün sabah sol kasığımda sancı oldu ama kötüydü. Sonra 5 ve 6. Günde aşırı mide yanması oldu. Bugün geçti arada yokluyor. Bugünde sağ tarafımda böyle batma gibi his oldu. Tabi bunlar belirti mi bilmiyorum
Bende sağ tarafta oluyor.Hatta hastalıktan yeni kurtuldum ama öksürüğüm devam ediyor oksurdukce sanki yumurtaligim yerinden sokuluyor gibi oluyorKızlar merhaba. Test sonucu pozitif çıkan arkadaşlarım. Sizin de kasık agrınız oluyor mu ?
Hayırlı olsun,darısı tüm bekleyenlereEki Görüntüle 3354909 Kızlaaaarrrdayanamadım yaptım. 12 Aralık da tek embriyo transfer oldum. Üstteki transferin 5. Günü sabah yaptım hayali bi çizgi belli belirsiz. Alttaki bugün okuldan gelince yaptım ikindi 4 civarı. Cuma test günüm
![]()
İnşallah canım. Cuma günü şeninde güzel haberlerini alalım sabah mı verirsin kan. Benim dersim 3te bitiyor mecbur 3ten sonra vermeye gideceğimAnladım canım inşaallah kandada güzel değer görürsün
Amin inşallah canım inşallahHayırlı olsun,darısı tüm bekleyenlere![]()
Evet canım bugün doktora gittim kontrol için kan sulandırıcı ve corasprin başla dedi benim kan pıhtılaşmasına yatkınlığım var heterozigotum onun dışında regl olunca gel dedi işte çok sakıncalı bisey olsaydı sanırım farklı bir yere yönlendirirdi sadece ciğerinde falan batma nefes darlığı olursa acile git dedi sizde de böyle oldu mu şuan karnım patlayacak kadar şişCnm bnm ilk denemem de olmuştu ama transferi yinede yaptılar sıvı tutunmayı engelleyen bir durummuş sonrasında araştırınca gördüm eğer erteleyebiliyorsan 1 ay dinlen derim