İnşaAllah canım Bendede gogus agrısı harıc dıger agrışar var ınsaAllah bebegımınn Belırtılerıdır9.gun idrarda öğrendim.Dunde kan verdim 11.gundu çok şükür pozitif.Transfer sonrasi ilk 4-5 gun adet ağrısı gibi ağrılarım oldu.Sonrasinda ara ara beni iki büklüm edecek kadar krampları oldu.Goguslerden bahsetmiyorum onlar benden ayrı bağımsızlığını ilan etti2 katına çıktılar ama sanırım gogusler ilaçlardan kaynaklı olabilir.Kotu düşünmeyin az biraz daha sabır eminim sizde pozitif goruceksiniz
28 cnmAyy aynı benım gbı yaşamıssın sende Vala bende yarın 8. Gunum gıdıp kan verıcem. Eşim bekle Dıyoda yok Cok morelım bozuldu bugun gulmeye ıhtıyacım var ınsaAllah.
Boşa demıyorlar 10 gun bekleyın dıye Adamlar
Beta kaç cıktı senın 8. Gun
Tek transfermıydı canım senın. Guzel cıkmış28 cnm
Sonra 10. Gün 65
12.gün 396
Anlasım canım sen yıne silik gormussun ben gormedkm.
Bende yarın kan verıcem ıkımızde guzel sonuclar alalım ınsaAllah
Benim aile hekimim ibucold c verdi bu bir ilaç olduğu için lütfen sormadan içmeyin birde ben umca aldım o suya on damla damlatılarak içiliyor onu içtim ama bol ıhlamur limon inşallah hemen iyileşir bebeğinize sağlıkla kavuşursunuzBen ilaç almaya korkuyorum ne içtiniz acaba
Çift cnm son embriyolardı ikisini de istedikTek transfermıydı canım senın. Guzel cıkmış
Hangi markayı kullandınız ? En iyi hangisi sonuç verir ?Ben erken gebelik testi ile yaptım 6.günümdeyken ama 5.gün embriyosuydu
Anladım canım ne zaman bellı olur aceba tekmı cıftmı oldugu.Çift cnm son embriyolardı ikisini de istedik
Ben kaset test yaptım neyime güveniyorsamArkadaşlar 5. Ya da 6. Gün test yapanlar erken gebelik testi mi yapıyorsunuz yoksa normal kaset test mi ?
Canım listede ben neden yokumKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 5 OCAK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK S sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK D dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo @Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @maviportakalcicegi 7 ARALIK @Garipserce 11 ARALIK 2 Embriyo yasemin9191 14 ARALIK @frdn 23 ARALIK @1649y 25 ARALIK @Nalandgn 13 ARALIK @SabrveDua 15 ARALIK @Colorfull48 4 OCAK @ykdeniz 14 ARALIK F Ftm00 12 ARALIK 2 Embriyo @kubra712 15 ARALIK @Slnmrtt 21 ARALIK 2 Embriyo merry06 13 ARALIK 2 Embriyo @papatya157 13 ARALIK 2 Embriyo
MaşallahBen kaset test yaptım neyime güveniyorsamama çizgiyi gördüm
5. Gün yaptım çok hayali çizgi çıktı. Önceki msjlarda paylaştım. Bide bugün yaptım yine kaset test 7. Günüm o daha belirgin çizgi çıktıMaşallahkaçıncı gün yapmıştınız
Hayırlısıyla güzel kan sonuçların çıksın diyelim o zamanBen kaset test yaptım neyime güveniyorsamama çizgiyi gördüm
Erken test yapanlar kulübü gibiyiz5. Gün yaptım çok hayali çizgi çıktı. Önceki msjlarda paylaştım. Bide bugün yaptım yine kaset test 7. Günüm o daha belirgin çizgi çıktı5. Gün embriyosuydu 1 tane transfer edildi
Kese görününce belli olurAnladım canım ne zaman bellı olur aceba tekmı cıftmı oldugu.
Çünkü kalabalık arttı arada kaçırıyorum :)Canım listede ben neden yokum
3. gün tek embriyo11 Aralık transfer cuma test günüm
Yasemin peşinden beni de sürükleme gözünü seveyim bir tane daha erken test yapacak olana dayanamamErken test yapanlar kulübü gibiyizinşallah kanda da sağlıkla artar benim bugün 5. Gün yarın sabah yapayım diyorum dayanamıyorum ama hangi marka test alsam bilemedim
Hadı bakalım haber edersın sendeKese görününce belli oluryani 5.hafta
Ben cuma günü gidiyorum bakalım
İlk gebeliğimde ilk kontrole gittiğimde belli olmuştu 2 kese olduğuAma biri belirsiz demişti kalp için gittiğimizde netleşmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?