Benide eklermisinz 12aralık transfer 2embriyo☺Ekledim bileeeee
396 hala görmedim yarın 3.testi vericemİkinci değer kaçtı ve keseyi ne zaman gördünüz?
Test yaptınKızlar ben bi halt yedim
Ayyyy naptınnnnnKızlar ben bi halt yedim
HayırdırKızlar ben bi halt yedim
Ayyyy naptınnnnn
Bugün test fotoları geldi ya kesin dayanamadıTest yaptın
İnşallah çıkar ama çok erken.
BingooooooTest yaptın
İnşallah çıkar ama çok erken.
Tamam yarın sabahı bekle yapacaksan ilk idrarla yap suan çıkmaz hayattta yarın sabah ilk idrarla çok çok silik çıkabilirTest aldım ama bekliyor yapmaya cesaretim yok
Hem şimdi yapıp hem yarım sabah yapsamTamam yarın sabahı bekle yapacaksan ilk idrarla yap suan çıkmaz hayattta yarın sabah ilk idrarla çok çok silik çıkabilir
Çıkmıyor cnm çıkmıyor benim çıkmadı ya çıkmasa üzülmez misin ?Hem şimdi yapıp hem yarım sabah yapsamya aslında aldım ama öyle meraktan aldım çarşamba bir hafta olacak ya ondan sonra 8. Gün zaten varsa çıkar diye düşündüm. Yani inşallah vardır.
Ben erken gebelik testini yaptığımda ilk idrar değildi ikinci idrarımdı yine silik çıktı benimki 5.gün bugünHem şimdi yapıp hem yarım sabah yapsamya aslında aldım ama öyle meraktan aldım çarşamba bir hafta olacak ya ondan sonra 8. Gün zaten varsa çıkar diye düşündüm. Yani inşallah vardır.
Sizin çift ama arkadaşımın tek o yüzden çıkmayabilir üzülmesini istemiyoruzBen erken gebelik testini yaptığımda ilk idrar değildi ikinci idrarımdı yine silik çıktı benimki 5.gün bugün
Yaa çok net maşallah erken görmüşsün canm kalp atışı da duydun mu
Ya bak işte aynen böle devam kesinlikle yapma test ben 8.günde bile çıkmadı bazen cıkmayabiliyor çok üzülüncede bebişi etkiliyor yarın sabah yap yada hiç yapma kan ver daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?