- 1 Şubat 2023
- 48
- 50
- 8
- 22
Ekledim bileeeee
Ben görüyorum ama daha çok erkem test için. Benim de bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Ama buradaki arkadaşlar test yapmama izin vermediği için yapmıyorum :)))Ben bugün transferimin 5 günü dayanamadım test yaptım ben net gördüm ikinci çizgiyi dondurulmuş transferdi taze. Değil çatlatma iğnesi vurulmadım
Ben görüyorum ama daha çok erkem test için. Benim de bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Ama buradaki arkadaşlar test yapmama izin vermediği için yapmıyorum :)))
İnşallah vardır bebeğin seninledir annesi i
Tutunmuş bence canım hayırlı olsun gayet belli ikinci çizgiSizce tutunmuşmudur
Canımmm korkma vallahi bende öyleydim. Bu işler hiç belli olmuyor rahatla artıkArkadaşlar bugün moral olarak daha kötüyüm elim ayağım titriyor. Yaş 40 ve siz adet ağrılarını hamileliğe yoruyorsunuz ancak benim adet ağrım normal olmuyor aynı onun gibi ağrım var. Normal kasık ağrısı vs değil. Yataktan kalkarken adet olmaya çalışıyor gibi oluyorum. Ağrı ile... Bana 9.cu gün test istendi yarın ak kara belli olacak. Hiç ümidim yok açıkçası...
Hayırlı olsun görünüyor ikinci çizgiBen bugün transferimin 5 günü dayanamadım test yaptım ben net gördüm ikinci çizgiyi dondurulmuş transferdi taze. Değil çatlatma iğnesi vurulmadım
Çift embriyo canımHayırlı olsun görünüyor ikinci çizgibenim de 5. Günüm ama çok erken diye cesaret edemiyorum sizin tek embriyo mu ?
Belki de ikizdirÇift embriyo canım
İnşallah inşallahBelki de ikizdir
2 günde 2 kat artması lazım diyorlar seninki 3 kat olmuş maşşallahKızlar ben 7aralıkta transfer olmuştum
Testin 10.günü beta HCG 37.67
12 .günü ise 100.87
İyi mi sizce?
Normal benim de 65ti ilki.Kızlar ben 7aralıkta transfer olmuştum
Testin 10.günü beta HCG 37.67
12 .günü ise 100.87
İyi mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?