Yaaaa dedik sana korkma çok güzel ilerlicek inşallahPruluton Depot ile progestan iğne yazdı canım kese dışı kanamaymış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa dedik sana korkma çok güzel ilerlicek inşallahPruluton Depot ile progestan iğne yazdı canım kese dışı kanamaymış
ay benim cümle alem biliyorValla bende en yakınlarıma söyledim erken oldu ama tutamadım![]()
Bizde de herkes biliyoray benim cümle alem biliyorilk test günü 156 yı gördüğüm an herkes öğrendi
olacaksa böyle de öyle de olur diye düşündük eşimle herkese söyledik hatta kalp atısını duyunca inşallah istadan bile paylaşacağım.
yıllardır bu anı bekliyordum korkularıma kapılıp bu güzel anları kaçırmak hiç istemiyorum.
aman en iyisi kız bosverBizde de herkes biliyor![]()
yaaa maşallaahhhhhh inşallah seneye kucağında bebenle kutluyor olacaksınnn. Hadi ağustos annelerine gelin hamile kızlarKızlar bugün bizim birinci evlilik yıldönümümüz en güzel hediyemiz olur inşallah bu tedavi bizim![]()
Yarın ikinci teslim de çıksın da öyle geleyim hala tam mutlu olamıyorum yarın da çok önemliyaaa maşallaahhhhhh inşallah seneye kucağında bebenle kutluyor olacaksınnn. Hadi ağustos annelerine gelin hamile kızlar![]()
sil at aklından olumsuzlukları bitti hamileyiz cok şükürYarın ikinci teslim de çıksın da öyle geleyim hala tam mutlu olamıyorum yarın da çok önemli
İnşallah bakalım hala içim içimi yiyorsil at aklından olumsuzlukları bitti hamileyiz cok şükür
Allah razı olsun canımmmmm kaç haftalık senin miniklerAllah gönlüne göre versin canım beniminsallah hayırlsıyla nasip etsin Rabbim tez zamanda kucağını doldursun
![]()
Ay bilmiyorum ki daha kese görmedik biz çok yeniyiz haşhaş tohumu kadarız çok küçükAllah razı olsun canımmmmm kaç haftalık senin minikler
Bence de
Bana doktor çiğ süt pişince pastörize olmuyor demişti aşılama doktorum. Market sütü olması lazım demiştiMarket sütü mı tüketiyorsunuz. Bende sütçü ile konuşup yeniden ev yoğurdu vs düşünüyorum ama pastörize daha iyi diye okudum. Kaynayınca pastörize oluyor değil mi?
Hiç bilgim yok ya![]()
2.600 dü galiba canım alttan muayene etti gözüktü 15 gün sonra dedi kalp atışı için kesin oldun diye ama haftaya ben burda başka bi doktora bidaha gitmeyi düşünüyorumCanim kalp atışı için ne zaman çağırdı beta kaç
Sağlıkla gelsin minikcanim beta kaçtı en son senin bide kalp atışı için ne zaman çağırdı
![]()
Transfere kadar Bi sorun olmaz aguementin olabiliyor diye biliyorum.Transferden önce dişine kanal yaptıran varmı antibiyotik içmen gerek dedi doktor