Benim de yok belirtim.Ay ben de 13 aralıkta oldum sabırla bekliyorum ama dediğim gibi hiçbir belirtim yok
Ayy geçmiş olsun canım ya. İnşallah bir sıkıntı çıkmazKızlar bugün kanamam var leke değil yani kanama oldu iğne yazdı doktor yarın çağırdı
Pınarcım merhaba nasıl gidiyor? Bence sen hamilesinnnn inşallahhhBenim de yok belirtim.
Üzülme herkeste belirti olacak diye bir kural yok.
Herkesin bünyesi bir değil.
Bugün uzan dinlen kalkma yat bol bol. Korkma ufak bir kanama alanıdır. İnşallah geçer Allahın izniyleKızlar bugün kanamam var leke değil yani kanama oldu iğne yazdı doktor yarın çağırdı
Belirti olmuyor cnm takılmayın dün gece 13.günümdü ilk defa kasık ağrım olduBenim de yok belirtim.
Üzülme herkeste belirti olacak diye bir kural yok.
Herkesin bünyesi bir değil.
Allah razı olsun nasıl teşekkür ederim bilemiyorum. Hepimizin yüzü gülsün bu tedavimizde inşallahOley beee nasıl dua ettim sana
İyiyim iyiyim :)) siz nasılsınız efenimmm. Ay bilmiyorum hiç belirtim falan yok ama beni hamile hisseden arkadaşlar var :) test alsam çıkar mı ki yaaa. 13 Aralıkta oldum transferi amaPınarcım merhaba nasıl gidiyor? Bence sen hamilesinnnn inşallahhhsenin topik nasıl uğur getirdi bize
Yok kuzu çıkmaz bence sakın yapma moralin bozulurİyiyim iyiyim :)) siz nasılsınız efenimmm. Ay bilmiyorum hiç belirtim falan yok ama beni hamile hisseden arkadaşlar var :) test alsam çıkar mı ki yaaa. 13 Aralıkta oldum transferi ama
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı ilerleriz canımEeeee dedik sana hayırlı olsun canım benimsağlıkla ilerleyin inşallah
Hala temkinli artışa bakalım diyorOhh maşallaheşin bayram eder şimdi inşallah
Bende iyiyim canım sağolİyiyim iyiyim :)) siz nasılsınız efenimmm. Ay bilmiyorum hiç belirtim falan yok ama beni hamile hisseden arkadaşlar var :) test alsam çıkar mı ki yaaa. 13 Aralıkta oldum transferi ama
Bir belirtin varmıydı canım benimde bugün 5. GünümVe kızlar 6.günümdü eşim gel erken gebelik testi yapalım dedi ve akşam üzeri yaptık silik çizgi çıktı. İlk defa silikte olsa iki çizgi gördüm. Aşırı heyecanlıyım git gide de artıyor bu heyecanım. Gelde çarşamba günü kan testi için bekle.
Hof yaaaa :)Bende iyiyim canım sağolbence yapma kesinlikle gününü bekle
Bende bugun aynisini yasadim. 7.gun erken gebelikte negatif kanda negatifBenim geçen sene ilk transefrim 5aa idi. Ama tutmadı. 7.gun idrarda negatif görmüştüm. Sonra bir daha hiç ne kalitesini sordum ne de doktor söyledi. Bilmek istemiyorum açıkçası . Sağlıklı olsun yeter diyordum. Sıkma canını .
Ama ama amaaaaaa geçmiyor günlerrr yaaaar yaaaar yaaaaarYok kuzu çıkmaz bence sakın yapma moralin bozulurilla yapıcam dersen 2 gün sonra yap erken gebelik yada hastanede kan ver
Bende 13 ünde transfer oldumm inşallah güzel sonuçlar alırız benim 4. Denemem hiç belirti var mı sendeArkadaşlar merhaba topikte yeniyim 13 aralık transfer oldum bugün transfer dahil 6.günüm erken gebelik testi yapmak istiyorum ama korkuyorum bi çoğunuz yapmışsınız nasıl cesaret ettiniz şimdi çıkmazsa test günü nasıl gelecek bilmiyorum geçen denememde 5.günde çıkmıştı erken gebelikte ama sonu gelmedi malesef
Yok kuzum ya bilmiyorum ki dün dısarı cıktık sağ üst bacagımda sızlama seklinde bi agrı hissettim bugun cıktım sol kasıkta agrı sızı gibi bisey hissettim evdeyken bisey hissetmiyorum dısardayken bunları hissettim sadeceNasıl peki var mı herhangi bir belirti nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?