Maşallah canım saglıkla almak nasip olsunKızlarım 10. Gün kan testi sonucum
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun eve gidip şükür namazı kılıcaz şimdi eşimleAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız çok daha zor olurdu herşey iyiki varsınız iyiki tanıdım hepinizi gözyaşlarımla yazıyorum ama bu sefer mutluluktan Allah emek veren gönlünde bu hasreti taşıyan herkese tez zamanda kolaylıklarla nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız
Veeee BEN ANNE OLUYORUMMMM
Yaaaaa seni yerimmmmm maşallah kuzumKızlarım 10. Gün kan testi sonucum
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun eve gidip şükür namazı kılıcaz şimdi eşimleAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız çok daha zor olurdu herşey iyiki varsınız iyiki tanıdım hepinizi gözyaşlarımla yazıyorum ama bu sefer mutluluktan Allah emek veren gönlünde bu hasreti taşıyan herkese tez zamanda kolaylıklarla nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız
Geçer canım benim az kaldı sabırla bekliyoruzSalı günü test günüm ama geçmiyor artık
Canım her gün belirli birşey olmadı benim de ben hatta eşime diyordum transferden önce ilaç yan etkileri vardı şimdi oda yok oda tutmadı demek ki diyordu. Devamlı soruyordu bir şey var mı diye yok hiç birseyim deyince üzülüyordu.Rabbim nasip etsin sonucun pozitif olsunBenimde 12 Aralık bende de pek yok bugün
Çok sağol canım aminnnn inşallah vardırCanım her gün belirli birşey olmadı benim de ben hatta eşime diyordum transferden önce ilaç yan etkileri vardı şimdi oda yok oda tutmadı demek ki diyordu. Devamlı soruyordu bir şey var mı diye yok hiç birseyim deyince üzülüyordu.Rabbim nasip etsin sonucun pozitif olsun
Ohh ohh maşallahKızlarım 10. Gün kan testi sonucum
O 1 embriyonun kalitesi neydi? Benim de tek embriyom kaldı 5.gune,son dakikaya kadar bir sorun yok dediler kaliteyle ilgili bilgi verilmedi sorduğum halde, transfer günü bile transfer yapılır yapilnaz daha yatakta iken doktor söyledi embriyon orta kalite diye,%30-35 şansın var dedi.ondan beri moralim altüstÖnemli olan kaliteli olması canım kaç tane çıktığı önemli değil benim 15 taneydi 1 tanesi 5.gğne geldi sadece oda tutundu 1 kızım oldu nasip bu işler
4aa idi cnmO 1 embriyonun kalitesi neydi? Benim de tek embriyom kaldı 5.gune,son dakikaya kadar bir sorun yok dediler kaliteyle ilgili bilgi verilmedi sorduğum halde, transfer günü bile transfer yapılır yapilnaz daha yatakta iken doktor söyledi embriyon orta kalite diye,%30-35 şansın var dedi.ondan beri moralim altüst
Canım benim bu yolda uğraşırken yaşım 40 oldu bana da kalite falan söylemediler ama yaşımı baz aldıklarında hemşire oran yüzde on onbeş demişti yeter ki Rabbim ol desin nasip etsin bırak herseyi sen dua et Rabbim nasip eder inşaAllahO 1 embriyonun kalitesi neydi? Benim de tek embriyom kaldı 5.gune,son dakikaya kadar bir sorun yok dediler kaliteyle ilgili bilgi verilmedi sorduğum halde, transfer günü bile transfer yapılır yapilnaz daha yatakta iken doktor söyledi embriyon orta kalite diye,%30-35 şansın var dedi.ondan beri moralim altüst
Ne tatli bi tesadüf ben yarin kan testi verecegim 18 aralik bizimde evlilik yil dönümümüz. Diliyorum ki en guzel hediye pozitifi gormek olur bizeSorma meraktan çatlicam artık idrar testi bile yapmadım. 19 u sabah erkenden damlarım artık hastaneye. Bi de evlilik yıldönümümüz o gün ☺
İnşallah,4 yumurta toplandı 3u dollendi,son güne 1 tane kaldı donduracak embriyo bile kalmadı tekle transfer oldum moralim bozuk ne hissedeceğimi bilmiyorumCanım benim bu yolda uğraşırken yaşım 40 oldu bana da kalite falan söylemediler ama yaşımı baz aldıklarında hemşire oran yüzde on onbeş demişti yeter ki Rabbim ol desin nasip etsin bırak herseyi sen dua et Rabbim nasip eder inşaAllah
GöÜn aydın sağlıkla gelsin minikKızlarım 10. Gün kan testi sonucum
Kalbi güzel arkadaşımKızlarım 10. Gün kan testi sonucum
Sizindr mi zeki akkum acaba.50 binlik ödeme ne şekilde yapılıyor acabaSizde benim gibi stres yapıyorsunuz
Belirtiler gösteriyor ki seninki pozitifValla benüm bilmiyorum ilaçlardan mı belirti mi kasıklarım da batma mevcut ilk günden beri ve doluluk var ayrıyrten gögüslerim acıyor başka da birşeyim yok. Senin canım bu arada dondurulmuş 5.gün embriyosu benim
Bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun biraz karışık hissediyorum. Adetime de yaklaştım pcos olduğum için geç oluyorum. Onun belirtileri de olabilir yani. Bu yüzden tam emin değilim. Rabbim sizin için de hayırlısını nasip etsin inşallahBelirtiler gösteriyor ki seninki pozitif
Bende belirti sıfır
3. Gün embriyosu taze transfer
Bakalım kısmet ..
Umarım tutmuştur üzülmemeye çalışıyorumAy benimde yok hiç belirtim. Üzülme sakıııın. Belirtiye göre belli olmuyor tutup tutmadığı
Merhaba benimde 5. Gün embriyosu ama henüz idrarda çıkmayabilir ilaçları bırakırım diye kendimi tutuyorumCanım merhaba ,benimde hiç belirtim yok sanırım yine olmadı
Benim test günüm cuma ama evde yapıyım diyorum yarın sabah
3. Gün embriyosu 5. Transferim inşallah yarabbim isteyen herkese bizlere nasip etsin.
Kalçalarım çok aşırı ağrıyor, ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorumNeden canım nasıl bir etki yaptı iğneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?