Yok ilaçlar desteklemesi açısından önemli sonuç netleşene kadar devam.Merhaba benimde 5. Gün embriyosu ama henüz idrarda çıkmayabilir ilaçları bırakırım diye kendimi tutuyorum
Hayırlı olsun canim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin imtihanımız bu bizim Allahim imtihanımızı kolay etsin çok sevindim adına duanıza talibizKızlar hamileyim...
Hayatımızda ilk defa ikinci çizgiyi gördük..
Ağlamaktan gözlerimiz şişti eşimle.
Ben hala inanamıyorum. Rabbimin mucizesi ne kadar çok. Ne kadar çok şükür etsem azdır.
yaşadığımız o zorlu süreçler geçti gözümün önünden...
İnsanların davranışları..
Annelerimizin babalarımızin bizim için gizli gizli ne kadar çok ağlayıp dua ettiği geçti gözümün önünden..
Hatta ağladıklarina da şahit oldum..
O sancılar o ağrılar bebeğimin vücuduma alışması imiş meğersem.
Çok tuhaf bir duygu kızlar. Bunu buraya yazarken negatif olan arkadaşlarıma da ağlıyorum üzülüyorum. Neler çektik biz ne ilaçlar. Üzülmeyin kızlar ben hep size dua etcemmmmm. Hep dualarımda olacaksınız.
Sizi çok ama çok seviyorum
Canım çok üzgünüm. Sorun neydi neden tutmadı?5 Aralık transfer oldum hiçbir belirtim yoktu. Psikolojik olarak ağrılar oldukça belirti diye yoruyordum. 2. Transferimdi maalesef olumsuz sonuçlandı. Umarım diğer arkadaşlar pozitif haberler alırlar. Sağlıklı gebelik diliyorum herkese
İğneyi göbekten vuruyorsun demiKalçalarım çok aşırı ağrıyor, ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorumherkeste mi böyle oluyor
Allahim kucağına almayı da nasip etsin çok çok sevindim, darısı bekleyen bizlerin başına inşallahKızlarım 10. Gün kan testi sonucum
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun eve gidip şükür namazı kılıcaz şimdi eşimleAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız çok daha zor olurdu herşey iyiki varsınız iyiki tanıdım hepinizi gözyaşlarımla yazıyorum ama bu sefer mutluluktan Allah emek veren gönlünde bu hasreti taşıyan herkese tez zamanda kolaylıklarla nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız
Veeee BEN ANNE OLUYORUMMMM
Hayırlı olsun canım benim de 14 aralık oldu trasferimMerhaba herkese 15 aralıkta transfer oldum benim naturel siklus ile yapıldı.Bu 6. Denemem oldu benimle aynı yada yakın olanlar var mı
AllahimmmmmKızlarım 10. Gün kan testi sonucum
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun eve gidip şükür namazı kılıcaz şimdi eşimleAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız çok daha zor olurdu herşey iyiki varsınız iyiki tanıdım hepinizi gözyaşlarımla yazıyorum ama bu sefer mutluluktan Allah emek veren gönlünde bu hasreti taşıyan herkese tez zamanda kolaylıklarla nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız
Veeee BEN ANNE OLUYORUMMMM
Merhaba Cnm sen test verdin mi ne çıktı ?Desteğiniz için teşekkür ederim beklemek daha zor evet haklısınız ama negatif görmekten cok yıprandım bedenimi yorgun hissediyoruminşallah yanılıyorumdur da ama size tavsiyem sakın ama sakın evde test yapmayın
İnşallahBende Diyarbakırda bahçeci de oldum Aralık 15 te bugün üçüncü günüm umarım güzel haberler alırız
Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK M Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK Bbkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK E Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo namuzmr 12 ARALIK pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK S Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo @Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @maviportakalcicegi 7 ARALIK
aaa ben varmışım listede hiç farketmedim
Allah hepimize hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin pes etmeden devam edeceğizYok ilaçlar desteklemesi açısından önemli sonuç netleşene kadar devam.
Benim 5. Gün Embryo transferimde 6. günden itibaren testte çıktı 8. Gün kanda değer 107 di. Ama sonu gelmedi kürtaj oldum.
Bendepastakek gibi bu yolda 39 oldum.
Hep dualarımdasnz inanın herkese dua ediyordum hep . Çok farklı bir mutluluk Allah hepimize yaşatsn inşallahHayırlı olsun canim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin imtihanımız bu bizim Allahim imtihanımızı kolay etsin çok sevindim adına duanıza talibiz
Benimki ikinci 140 dı 11.gün 900 çıktı çarşamva kese için çağırdı cnmKızlar selamlar. 5. Gün tek embriyo cuma günü 9. Gündü 156 çıkmıştı. 11. Gün bugün 801 çıktı.
Hangi ilaçlar vitaminler acaba benim de yumurtam çok az15 yumurta tabiki iyi ama bu ilaçlarla desteklenmiş ve 3 aylık vitaminler ile gelişmiş hali nprmalde 7 tane yumurtam oluyordu canım yani ilaçla yumurta çoğala biliyor önemli olan kalitesi yani 15 tane de olsa 1 tane kalabiliyor kafana takma senin için 1 tane kaliteli yumurta olması bile yeter ben tek bi yumurta ile oda 3.gün embriyosu yani kızımı kucağıma aldım umudunu kaybetme
Kaçıncı günün oluyor o zaman cnm ? Benimki 400 acaba kaç gün sonra çağırırlarBenimki ikinci 140 dı 11.gün 900 çıktı çarşamva kese için çağırdı cnm
15.gün oluyor cnmKaçıncı günün oluyor o zaman cnm ? Benimki 400 acaba kaç gün sonra çağırırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?