İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz buralara Rabbim gönül ferahlığı versin hepimize.Evet canım hem de çok zor Allah'ım yardımcımız olsun. Benim cuma günü kan tarihim bana kalsa yarın vericem ama eşim illa gününde ver diye ısrar ediyor. Umarım sabrımızın sonu selametle pozitif olur
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzBugün ki idrar testim de birşey çıkmadı , bu yüzden daha fazla stres olmak isterim yarın iş çıkışı kan vericem . İnşaallah buraya güzel haberlerle donerim
Sağol cnm bnmÇok dua ediyorum yarın sen ve diğer kızlar da hepinizin değeri katlanmış olsun sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olsun insaAllah
Haklısın canım Allah'ım sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin.Allah gönlüne inşirah ferahlığı versin.Dularım seninle inşaAllah sağlıklı rahat bir hamilelik nasip olurSağol cnm bnm
Ama ümidim kalmadı progestana rağmen lekem var belim de çok çok ağrıyor
Rabbim iyi sağlıklı ilerleyecekse versin yoruldum
İlk hamileliğimdeki gibi kabus günleri yaşamak istemiyorumağır hasta gibi aylarca bişey yapamadım korkudan
Arkadasım 9 ile öğrenmişti sonra arttı. Ama o normal gebelikti ama olsunYarın ben de değerim artmış mı diye bakacağım
20 lerde olunca kimyasal olabiliyormuş
Hayırlısı cnm valla iki türlüsü de baş göz üstüneArkadasım 9 ile öğrenmişti sonra arttı. Ama o normal gebelikti ama olsun
Eleniyorum pardonKızlar ben eğleniyorum galiba, bugün rahmimde kasılmalar oldu ki bu iyi değil diyorlar. Sonra sol kasığıma bıçak gibi batmalarım oldu can yakan şekilde. Vücudum embriyoları atıyor galiba, çok üzgünüm
Ben ilk 4 gün yapmadım. Sonra çamaşır katlama evi silme bulaşık yaptım. Yemek yaptım. Ya ben direkt işe başladığım için işte çalış çalış sonra eve gel iş yapma olmaz zaten işe başladık madem direkt normal hayata dönelim diye ev işi de yaptım. İlk günler eşim yaptı her şeyi. Şimdi ortak yapıyoruzKızlar ev işi yapıyor musunuz ?
Yemek yapmak makinaya bulaşık çamaşır atmak elbise katlamak toz almak vs süpürme silme yapılmıyordur da..
Benim eşim yapıyor,yapmaya çalışıyorama kendi elim değmeyince sanki hiç yapılmamış gibi
Bunlar hiçbir şeyin göstergesi değil hiç bozma moralini canımEleniyorum pardon
İnşallah öyledir ama garip bugün halim. Sol kasık ağrım fena ve tahmin bildiğin iki kere kendiliğinden kasıldı. Dua edin bana olur muBunlar hiçbir şeyin göstergesi değil hiç bozma moralini canım
Ben yapıyorum cnm zaten çokta yorucu değil kolay yemek yapıyorum bulaşık makinasına eğilmiyorum fazla dikkatli yapıyorum yani çamaşır filan atıyorum süpürge de robot la idare ediyoruz şimdilikKızlar ev işi yapıyor musunuz ?
Yemek yapmak makinaya bulaşık çamaşır atmak elbise katlamak toz almak vs süpürme silme yapılmıyordur da..
Benim eşim yapıyor,yapmaya çalışıyorama kendi elim değmeyince sanki hiç yapılmamış gibi
İnşallah bu denemen olumlu sonuçlanır ve yavrunu kucağına sağlıkla kolaylıkla alırsın canım benimİnşallah öyledir ama garip bugün halim. Sol kasık ağrım fena ve tahmin bildiğin iki kere kendiliğinden kasıldı. Dua edin bana olur mu
Aklına kötü şeyler getirme canım hemen belki kese büyüyordur nerden biliyorsun dua et bol bolKızlar ben eğleniyorum galiba, bugün rahmimde kasılmalar oldu ki bu iyi değil diyorlar. Sonra sol kasığıma bıçak gibi batmalarım oldu can yakan şekilde. Vücudum embriyoları atıyor galiba, çok üzgünüm
Bide seninki 3.gün embriyosu daha geç tutunuyor bide 6.gün bugün yanlış hatırlamıyorsam çok yeni daha bu ağrılarda normal herkes de aynı kasık ağrıları filan güzel birşey bu belirtileri görmek için çaba harcadık bizde mesela olmadı diye kafaya taktık canım iyi düşün iyi olsun inşKızlar ben eğleniyorum galiba, bugün rahmimde kasılmalar oldu ki bu iyi değil diyorlar. Sonra sol kasığıma bıçak gibi batmalarım oldu can yakan şekilde. Vücudum embriyoları atıyor galiba, çok üzgünüm
Benim bugün 3. Gün transferin yemek yaptım bulaşık mak eğildim ancak evi süpürme silme toz alma çamaşır yıkama yapmadım yarım saat yürüyüş yaptım böyleKızlar ev işi yapıyor musunuz ?
Atma gibi durum yok tutunmayan embryon regl atılıyor tutunma ağrısıda ol bilir kötüye yorummlamaİnşallah öyledir ama garip bugün halim. Sol kasık ağrım fena ve tahmin bildiğin iki kere kendiliğinden kasıldı. Dua edin bana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?