Sağından solundan bi şekilde yapılıyor canım kan sulandırıcı ise koldan filan da yapılıyor sanırım acıyor ama alıştım ben sanki ne zaman bırakacağız bilmiyorum keseden sonra bırakılır heraldeKızlar iğneleri göbek deliğinin 4 parmak sağına soluna yapıyoruz ya günde 3 olunca yer kalmadı ya Ztn 10 gündür 20 tane iğne vurdum sabah akşam nasıl olacak o ya vurduğum yerler de belli yakınına yapınca çok acıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Umarım bırakırız kuzum ya. Oksapar Ztn çok zorluyor acısı yavaş yavaş da yapıyorum ama kıvrandırıyor resmen. Daha dün transfer oldum 30 tane kadar daha vurulacak test gününe kadarSağından solundan bi şekilde yapılıyor canım kan sulandırıcı ise koldan filan da yapılıyor sanırım acıyor ama alıştım ben sanki ne zaman bırakacağız bilmiyorum keseden sonra bırakılır heralde
Hiç bişey yapmıyorum bendeKızlar ev işi yapıyor musunuz ?
Yemek yapmak makinaya bulaşık çamaşır atmak elbise katlamak toz almak vs süpürme silme yapılmıyordur da..
Benim eşim yapıyor,yapmaya çalışıyorama kendi elim değmeyince sanki hiç yapılmamış gibi
Canim dualarımdasınız inşaAllah değerleriniz katlanarak artmıştır ve yeni kan vereceklerimize de Allah'ım hayırlısı ile pozitif sonuçlar nasip etsinYarın için bol bol dua ediyorum ilk ve 2.test verecek olanlar yani bende dahil inş yine bol pozitifli bi gün geçiririz
Brüksel tüp Bebek merkezinin SGK anlaşması yok yazdigi raporu kabul etmediler galiba merkeze bağlıMerhaba hanımlar.
Size birşey danışmak istiyorum.
2. Tüp bebeği daha büyük bir şehirde yaptırmak istiyorum. Ama yıllık iznim yok. Acaba kaç günlük rapor yazabiliyorlar tüp bebek doktorlari ? Yada yazabiliyorlar mi? Bulunduğum şehirdeki hastaneden şevk ile mi gitmem gerekiyor ?
siz de brükselde mi tedavi gördünüz doktorunuz kimBrüksel tüp Bebek merkezinin SGK anlaşması yok yazdigi raporu kabul etmediler galiba merkeze bağlı
Heegün 1 tane değil mi canım neden 30 taneUmarım bırakırız kuzum ya. Oksapar Ztn çok zorluyor acısı yavaş yavaş da yapıyorum ama kıvrandırıyor resmen. Daha dün transfer oldum 30 tane kadar daha vurulacak test gününe kadar
Çalıştığın iş yeri mi kabul etmedi ?Brüksel tüp Bebek merkezinin SGK anlaşması yok yazdigi raporu kabul etmediler galiba merkeze bağlı
Amın amınYarın için bol bol dua ediyorum ilk ve 2.test verecek olanlar yani bende dahil inş yine bol pozitifli bi gün geçiririz
Merhaba tüp bebek merkezinin anlaşması varsa yazabilir bizimki de yazamadı bizi anlaşmalı olduğu bi hastaneye yönlendirdi,orda yazdırdım.Merhaba hanımlar.
Size birşey danışmak istiyorum.
2. Tüp bebeği daha büyük bir şehirde yaptırmak istiyorum. Ama yıllık iznim yok. Acaba kaç günlük rapor yazabiliyorlar tüp bebek doktorlari ? Yada yazabiliyorlar mi? Bulunduğum şehirdeki hastaneden şevk ile mi gitmem gerekiyor ?
Canım gittim ben bugün doktorum artık ilişki yok ama eşin tazelesin bi dedi kendisi çünkü yumurtalar büyüdü ağrın olur dedi yarın tekrar çağırdı bugün meriofert 150 cetrodite bir tane verdi onu vurdum yarın tekrar gel bakalım cumartesi de toplayalım dedi bayağı iyi dedi bakalım Allah’ın izniyle inşallah sonuçlar güzel olurYok canım üzülme sen zaten opu tarihi verecek ya o zaman o şekilde de ayarlayabilirsin veya yarın sor mutlaka
Aynen cnm catlatma iğnesi vericek şu saate vurun diyecek cumarteside saat vericek o saatte topluyacakCanım gittim ben bugün doktorum artık ilişki yok ama eşin tazelesin bi dedi kendisi çünkü yumurtalar büyüdü ağrın olur dedi yarın tekrar çağırdı bugün meriofert 150 cetrodite bir tane verdi onu vurdum yarın tekrar gel bakalım cumartesi de toplayalım dedi bayağı iyi dedi bakalım Allah’ın izniyle inşallah sonuçlar güzel oluryumurta toplanmadan önce çatlatma iğnesi yapılıyor mu canım bunu da bilmiyorum ben acaba yarın bana tekrar iğne mi verir
Evet kuzum bende aile hekimliğinde yazdırdım üç gün yazdilarÇalıştığın iş yeri mi kabul etmedi ?
Cumartesi. 09:00 da toplayalım dedi bir heyecanlıyım ki biraz da korkuyorum tabi ki yumurta toplamadan ben ağrılı olabiliyor Muş sonrası Ahh kadın olmak ne zor eşler beklesin kapıdaAynen cnm catlatma iğnesi vericek şu saate vurun diyecek cumarteside saat vericek o saatte topluyacak
Evet Cem Çelik transfer oldum sonucu bekliyorum siz de mi oradasinizsiz de brükselde mi tedavi gördünüz doktorunuz kim
12 aralık benim ama şimdiden heyecanlanıyorum9 Aralık transfer olan kızlar durumlar nasıl? Belirtileriniz var mı?
Heyecan ya da bıkkınlık?
Ağrı sızı?
Off of beni bu beklemeler mahvetti
evett ilk denemem. sizin ilk deneme mi?12 aralık benim ama şimdiden heyecanlanıyorumilk denemeniz mi
Ben yemek yapıyorum makineye bulaşık falan yerleştiriyorum sadece bu kadar süpürge falan yapmıyorum.Kızlar ev işi yapıyor musunuz ?
Yemek yapmak makinaya bulaşık çamaşır atmak elbise katlamak toz almak vs süpürme silme yapılmıyordur da..
Benim eşim yapıyor,yapmaya çalışıyorama kendi elim değmeyince sanki hiç yapılmamış gibi
Yaşadık bununda en babasını yaşadıkKızlar ben eğleniyorum galiba, bugün rahmimde kasılmalar oldu ki bu iyi değil diyorlar. Sonra sol kasığıma bıçak gibi batmalarım oldu can yakan şekilde. Vücudum embriyoları atıyor galiba, çok üzgünüm
evet benimde doktorum cem çelik pazartsi transefr oldum inş hayırlısı ile pozitif alırız bırdaki tüm arkadaşlarla beraberEvet Cem Çelik transfer oldum sonucu bekliyorum siz de mi oradasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?