- 13 Aralık 2023
- 25
- 24
- 3
- 30
Pardon 16 Aralik kan günüm . 11 inde idrar testi yaptım silik çizgi . Bugün sabah yaptım birşey yokTestiniz nasıl çıktııı
16 Aralik beta günüm yanlış yazmışım. Kafam dalgın olduğu için kusura bakmayınKan sonucunuz ne çıktı
Eee kan vermediniz mi kaç çıktı
İnsaAllah kan sonucun pozitif çıkarPardon 16 Aralik kan günüm . 11 inde idrar testi yaptım silik çizgi . Bugün sabah yaptım birşey yok
Teşekkür ediyorummm
İnşaallahİnsaAllah kan sonucun pozitif çıkar
Erken yapmışsınız o zamanPardon 16 Aralik kan günüm . 11 inde idrar testi yaptım silik çizgi . Bugün sabah yaptım birşey yok
Bugün ki idrar testim de birşey çıkmadı , bu yüzden daha fazla stres olmak isterim yarın iş çıkışı kan vericem . İnşaallah buraya güzel haberlerle donerimErken yapmışsınız o zamaninşallah güzel haberler alırsınız buraya da yazın
Ben de 4 Aralık'ta transfer oldum benim de cuma kan günü inşaAllah hepimizin sonucu pozitif olur değerlerimiz katlanarak artarBugün ki idrar testim de birşey çıkmadı , bu yüzden daha fazla stres olmak isterim yarın iş çıkışı kan vericem . İnşaallah buraya güzel haberlerle donerim
Canım seni anlıyorum ben de idrar testinde silik çizgi gördüm sonraki günler silik çizginin artması gerekirken daha da azaldı insanın morali bozuluyor gerçekten. İnsanın başına ne geliyorsa meraktan geliyor ya bi durduramıyoruz kendimiziBugün ki idrar testim de birşey çıkmadı , bu yüzden daha fazla stres olmak isterim yarın iş çıkışı kan vericem . İnşaallah buraya güzel haberlerle donerim
Canım seni anlıyorum ben de idrar testinde silik çizgi gördüm sonraki günler silik çizginin artması gerekirken daha da azaldı insanın morali bozuluyor gerçekten. İnsanın başına ne geliyorsa meraktan geliyor ya bi durduramıyoruz kendimizi
İnşaallahBen de 4 Aralık'ta transfer oldum benim de cuma kan günü inşaAllah hepimizin sonucu pozitif olur değerlerimiz katlanarak artar
Çok dua ediyorum yarın sen ve diğer kızlar da hepinizin değeri katlanmış olsun sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olsun insaAllahYarın ben de değerim artmış mı diye bakacağım
20 lerde olunca kimyasal olabiliyormuş
İnşaallahÇok dua ediyorum yarın sen ve diğer kızlar da hepinizin değeri katlanmış olsun sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olsun insaAllah
Canım ben de 4 Aralık'ta transfer oldum bahsettiğin ilaçları ve daha fazlasını kullanıyorum ve belirttiğin herşeyi birebir yaşadım ve yaşıyorum. Hatta inanılmaz baş ağrısı ve bulantı var ama bunlar sanırım hep ilaçlardan hemen hemen hepimiz de benzer şeyler var ben ilaçlara yoruyorum. inşaAllah sonucumuz pozitif olsun ozaman gebelikten mi diye düşünürüzSelam kizlar. Birkaç gündür aşırı uyku, aşırı halsizlik var. Yediğim tabağı zor kaldırıyorum özellikle akşamları. Bedenim de bugün bir farklı üşüyo gibiyim terliyor gibiyim. Gündüz yorucu olmayan bir işte çalışıyorum oturuyorum sürekli. 3. Embriyosu ve 7 Aralık transferim, 21 Aralık test tarihim. Progestan günde dört doz kullaniyorum. Ekstra coraspirin, folik asit, d vitamini ve tiroid ilacım var. İlaçlar yapar mı bu kadar kötü? Gebelik belirtisi mi belirtisi mi ? Ara ara karnım kramp benzeri şeklinde çok hafif ağrı yapıyor.
Test tarihiniz ne zaman? Benim hekimim çok geç tarihe vermiş. Heyecandan duramiyorum da. Ne yapacağımı şaşırdım. Süreç zaten çok zor.Canım ben de 4 Aralık'ta transfer oldum bahsettiğin ilaçları ve daha fazlasını kullanıyorum ve belirttiğin herşeyi birebir yaşadım ve yaşıyorum. Hatta inanılmaz baş ağrısı ve bulantı var ama bunlar sanırım hep ilaçlardan hemen hemen hepimiz de benzer şeyler var ben ilaçlara yoruyorum. inşaAllah sonucumuz pozitif olsun ozaman gebelikten mi diye düşünürüz
Evet canım hem de çok zor Allah'ım yardımcımız olsun. Benim cuma günü kan tarihim bana kalsa yarın vericem ama eşim illa gününde ver diye ısrar ediyor. Umarım sabrımızın sonu selametle pozitif olurTest tarihiniz ne zaman? Benim hekimim çok geç tarihe vermiş. Heyecandan duramiyorum da. Ne yapacağımı şaşırdım. Süreç zaten çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?