Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar bende kan verdim bugün 8. Gün ve negatif 1.2 çıktı değerim malesef
Hayırlısı canım inşallah Rabbim yeniden denemek için güç kuvvet versin tez zamanda kucağın dolsunBen sonucumu aldım kozlar negatif inşallah bekleyenler olumlu sonuç alır
Bende keten tohumu düydüm zararlı her kesde bir şey anlamak olmuyorkıKeten tohumunu nasıl tüketiyorsun canım ?yemeklerde mi çiğ yoğurtla mı ?
Canım kan daha vermedim cuma günü nasipse vericem eşim ısrarla gününde ver diye diretiyor. Bu gün sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama ona da inanamıyorum kan sonucu görmeden bakalım. Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar versin hepimiz pozitif görelimSizde test yaptınız mı
Valla ben yedım 3 defa transferım 8 cı gundeyım 3 gun yedım )Kız bi karar verin canım balık istedi dün eşime balık al dedim bugün balık yenmemelidir diye görünce dedim kocam balık iptalsonra yine çiftlik olursa yenebilir denince tekrar aradım kocam çiftlik balığı olursa olurmuş diye ahahahah şimdi tekrar nasıl iptal dicem ve ben balık çok severim konuştukça canım istiyor
Bende var progestron kullanıldığı süreç adet olunmuyor korkma yanı olmazsın normal bu ağrıKızlar ben ümidi kestim. Adet sancısına benzer ağrılarım olmaya başladı. Maalesef tutmadı galibamodum çok düştü. Çok kötüyüm ya
Valla bende baya yedim inş birşey olmazValla ben yedım 3 defa transferım 8 cı gundeyım 3 gun yedım )
Olmaz ınshAllah balık yağı için yazıyolar balıkda nolcak )))Valla bende baya yedim inş birşey olmaz
Bizde eşim tarafı da benim tarafım da anne babalar abiler ablalar biliyor. Biz de bizi darlamasınlar rahat bıraksınlar diye söyledik. Hem destek olsunlar diye. İş arkadaslarımız da biliyor çünkü izin almada sorun yaşamayalım diye. Yapı olarak aslında gizli yaşamayı isterdim her şeyimiz çok ortada gibi geliyor bazen. Ama işte dayanamıyoruz söylüyoruz hep. Akrabalar bilmiyor sadece.Kızlar moralim birazda yalnız olduğum için bozuk. Sevdiklerim uzakta. Destek olacak kimsem yok burda. Eşimin nöbetleri işleri vs çok yoğun. Yazık o da benimle birlikte çok yıprandı. Tüp bebek sürecinden hiç ama hiç kimseye bshsetmedik. Bide evlat hasreti beni yedi bitirdi. Nasıl zorlu süreçlerin içindeyiz. Yine de şükürler olsun. Sevdiklerimiz sağ olsun o bize yeter...
Biz söylesek hepsi burda gelir benimle birlikte sancı çekip benimle birlikte ağlarlar. Eminim kayınbabama babama kadar hepsi gelir. Umut olur onlara da ama bilsinler istemedim. Çünkü olumsuz olursa onlar bizden gizli gizli daha çok ağlar. Hele ki kayınbabam çok duygusal ve kalp rahatsızlığı var. Off bilmiyorum ya büyümek böyle bir şey imiş. Kimseye kıyamaz olduk. Bide bugün birden ağlama krizlerim tuttu. Komşular sürekli çağırıyor nasıl gideyim. GidememBizde eşim tarafı da benim tarafım da anne babalar abiler ablalar biliyor. Biz de bizi darlamasınlar rahat bıraksınlar diye söyledik. Hem destek olsunlar diye. İş arkadaslarımız da biliyor çünkü izin almada sorun yaşamayalım diye. Yapı olarak aslında gizli yaşamayı isterdim her şeyimiz çok ortada gibi geliyor bazen. Ama işte dayanamıyoruz söylüyoruz hep. Akrabalar bilmiyor sadece.
Seni anlıyorum ben de İstanbul'da doğdum büyüdüm evlendikten sonra işimi herşeyimi bırakıp kastamonu'ya eşimin memlekete yerlestim benim de burada kimsem yok ama ben bundan memnunum dedikodu zirvalik için yanımda olmalarını istemiyorum aynı ben de hiç kimseye bahsetmedim etmek de istemedim. Yani benzer şeyler yaşıyoruz. Evet zor bir yoldayız 9 yıldır neler yaşadım Allah biliyor bu da bizlerin imtihanı ama her zorlukla bir kolaylık vardır Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin kendini sıkıp düşüncelere boğmaKızlar moralim birazda yalnız olduğum için bozuk. Sevdiklerim uzakta. Destek olacak kimsem yok burda. Eşimin nöbetleri işleri vs çok yoğun. Yazık o da benimle birlikte çok yıprandı. Tüp bebek sürecinden hiç ama hiç kimseye bshsetmedik. Bide evlat hasreti beni yedi bitirdi. Nasıl zorlu süreçlerin içindeyiz. Yine de şükürler olsun. Sevdiklerimiz sağ olsun o bize yeter...
Beni de4Aralık transfer günümdü çift embriyo
Meraba canim benim de 11 aralik transefrim beni de ekleyebilirsin
Merhaba, 4 Aralık transfer oldum. 12 Aralık beta gunum ,tek embriyo 2. Deneme beni de ekler misinKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK M Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK N nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo namuzmr 12 ARALIK pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK G gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK
Yaaa hadi inşallah güzel haberleri alırsınızCanım kan daha vermedim cuma günü nasipse vericem eşim ısrarla gününde ver diye diretiyor. Bu gün sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama ona da inanamıyorum kan sonucu görmeden bakalım. Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar versin hepimiz pozitif görelim
Testiniz nasıl çıktıııMerhaba, 4 Aralık transfer oldum. 12 Aralık beta gunum ,tek embriyo 2. Deneme beni de ekler misin
Merhaba, benim 4 Aralık transfer . 12 Aralık kan (beta gunum) . Pazartesi yaptım silikte olsa çift çizgiydi ama bugün hiç çizgi yok. Haliyle kendimi avutmaya çalışıyorum. O yüzden idrar testi yapmayınValla ben 17 sinde kan vermeyi düşünüyorum iki gün evvel pazar günü en azından negatif olursa da hafta sonu kafamı dağıtacak bişeyler yaparımidrar testi de çıkacağını bilsem şimdi yaparım ama erken diye düşünüyorum erken gebelik alsam çıkar mı acaba yoksa onuda yapcam az kaldı bide beklicem diyordum
Eee kan vermediniz mi kaç çıktıMerhaba, benim 4 Aralık transfer . 12 Aralık kan (beta gunum) . Pazartesi yaptım silikte olsa çift çizgiydi ama bugün hiç çizgi yok. Haliyle kendimi avutmaya çalışıyorum. O yüzden idrar testi yapmayıngününüzü bekleyin böyle daha çok stres okup ilaçları bırakmayı bile düşünüyor insan
Kan sonucunuz ne çıktıMerhaba, benim 4 Aralık transfer . 12 Aralık kan (beta gunum) . Pazartesi yaptım silikte olsa çift çizgiydi ama bugün hiç çizgi yok. Haliyle kendimi avutmaya çalışıyorum. O yüzden idrar testi yapmayıngününüzü bekleyin böyle daha çok stres okup ilaçları bırakmayı bile düşünüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?