- 21 Aralık 2021
- 249
- 193
- 53
- 32
İşlem çok basit zaten anlamadan başlayıp bitiyor hiç endişelenme ,sonrası zor beklemek nolacak diye düşünmek Rabbim hepimizin gönlüne göre versin evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinKızlar cuma günü transferim olacak. Acılı bi işlem mi deneyimleri anlatabilir misiniz? Korku var bende
Hayırlısıyla olsun bitsin inşallah korkacak bişey yok heyecan oluyor o anda,ben de çok olmuştu ilkinde sonra sonra alıştımKızlar cuma günü transferim olacak. Acılı bi işlem mi deneyimleri anlatabilir misiniz? Korku var bende
Allah razı olsun canım Allah evlat hasreti çeken herkesin gönlüne göre versinGözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşaAllahçok güzel haber bu Allah'ım hepimizin pozitif olsun değerlerimiz kat kat artsın
Deniz baligida çiftlik baligida yasak cnm her doktor farklı işte o yüzden yemiyorum ben ama OMEGA 3 verdi keten tohumu verdiCanim yanlış bilgi deniz balığı yenmez çiftlik
Canim yanlış bilgi deniz balığı yenmez çiftlik balığı yiyebilirsin ve kesinlikle balık yağı da kullanın omepa 1500 var ben onu kullanıyorum
balığı yiyebilirsin ve kesinlikle balık yağı da kullanın omepa 1500 var ben onu kullanıyorum
Balık yasakmı? Ben somom yedım hamsı yedım trsanferın 2-3 cu gununde, yasaksa neden balık yağı için deniliyorkıDeniz baligida çiftlik baligida yasak cnm her doktor farklı işte o yüzden yemiyorum ben ama OMEGA 3 verdi keten tohumu verdi
Keten tohumunu nasıl tüketiyorsun canım ?yemeklerde mi çiğ yoğurtla mı ?Deniz baligida çiftlik baligida yasak cnm her doktor farklı işte o yüzden yemiyorum ben ama OMEGA 3 verdi keten tohumu verdi
Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK M Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK A Aselbadeninannesi 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK D dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo namuzmr 12 ARALIK pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK G gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK
Benimde kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var dı umudunu kaybetme sakınKızlar ben ümidi kestim. Adet sancısına benzer ağrılarım olmaya başladı. Maalesef tutmadı galibamodum çok düştü. Çok kötüyüm ya
Ben yedim ve doktorum önerdi protein ağırlıkta beslenmek lazım baklagil tüketin yoğurt sütKızlar bu süreçte balık yemiyor muyuz??
Benim de dünden beri öyle ama pozitif çıktı biliyorsunKızlar ben ümidi kestim. Adet sancısına benzer ağrılarım olmaya başladı. Maalesef tutmadı galibamodum çok düştü. Çok kötüyüm ya
Canımmmm tebrik ederim gününe göre harika bir değerKızlar aranızdaki sabırsızlardan biri de benim5. Gün embriyosu ve 6. gün test yaptırmış oldum. 40 çıktı değerim
Canım hepimizde benzer şeyler oluyor evham yapma hayırlısı ile pozitif olur inşaAllahKızlar ben ümidi kestim. Adet sancısına benzer ağrılarım olmaya başladı. Maalesef tutmadı galibamodum çok düştü. Çok kötüyüm ya
Kızlar soyle soyleyim herkes de bilgilensin bugün arkadaşımı kendi doktoruma götürdüm oda tüp bebekle hamile onada kesinlikle ciftlikde deniz baligida yeme dedi ben sordum hocam normalde siz keten tohumu vermezdiniz niye verdiniz dedim balikdan 7000 kat OMEGA 3 iceriyormus balık yemegecegin için verdim dedi 3 kaşık yogurda 1 tatlı kaşığı ezip yiyorum transafere kadar böyle dedi belki transferden sonra keser keten tohumunu çünkü arkadaşıma ye demediKeten tohumunu nasıl tüketiyorsun canım ?yemeklerde mi çiğ yoğurtla mı ?
Canım adet ağrısı ile gebelik belirtisi aynı diyorlar zaten lütfen yapma daha 4.günün senin şimdiden moral bozarsan sonu gelmez bununKızlar ben ümidi kestim. Adet sancısına benzer ağrılarım olmaya başladı. Maalesef tutmadı galibamodum çok düştü. Çok kötüyüm ya
Çok ilginç benim doktorda balık önermişti oysakiKızlar soyle soyleyim herkes de bilgilensin bugün arkadaşımı kendi doktoruma götürdüm oda tüp bebekle hamile onada kesinlikle ciftlikde deniz baligida yeme dedi ben sordum hocam normalde siz keten tohumu vermezdiniz niye verdiniz dedim balikdan 7000 kat OMEGA 3 iceriyormus balık yemegecegin için verdim dedi 3 kaşık yogurda 1 tatlı kaşığı ezip yiyorum transafere kadar böyle dedi belki transferden sonra keser keten tohumunu çünkü arkadaşıma ye demedi
Sizde test yaptınız mıCanım hepimizde benzer şeyler oluyor evham yapma hayırlısı ile pozitif olur inşaAllah
Sus kız kafamızı karıştırdın,Her doktor farklı yöntem izliyor o yüzden kimseye bişey diyemiyorum canlarım bana balik yeme dedi yemiyorum herkesin kafası karıştıherkes doktoruna sorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?