-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.741
Canım güncel Sat ve Bat'ına ne yazayım?Maalesef bu ay da olmadı regl oldum
Tamam canım düzenliyorumMaalesef hamile değilim sat 4 temmuz bat 29 temmuz
Biri yazmıştı da denk gelmiştim, içerik farkı yokmuş. Sadece biri toz diğer hapmış.Benimki pembe olan canım mavi ile arasındaki farkı bilmiyorum @meris123
Forumda çok denk geldim ben. Ne kasık ağrısı, ne göğüs şişliği ne de başka hiç bir belirtisi yoktu. Hatta kiminin bu 7. haftaya kadar sürmüştü anca o zamanlar başlamıştı belirtiler.Kızlar etrafınızda hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı ?
Sanırım regl oldum :) 2 gün erken geldi ama biraz takip edicem normalde kahverengi ile başlardı şimdi pembe geldi açık kırmızı gibi muhtemelen zamanla koyulaşır emin olmak için akşama kdr beklicem ona göre yazarım kesin regl mi yerleşme kanaması mı :)Forumda çok denk geldim ben. Ne kasık ağrısı, ne göğüs şişliği ne de başka hiç bir belirtisi yoktu. Hatta kiminin bu 7. haftaya kadar sürmüştü anca o zamanlar başlamıştı belirtiler.
Yok artıkkk, nasıl fark etmedin.Benim ilkinde bebek kıpırdamaya başladığında hamile olduğumu idrak ettim o kadar belirtisizlikİnşallah bunda da öyle olur
İnşAllah yerleşmedirSanırım regl oldum :) 2 gün erken geldi ama biraz takip edicem normalde kahverengi ile başlardı şimdi pembe geldi açık kırmızı gibi muhtemelen zamanla koyulaşır emin olmak için akşama kdr beklicem ona göre yazarım kesin regl mi yerleşme kanaması mı :)
O halde yarın senden haber bekliyoruzYarın bat günüm günü hiç şaşmaz kırmızıları görmezsem %100 test yaparım ama adet belirtilerim var şişkinlik vs. Geçen ay çok test yaptım bu ay frenliyorum kendimi. 2 ay femara + çatlatma kullandım bu ay onu da saldım hayırlısı
Çıkabilir canımMerhabalar, 3 aydır gebelik planlıyoruz fakat henüz o mutluluğa ulaşamadım, sizlere bir sorum olacaktı, eczaneden erken gebelik testi istedim fakat bana predictor express verdiler, şimdi internette araştırıyorum adet geciktiğinde yazıyor fakat benim adetime 4 gün varbeklemekte istemiyorum bunu yapsam acaba gebelik varsa gösterir mi, lütfen bilen biri varsa cevaplasın, çok sabırsızlandım
Progesteron ve E2 yi çok anlamadım ancak Hcg negatif ise hamile değilsindir kuzum. Reglin gelince bana çıtlatırsın güncellerim Sat ve Bat'ınıBen dün hcg yaptım negatif çıktı progesteron 13.87 E2 196 çıktı
E2 biraz yüksek çıkmış galiba canım doktoruna gösterdin miBen dün hcg yaptım negatif çıktı progesteron 13.87 E2 196 çıktı
Aslında adetten ziyade bu testlerde yumurtlama zamanımız çok önemli. Ancak çok normal bir zamanda yumurtladıysan yani geç yumurtlamadıysan kesin çıkar diye düşünüyorum artık.Merhabalar, 3 aydır gebelik planlıyoruz fakat henüz o mutluluğa ulaşamadım, sizlere bir sorum olacaktı, eczaneden erken gebelik testi istedim fakat bana predictor express verdiler, şimdi internette araştırıyorum adet geciktiğinde yazıyor fakat benim adetime 4 gün varbeklemekte istemiyorum bunu yapsam acaba gebelik varsa gösterir mi, lütfen bilen biri varsa cevaplasın, çok sabırsızlandım
Merakla bekliyoruz, akşam üstü testiÇok teşekkür ederim, ben dayanamayıp yapıyorum o zaman :)
En sevdiğim an test zamanıÇok teşekkür ederim, ben dayanamayıp yapıyorum o zaman :)
Bizide aydınlat yapınca bekliyoruz bakÇok teşekkür ederim, ben dayanamayıp yapıyorum o zaman :)
Aha valla gördüm benKızlar ilk defa böyle silik bir çizgi gördüm nolur heyecansan ölcem ben mi yanlış görüyorum