- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 23
- 29
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.181
Ayy baksana hiç bana öyle demediEvet kuzum doktor annemede verdi 6 çıktı d vitamini dil altına demiş etkisi daha çabuk olur demiş
Bir gölgelik gördüm bebeğim ama belirgin olmadıkça pozitif diyemiyorum. Kaç gün var bata
Bana da demişti kuzum ondan dil altı dedim sanaAyy baksana hiç bana öyle demedi
Aynen benden öyle edicem artıkBana da demişti kuzum ondan dil altı dedim sana
Senin Bat daha 31 Temmuzda bebişim. ErkenYaptım gelir gelmez hiç bir şey yok
Ay bebeğim bu test 15 dk da anca yansıyor hamileliğin ilk günlerinde. Yarın sabah ilk idrar ile tekrar yap bakalım
Yine senin testlerdenBirdaha test yapmıcam dedikten 4 saat sonrafarklı marka test İlk idrarla değil
Bişi dicem bence kan ver bu sefer. Git bu akşam özel hastanenin birine ver. Belki de her ay kimyasal falan yaşıyorsun farkıdna değilsin. Şayet öyle bir durum var ise de mutlaka doktor ona göre tedbir alır hem.Birdaha test yapmıcam dedikten 4 saat sonrafarklı marka test İlk idrarla değil
İlk dakika da çıktı ama buYine senin testlerden
İnşallah tutmuştur bu ay güzel haberlerini bekliyoruzAynen ya bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum 14. Gün oldu ya yumurtlama. Olmazsa attık ciddi şekilde başlıcaz tedavilere
Ama cok Yeni ki diğer testlerim de sonradan çıkıyordu kimyasal olsa Ağrı olmaz mı birden yoğun kanama ben 2 aydır az kanama yaşıyorumBişi dicem bence kan ver bu sefer. Git bu akşam özel hastanenin birine ver. Belki de her ay kimyasal falan yaşıyorsun farkıdna değilsin. Şayet öyle bir durum var ise de mutlaka doktor ona göre tedbir alır hem.
Hiç belli olmaz kuzum hiç haberi olmadan olanlar oluyormuşAma cok Yeni ki diğer testlerim de sonradan çıkıyordu kimyasal olsa Ağrı olmaz mı birden yoğun kanama ben 2 aydır az kanama yaşıyorum
Hiç belli olmaz kuzum hiç haberi olmadan olanlar oluyormuş
Renkli görmek gerek bebeğim. Umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak daha kötü üzülmeni hiç istemiyorumİlk dakika da çıktı ama bu
Canım bu testin çizgileri birbirine çok yakın sankiBirdaha test yapmıcam dedikten 4 saat sonrafarklı marka test İlk idrarla değil
Hayır Uzak arasıCanım bu testin çizgileri birbirine çok yakın sankiplastiğini takınca çizgi T'ye denk geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?