2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bende vakumlu kürtaj oldum anestezi tabi aldım sıfır ağrı sadece hemen ayı 2 defa çok şiddetli kanamam oldu uzanarak ayaklarım yukarda yatıyordum su gibi akıyordu durmadan..kürtaj sonrası tüp bebeğe gitdiğim için yeniden hsg çekildim hiç yapışıklık olmadı için rahat olsun canım

Kaç dakika sürüyor işlem bana da genel anestezi dedi ama bazıları burda kürtajdan önce dil altı alıp saatlerce ağrı çektiğini yazmış doğrumu acaba

Ben de vakumlu kürtaj oldum canım. Uyandığımda regl ağrısı gibi ağrım vardı. Hiç ağrısı olmayanları da okumuştum. Yemek yedim hemen ağrı kesici vurdular. Eve geldiğimde hiç ağrım kalmamistı, doktorun yazdığı ağrı kesiciyi hiç kullanmadim yani. Önemli olan antibiyotigi düzenli kullanmak bir de Dr demir vermisti bana. Bir hafta sonra kontrol oluyor zaten doktor orada söylüyor kalıntı kalmış mi sıkıntı var mı diye.

Kuzum doktor mu dedi? Sen merakından mı soruyorsun? Eğer gidecekse inşallah kendiliğinden gider kuzum anestezili yapmıyorlar mı acaba

Kaç dakika sürüyor işlem bana da genel anestezi dedi ama bazıları burda kürtajdan önce dil altı alıp saatlerce ağrı çektiğini yazmış doğrumu acaba
Valla benim doktor çok sıradan bir doktordu ona bakmayarak kürtajı iyi yaptı..ben anestezi aldığım için bilmiyordum eşim dedi çok kısa çekti..hatda ben çocuğun kalbini duymuştum yani büyüktü ama sıfır ağrı vardır bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…