- 9 Mart 2022
- 8.278
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.293
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.201
Kan vermeye gidiyorumRenkli görmek gerek bebeğim. Umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak daha kötü üzülmeni hiç istemiyorum
Bende vakumlu kürtaj oldum anestezi tabi aldım sıfır ağrı sadece hemen ayı 2 defa çok şiddetli kanamam oldu uzanarak ayaklarım yukarda yatıyordum su gibi akıyordu durmadan..kürtaj sonrası tüp bebeğe gitdiğim için yeniden hsg çekildim hiç yapışıklık olmadı için rahat olsun canımKızlar yarlarınızı deşmek değil amacım ama duramıyorum vakumlu kürtaj olan varmı aranızda sonrasında rahimde yapışıklık yada çok şiddetli ağrı vs gibi problemle karşılaşan biraz tedirginimKorkuyorum resmen çocuk gibi
Kaç dakika sürüyor işlem bana da genel anestezi dedi ama bazıları burda kürtajdan önce dil altı alıp saatlerce ağrı çektiğini yazmış doğrumu acabaBende vakumlu kürtaj oldum anestezi tabi aldım sıfır ağrı sadece hemen ayı 2 defa çok şiddetli kanamam oldu uzanarak ayaklarım yukarda yatıyordum su gibi akıyordu durmadan..kürtaj sonrası tüp bebeğe gitdiğim için yeniden hsg çekildim hiç yapışıklık olmadı için rahat olsun canım
Tamam canım bizi de haberdar etKan vermeye gidiyorum
İnşallah gebelik vardır ama sanki test sıkıntılı gibi geldi banaHayır Uzak arası
Bariz çizgi var kuzum yaBirdaha test yapmıcam dedikten 4 saat sonrafarklı marka test İlk idrarla değil
Ben de vakumlu kürtaj oldum canım. Uyandığımda regl ağrısı gibi ağrım vardı. Hiç ağrısı olmayanları da okumuştum. Yemek yedim hemen ağrı kesici vurdular. Eve geldiğimde hiç ağrım kalmamistı, doktorun yazdığı ağrı kesiciyi hiç kullanmadim yani. Önemli olan antibiyotigi düzenli kullanmak bir de Dr demir vermisti bana. Bir hafta sonra kontrol oluyor zaten doktor orada söylüyor kalıntı kalmış mi sıkıntı var mı diye.Kızlar yarlarınızı deşmek değil amacım ama duramıyorum vakumlu kürtaj olan varmı aranızda sonrasında rahimde yapışıklık yada çok şiddetli ağrı vs gibi problemle karşılaşan biraz tedirginimKorkuyorum resmen çocuk gibi
Ay şimdi heyecanlandım işteKan vermeye gidiyorum
Kuzum doktor mu dedi? Sen merakından mı soruyorsun? Eğer gidecekse inşallah kendiliğinden gider kuzumKızlar yarlarınızı deşmek değil amacım ama duramıyorum vakumlu kürtaj olan varmı aranızda sonrasında rahimde yapışıklık yada çok şiddetli ağrı vs gibi problemle karşılaşan biraz tedirginimKorkuyorum resmen çocuk gibi
Ama 3 farklı test hepsi sıkıntılı çıkmazİnşallah gebelik vardır ama sanki test sıkıntılı gibi geldi bana
Belli olacak 1 saate umarım vardırBariz çizgi var kuzum yahadi inşallah
Çok heyecanlı kuzum inşallah bu sefer yüzün gülsün yaBelli olacak 1 saate umarım vardırböyle devamlı stres olacağıma bir kere üzülürüm
Aminnn gerçekten bu seferde test yalancı çıkartırsa asla yapmam birdaha azıcık güvenim var oda kaybolurÇok heyecanlı kuzum inşallah bu sefer yüzün gülsün yasağlıkla nasip etsin
Valla benim doktor çok sıradan bir doktordu ona bakmayarak kürtajı iyi yaptı..ben anestezi aldığım için bilmiyordum eşim dedi çok kısa çekti..hatda ben çocuğun kalbini duymuştum yani büyüktü ama sıfır ağrı vardır bendeKaç dakika sürüyor işlem bana da genel anestezi dedi ama bazıları burda kürtajdan önce dil altı alıp saatlerce ağrı çektiğini yazmış doğrumu acaba
Çizginin yeri tuhaf geldi ama inşallah vardır, güzel haberini bekliyoruzAma 3 farklı test hepsi sıkıntılı çıkmaz
Beni etiketle aşkım sonucun çıkıncaAma 3 farklı test hepsi sıkıntılı çıkmaz
Çıktı mı bebeğim sonuçBelli olacak 1 saate umarım vardırböyle devamlı stres olacağıma bir kere üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?