- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.661
Ay canım ya hayır olsun inşallah gördüğün rüya inşallah hamişsindirKızlar rüyamda sezeryanla doğum yapıyodum ama 2 tane bebek biri doğdu kucağıma verdiler sağlıklı diğerini verdiler herkesin surat asık nefes almıyo dediler kucağıma aldım öyle bi sarıldımki ona okadar güzel bi bebekteki ben hayatım boyunca böyle bi bebek görmedim annem benim dedim hafif ten bana gülümsedi kokusu halen burnumda
İnşallah ama çok ağladım uyanınca asla o kokuyu unutmayacağımAy canım ya hayır olsun inşallah gördüğün rüya inşallah hamişsindir
Bence belirtiye takilmayalim ben vücudumu taniyamiyorum her ay yeni bişey keşfediyorum. Bos gebelik olduğu zaman göğüs çevresi kahverengilesmisti. Geçen ay yumurtlama vs hiçbir şey takip etmedim. Göğsümün etrafı yine kahverengi oldu aaa tuttu galiba diye düşünürken yumurtlama dönemimmis meğerse daha önce öyle bişey olmuyordu. Şimdi de artık düzenim böyle mi göğüsler adete kadar şişmiş mi kalacak diyorum. Burada çok örneği var hic belirti yokken test yapıp şoka ugrayan. İnşallah biz de öyle oluruzbende oda yok gayet normal galiba yine olmadı diyorum ama bir yanımda sıfır belirti ile hamile olan da cok bakalım görecez
Benim düştüğüm hataya düşme çünkü efso yanıltıyor hergün üçer üçer farklı marka test aldım bırı sılık bırı yok gibi öğlen var sabah yok kendimi yedim bitirdim e be ananın dini diyorum kendıme zaten hepı topu betan 25-30 dur sen ne ıstıyorsunAnam nasıl yakaladınben kafam karisti benim testler koyulasiyor mu koyulasmiyor mu şimdi markalar da farklı benim dedim neyse stres yapma zaten yarın kan vericeksin
bende de var o baksamda görmesemde beynim sayıyorvalla bende salcam diyorum ama benm salmam bu kadar işte :)) güya test yapmıyorum ama aklmdan gün sayıyorum
hahaa çok güldüm e be ananın dini.. bunu çıkmayacağını bile bile test yaptığımda kendime söylüyorumBenim düştüğüm hataya düşme çünkü efso yanıltıyor hergün üçer üçer farklı marka test aldım bırı sılık bırı yok gibi öğlen var sabah yok kendimi yedim bitirdim e be ananın dini diyorum kendıme zaten hepı topu betan 25-30 dur sen ne ıstıyorsunsonra benim mavişler geldi onlarla devam ettim
Kendine benim gibi söven varmış demekkihahaa çok güldüm e be ananın dini.. bunu çıkmayacağını bile bile test yaptığımda kendime söylüyorum
Bence çok iyi canımMerhaba kızlar adetin 3. Günü sonuçlarım nasıl sizce yardımcı olur musunuz
TSH 1.6
PROLAKTİN 9.57
AMH 4.77
ESTRADİOL 31.3
SERBEST T4 1.21
FSH 5.69
hayırlısı diyelim canım sende cok takılma beynimiz bize zaten hep oyun oynuyor hafta sonu yaparız ne oldugunu o zaman görecezBence belirtiye takilmayalim ben vücudumu taniyamiyorum her ay yeni bişey keşfediyorum. Bos gebelik olduğu zaman göğüs çevresi kahverengilesmisti. Geçen ay yumurtlama vs hiçbir şey takip etmedim. Göğsümün etrafı yine kahverengi oldu aaa tuttu galiba diye düşünürken yumurtlama dönemimmis meğerse daha önce öyle bişey olmuyordu. Şimdi de artık düzenim böyle mi göğüsler adete kadar şişmiş mi kalacak diyorum. Burada çok örneği var hic belirti yokken test yapıp şoka ugrayan. İnşallah biz de öyle oluruz
Enem ben bişiler görür gibiyimKızlar günaydın hadi bende de bi test
Ayyy çıtır biri varmış aramızdaaaBiliyorum kuzum bildiğini ama deidm heralde yaşın yakın banaben hepimizi genç 19 yaşında gördüğüm için abla diyemiyorum
Bende de oluyor canım görünce içim bir cız ediyorbak tüpe karar verdiysen sende sal nede olsa tüp yapacam de ama vitaminlerini al çok kişi o şekildede hamile kalmış valla etrafımda o kadar cok kişi varki bu işler artık yaşa da bakmıyor yan komşumuz benden 1 ay önce evlendi benlede yaşıt ilk aydan hamile kalmış gecen ay doğum yaptı ay gidip bakamıyorumda artık hamile görünce de bakamıyorum içim gidiyor kıskanclık degil bu başka bişey ama anlamlandıramıyorum sizde de oluyor mu bilmiyorum
Aynı şeyler ve buna ek kanama yaşamıştım bu değerlerde doktorum dış gebelik dedi. Ama şuan kızım 4 yaşında hiç telaş etmeyinSelamun aleykum kizlar
Bu gun 4+3 üm betahgc 566 çıktı normal mi ?
Dr karindan ultrasonda kese goremedi dış gebelik olabilir dedi
Sizler ne düşünuyorsunuz ??
Enem ben bişiler görür gibiyim
Ay balım amin bakalım. Dudağımın kenarında belirmiş geçti sonra ama. Yaz ayında ne uçuğu anlamadım. Kaldı son 2.Kız burda biri yazmıştı uçuk hamilelik diye
İnşallah güzel haberlerle gelirizhayırlısı diyelim canım sende cok takılma beynimiz bize zaten hep oyun oynuyor hafta sonu yaparız ne oldugunu o zaman görecez
hepimiz aynıyız demekkiBende de oluyor canım görünce içim bir cız ediyorO kişi adına mutlu oluyorum bende o günü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?