- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.641
anlıyorum canm seni evet kıskançlık değil ama bir garip oluyor insan önceden daha çok tuhaf olurdum şimdi o kadar etkilenmiyorum :) bu sürede vitaminlere devam ama öyle çokta kullanmıyorum .. araştırıyoruz bakalım doktor ovu faln yapmıyorum ama aşağı yukarı tahmin ediyorumbak tüpe karar verdiysen sende sal nede olsa tüp yapacam de ama vitaminlerini al çok kişi o şekildede hamile kalmış valla etrafımda o kadar cok kişi varki bu işler artık yaşa da bakmıyor yan komşumuz benden 1 ay önce evlendi benlede yaşıt ilk aydan hamile kalmış gecen ay doğum yaptı ay gidip bakamıyorumda artık hamile görünce de bakamıyorum içim gidiyor kıskanclık degil bu başka bişey ama anlamlandıramıyorum sizde de oluyor mu bilmiyorum
amin canım inşallahBelli olmaz Allahta ümit kesilmez en beklenmedik anda gelir inşallah
Kız burda biri yazmıştı uçuk hamilelik diyeHaha kız dudağımda uçuk çıkmış ya benim
Bende de o duygu oluyor. Instagram hesabımı bu yüzden kapattım. Her girişimde biri hamile biri baby shower yapmış biri doğmuş oluyordu. Asla kıskançlık değil rabbim herkese bebeğiyle sağlık, mutluluk versin. Ama insan ister istemez ya ben de çok istiyorum ben de çok çabalıyorum benim neden olmuyor diye sorguluyor. Tabi bu düşünceler çok kısa süre geçiyor akıldan. Sonra vardır her şeyin bir vakti bir saati diyorum. Sabır göstermelisin diye telkin ediyorum kendimibak tüpe karar verdiysen sende sal nede olsa tüp yapacam de ama vitaminlerini al çok kişi o şekildede hamile kalmış valla etrafımda o kadar cok kişi varki bu işler artık yaşa da bakmıyor yan komşumuz benden 1 ay önce evlendi benlede yaşıt ilk aydan hamile kalmış gecen ay doğum yaptı ay gidip bakamıyorumda artık hamile görünce de bakamıyorum içim gidiyor kıskanclık degil bu başka bişey ama anlamlandıramıyorum sizde de oluyor mu bilmiyorum
Yaptım canım buradaGünaydın kızlar test yapan oldu mu daha yeni uyandım testi yaptım yok gibi ama buraya atayım yinede
Diyorum ama anlatamıyorum ay bıde hep olmıcak zamanda telefon çalar bizimsabah 8 de de aramak için erken öğlen ara de sen ona
bu ara nere baksam hamile 6 tane kuzenim hamile sen düşün hepsinide cok seviyorum bazen diyorum beni mi beklediniz hamile kalmak için onların ikinci üçüncü çocuklarıanlıyorum canm seni evet kıskançlık değil ama bir garip oluyor insan önceden daha çok tuhaf olurdum şimdi o kadar etkilenmiyorum :) bu sürede vitaminlere devam ama öyle çokta kullanmıyorum .. araştırıyoruz bakalım doktor ovu faln yapmıyorum ama aşağı yukarı tahmin ediyorum
Kız ben gölgemi görüyomYaptım canım buradaZumruduanka96
Benim de sadece göğüslerim yumurtlama zamanı büyüdü daha da kuculmedi. Biraz hassas gibi geliyor ama bana öyle geliyor gibi de olabilir. Onun haricinde benim de belirtim yok ne yazık kiyok canım hiç bi belirtim yok sadece akıntım var ama o hep olur bende sende varmı bi degişiklik
Günaydın kızlar yine çok hızlısınız hızınıza yetişilmiyor masallah
beyons canım kıskançlık değil tabii bir burukluk oluyor insanda anlıyorum ne demek istediğini
cok sabırlıyım canım biliyorum bi gün o duyguyu hepimiz yaşayacaz inşaallah ama böyle hisseden sadece ben degilmişim demekki bu içimi rahatlattıBende de o duygu oluyor. Instagram hesabımı bu yüzden kapattım. Her girişimde biri hamile biri baby shower yapmış biri doğmuş oluyordu. Asla kıskançlık değil rabbim herkese bebeğiyle sağlık, mutluluk versin. Ama insan ister istemez ya ben de çok istiyorum ben de çok çabalıyorum benim neden olmuyor diye sorguluyor. Tabi bu düşünceler çok kısa süre geçiyor akıldan. Sonra vardır her şeyin bir vakti bir saati diyorum. Sabır göstermelisin diye telkin ediyorum kendimi
Evet canım kuruma çizgisi gibi bişey o yüzden bata kadar bekleyeceğim daha da yapmamKız ben gölgemi görüyom
Tabi tabiiEvet canım kuruma çizgisi gibi bişey o yüzden bata kadar bekleyeceğim daha da yapmam
Bebişim böyle link paylaşmak yasak. Özelden atın linkleri atacaksanız. Engellenebilirsin.
bende oda yok gayet normal galiba yine olmadı diyorum ama bir yanımda sıfır belirti ile hamile olan da cok bakalım görecezBenim de sadece göğüslerim yumurtlama zamanı büyüdü daha da kuculmedi. Biraz hassas gibi geliyor ama bana öyle geliyor gibi de olabilir. Onun haricinde benim de belirtim yok ne yazık ki
benimde kuzenin birinin 7 sene içişnde 3 tane yaptı biri evlendi 2 ay sonra hamileydi yaşına girdibu ara nere baksam hamile 6 tane kuzenim hamile sen düşün hepsinide cok seviyorum bazen diyorum beni mi beklediniz hamile kalmak için onların ikinci üçüncü çocuklarıbende tık yok
aaa bilmiyordumBebişim böyle link paylaşmak yasak. Özelden atın linkleri atacaksanız. Engellenebilirsin.
dogru napalım bu ay bende olmasa salacam napim artık yanibenimde kuzenin birinin 7 sene içişnde 3 tane yaptı biri evlendi 2 ay sonra hamileydi yaşına girdivalla amann napalım vardır zamanı
valla bende salcam diyorum ama benm salmam bu kadar işte :)) güya test yapmıyorum ama aklmdan gün sayıyorumdogru napalım bu ay bende olmasa salacam napim artık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?