- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.601
bu freely marka testleri mavi olanları nerden buldunuz ben hep yanlış çıkartanı bulup alıyorumBak üstteki one step alttaki freely dediğin gibi daha erken olduğu için de olabilir canım en iyisi yarını beklemek
Aşkım saklanmış o er geç çıkar ortayamınnoslarım gunaydın..ayy benım yumosum gercekten yok bu aybugun dongunun 14.gunu ne belırtı ne akıntı hıııc bırsey yok cok garıp yaa,yumosumu kaybettım bulmam gerek
Arkadaşlar Hepsiburada dan alıyormuş ben bizim eczane satıyor ordan aldım kuzumbu freely marka testleri mavi olanları nerden buldunuz ben hep yanlış çıkartanı bulup alıyorum
:)) yerım senıı mınnos anaa :) kan verınce yaz hemen,hersey cok guzel olacak buna emınım ben ❤Aşkım saklanmış o er geç çıkar ortaya
sağol canım bakayım bende :)Arkadaşlar Hepsiburada dan alıyormuş ben bizim eczane satıyor ordan aldım kuzum
sal gitsin canım millet salınca olmayan yumurta da hop birden cıkıveriyor kafana göre takıl bencemınnoslarım gunaydın..ayy benım yumosum gercekten yok bu aybugun dongunun 14.gunu ne belırtı ne akıntı hıııc bırsey yok cok garıp yaa,yumosumu kaybettım bulmam gerek
İnşallah çiçeğimmm yarın saat 10 gibi gidicem valla erkenden 11 gibi yazarım size:)) yerım senıı mınnos anaa :) kan verınce yaz hemen,hersey cok guzel olacak buna emınım ben ❤
canım o zaman daha batına 2 gün var maşallah diyelim bebişine sıkıca tutunsun sana15. Gün regl oluyorum çiçeğim
Evet biliyorum ondan sebep aldiydim kuzum inşallah yarın hayırlı sonuçlar alırız teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz
Aminn inşallah balımmcanım o zaman daha batına 2 gün var maşallah diyelim bebişine sıkıca tutunsun sana
valla doğru salınca kaçak göçek olunca :) oluveriyorsal gitsin canım millet salınca olmayan yumurta da hop birden cıkıveriyor kafana göre takıl bence
Ama almalısın bizde merak ediyoruz sonucu napalım çalışmalar işe yaradı mı yaramadı mıTestim yokk evde kudurmayın canım çekiyor
bi biz salamadık canım sen ne durumdasınvalla doğru salınca kaçak göçek olunca :) oluveriyor
Çatlatma iğnesi yaptım 5 temmuzda ona göre dün olmam lazımdı o tedaviden beri hep 14 cü gününde oldumdu bu sefer olmadı 1 haftadır kasıklarım ağrıyo arada bir dünde ağrıdı ama adet yokikiside iyi canım kac gün var bata
sımsıkı yapıştık salamadıkbi biz salamadık canım sen ne durumdasın
testin varsa yapsana canım catlatma iğnesi olduysan dün veya bugün regl günün olması lazımÇatlatma iğnesi yaptım 5 temmuzda ona göre dün olmam lazımdı o tedaviden beri hep 14 cü gününde oldumdu bu sefer olmadı 1 haftadır kasıklarım ağrıyo arada bir dünde ağrıdı ama adet yok
Baya uykusuymuşsun etiket yaptını bile hatırlamıyonZumruduanka96 @D073737 kızlar yaptım kuruma çizgisi var ama beklemeye devam kesin birşey yine yok bat günü eğer adetim gelmezse yine yaparım sizde durum ne uykuluydum etiketleme yapamadım
Bak bakkk insanları kandırmaya çalışıyoAma almalısın bizde merak ediyoruz sonucu napalım çalışmalar işe yaradı mı yaramadı mı
Hahaha yok kız kandırma değil gerçeklerBak bakkk insanları kandırmaya çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?