- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.581
Proceive FNe kullanıyodun takviye
Anam nasıl yakaladınGözüm üstünüzde
9. gün çıkmaz diye 10. gün varsa mutluka cıkar zaten cıkmazsa bende bırakıp adeti beklerim daha yapmamAynen benim de 10. Gün 9. Gün belki çıkmaz da ne bileyim çıkanlar da olmuştubelki negatif görünce tamam yokmuş diyip adeti beklerim
Boşver deme zaten yaşlı hissetmeyelim kendimiziBiliyorum kuzum bildiğini ama deidm heralde yaşın yakın banaben hepimizi genç 19 yaşında gördüğüm için abla diyemiyorum
Sakın canını sıkma ben 9+4 hamileyim bende 3 gündür var ve istirahat dışında bir şey önerilmedi. İstirahat edip stres yapmamaya çalış canımKızlar bana dua edin kahverengi akıntım geldi çok yoruldum
Hiç der miyim aşkımBoşver deme zaten yaşlı hissetmeyelim kendimizi
bugün test yaptınmı canımAnam nasıl yakaladınben kafam karisti benim testler koyulasiyor mu koyulasmiyor mu şimdi markalar da farklı benim dedim neyse stres yapma zaten yarın kan vericeksin
bugün test yaptınmı canım
Yaptım canım dünden kalan bir tane freely vardı
Yumurtlama belirtilerime göre 5 gün kala 10. Gündü ilk silik gördüğümde yani bugün aslında bugün 13. Gün bende senin gibi diyerek içimi rahatlatiykrjm kuzum 3 gün önceki testle kiyasladim ama markaları da farklıdünkine göre gayet koyu canım güzel ilerliyor bence beta cok düşükken yakaladın zaten normaldir canım sen bata kac gün kala silik görmüştün bat gectimi senin
canım marka farklı olunca biliyorsun her testin beta algılama oranı farklı aynı testten bulabilirsen öyle devam et haftaya da randevunu da alsaydınYumurtlama belirtilerime göre 5 gün kala 10. Gündü ilk silik gördüğümde yani bugün aslında bugün 13. Gün bende senin gibi diyerek içimi rahatlatiykrjm kuzum 3 gün önceki testle kiyasladim ama markaları da farklı
Aslinda bulabilirim de yarın zaten kan vereceğim bekleyim diyorum kuzumcanım marka farklı olunca biliyorsun her testin beta algılama oranı farklı aynı testten bulabilirsen öyle devam et haftaya da randevunu da alsaydın
Adete de bir hafta var gecmiyor zaman resmen9. gün çıkmaz diye 10. gün varsa mutluka cıkar zaten cıkmazsa bende bırakıp adeti beklerim daha yapmam
Bak üstteki one step alttaki freely dediğin gibi daha erken olduğu için de olabilir canım en iyisi yarını beklemekcanım marka farklı olunca biliyorsun her testin beta algılama oranı farklı aynı testten bulabilirsen öyle devam et haftaya da randevunu da alsaydın
ben artışta sorun görmüyorum canım içini ferah tut bugün 13. günün ise daha bat günün yarın gayet iyi bendeAslinda bulabilirim de yarın zaten kan vereceğim bekleyim diyorum kuzum
markalarda fark oluyor canım mavı cizgili olan bende hiç silik gölge bile cıkarmadı nerdeyse en güvenilir test benceBak üstteki one step alttaki freely dediğin gibi daha erken olduğu için de olabilir canım en iyisi yarını beklemek
yatcaz kalkcaz bitecekAdete de bir hafta var gecmiyor zaman resmen
15. Gün regl oluyorum çiçeğimben artışta sorun görmüyorum canım içini ferah tut bugün 13. günün ise daha bat günün yarın gayet iyi bende
Evet biliyorum ondan sebep aldiydim kuzum inşallah yarın hayırlı sonuçlar alırız teşekkür ederim içimi rahatlattın birazmarkalarda fark oluyor canım mavı cizgili olan bende hiç silik gölge bile cıkarmadı nerdeyse en güvenilir test bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?