- 13 Ekim 2022
- 4.645
- 6.310
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.561
tatlım artimed biraz sıkıntılı onlarda cok yalancı cizgi var ben onlardan almadım elimde innovita bir gebenin günlüğü testi bide bebetime var elimde farklı aldımki cıkarsa karşılastırımMarka var mı kullandığın
27 yaşındayımKiz sen kaç yaşındasınnn abla diyorsun garip geliyorben 19 yaşındayım buradaki herkes de 19 yaşında bana göre
Eve dönücem yarın o Zaman alayımBebişim acaba biraz vitamin mi alsan. Bağışıklığını artırmak için.
Hiç zorlamıyorum tam tersi saldım da artıkKendini çok mu zorluyorsun canım ? Yapma bunu kendine
BEnim 27 yaşında arkadaşım var birlikte takılıyoruz27 yaşındayımyaşlarını bildiğim için abla diyorum
Hayırlısı olsunİnşallah kuzum. Gebe kalınca da bağışıklık düştüğü için insanların bu tür şikayetleri olabiliyor. Hayırlısıyla inşallah canım
Aynen. C vitamini, B12, omega3, D vitamini. bunlardan kullan. bir de bol bol yeşilllik yeEve dönücem yarın o Zaman alayım
İnnovita iyimi peki bi ondan bi predictor mu alsamtatlım artimed biraz sıkıntılı onlarda cok yalancı cizgi var ben onlardan almadım elimde innovita bir gebenin günlüğü testi bide bebetime var elimde farklı aldımki cıkarsa karşılastırım
O Zaman bende afratafra diyim neyim eksikBEnim 27 yaşında arkadaşım var birlikte takılıyoruzİş yerimde 21-22 yaşında iş arkadaşlarım var onlar da bana hiç abla demiyo. Herkese abla abi diyolar bi bana demiyolar flkbjgklbjgklbg. Sen afratafrasın diyolar Mutlu oluyorum böyle olunca.
Ben de ctesi mi yapsam dedim de o da erken sanırımpazar yapmayı düşünüyorum canım varsa illaki silik milik bişey cıkar
Kullandığım takviyenın içinde var bu vitaminlerAynen. C vitamini, B12, omega3, D vitamini. bunlardan kullan. bir de bol bol yeşilllik ye
Gözüm üstünüzde
Ne kullanıyodun takviyeKullandığım takviyenın içinde var bu vitaminler
Olur canım yine deneyebilirsin su almadan 2 saat sonra dene inşallah doğru sonuçtur çıkarBirini predictor erken gebelik testi alsam yada 2 tane alsam bugün denesem birini olmaz mı
ikiside iyi canım kac gün var bataİnnovita iyimi peki bi ondan bi predictor mu alsam
cumartesi de yap canım madem içinden gecmişBen de ctesi mi yapsam dedim de o da erken sanırım
Aynen benim de 10. Gün 9. Gün belki çıkmaz da ne bileyim çıkanlar da olmuştucumartesi de yap canım madem içinden gecmişbenim pazar 10. gün oluyor o yüzden pazar yapayım dedim
Biliyorum kuzum bildiğini ama deidm heralde yaşın yakın bana27 yaşındayımyaşlarını bildiğim için abla diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?