- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 33
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Evet ben de 7-8 tane alıp kese kağıdında elmayla bekletiyorum yemek istedigim kadar hemen olgunlasiyor. Toplu alinacaksa sert almak daha iyi.Aslında olgundan ziyaden olgunlaşmamış alırım, zaten dışarıda bekletince olgunlaşıyor. Yada patateslerin yanına koyarsanız 2 güne olgunlaşır.
Ben avokadoyu çok severim ve eşime de sevdirdim. Ancak tek şekil yerim ben. Kızarmış bir dilim ekmeğin üstüne dilim dilim koyarım. Yanında da mutlaka bir yumurta yerim. Bu üçünün kombini muhteşem bir tat yaratıyor. Bir ısırık avokadolu kızarmış ekmekten bir ısırık yumurtadan
Bir taze transfer yapıldı tutmadı. Sonra donmus transfer oldum oğlum 3 yasında suan. Kardes ıcın gecen ay tekrar denedık negatıf oldu. 10 günde kullandıgım ıgne ılaclar 3 kılo aldırdı psikolojik etkisinden de hiç bahsetmiyim. Bizde bu ay deniyoruz bakalım nasip olacak mı ben hamile kalabiliyorum ama düşüyor 3 düşüğüm ve bir sürğ de kimyasal gebeliğim varSiz de mi yaptırdınız ben bir kez yaptırdım, negatif.. şimdi normal yolla olması için motivasyonum geldi.. Allah yardımcımız olsun.
Bende bu ay normal deneyeceğim ben hamile kalmadım hiç , 5. Gün aa kalite embriyolardada negatif sonuç, inşallah normal olur tüm gruptakilerin bu ay , ovülasyonlarım yoldaBir taze transfer yapıldı tutmadı. Sonra donmus transfer oldum oğlum 3 yasında suan. Kardes ıcın gecen ay tekrar denedık negatıf oldu. 10 günde kullandıgım ıgne ılaclar 3 kılo aldırdı psikolojik etkisinden de hiç bahsetmiyim. Bizde bu ay deniyoruz bakalım nasip olacak mı ben hamile kalabiliyorum ama düşüyor 3 düşüğüm ve bir sürğ de kimyasal gebeliğim var
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahBende bu ay normal deneyeceğim ben hamile kalmadım hiç , 5. Gün aa kalite embriyolardada negatif sonuç, inşallah normal olur tüm gruptakilerin bu ay , ovülasyonlarım yolda
Allah kolaylıkla guzelliklerle nasip etsin isteyen herkeseOyy oyy diyorum tüp bebek için baska bişi demiyorum cok zor sürecler kendılıgınden hamıle kalmak gercekten veli nimet kızlar. İlaçlar işlemler tahliller… hele ki transferden sonra test gununu beklemek ızdırap
Kesnlkle bnde öneririm hiç kuruma çizgisi bile çikarmazKızlar 5 senelik bebek arzusunda hep labaquıck test kullandım hiç yalancı pozitif göstermedi o markayı tavsıye ederım
Pıhtılaşma testi yaptrdınızmıBir taze transfer yapıldı tutmadı. Sonra donmus transfer oldum oğlum 3 yasında suan. Kardes ıcın gecen ay tekrar denedık negatıf oldu. 10 günde kullandıgım ıgne ılaclar 3 kılo aldırdı psikolojik etkisinden de hiç bahsetmiyim. Bizde bu ay deniyoruz bakalım nasip olacak mı ben hamile kalabiliyorum ama düşüyor 3 düşüğüm ve bir sürğ de kimyasal gebeliğim var
Hepsini yaptırdık. Sperm testinde ileri hız ve morfoloji sıkıntısı vardı bende de pcos. Doktor kalitesiz yumurta sperm sebep olabilir demişti.Pıhtılaşma testi yaptrdınızmı
Sperm testi?
Düşükler için ne dedi doktorunuz?
Bnımde 3 kımyasalım var
Sonbahara hepimiz gebe gircez inşallah. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay hiççççç sıkıntı yok.Bende bu ay normal deneyeceğim ben hamile kalmadım hiç , 5. Gün aa kalite embriyolardada negatif sonuç, inşallah normal olur tüm gruptakilerin bu ay , ovülasyonlarım yolda
Ay Bat ikimizin de aynı günmüş.A Afratafrac canim beni de eklermisin insallah gezdiğimiz son topik olsunsat 16 haziran bat 19 temmuz.
Ya insallah ayni gun guzel haber alacagimiz bir ay olsunAy Bat ikimizin de aynı günmüş.
Ayyy hadi inşallah. İçinden demek geliyorsa diyebilirsin tabi.Ya insallah ayni gun guzel haber alacagimiz bir ay olsunbu arada sana abla diyebilir miyim?
Ekledim kuzum, bu topik hepimize uğur getirecek inşallah, herkes bu topikten sevinçli haberi alarak çıkacak
İnşallah canım çok erken oldum ama olsun bunda da vardır bi hayır 2 hafta arayla tekrar adet oldum resmenEkledim kuzum, bu topik hepimize uğur getirecek inşallah, herkes bu topikten sevinçli haberi alarak çıkacak