- 29 Mayıs 2024
- 2
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.781
Merhaba doktor seçme sürecindeyim. Kıvılcım hanım normal doğuma mı sezeryana mı yönlendiriyor bdaha çok sizce?Harika bir doktor gerçekten. 2 yıldır düzensiz kanama ve bebek istiyorum diye Medline Acıbadem dahil her yere gittim. Sonra bir arkadşım vesilesiyle ki ona genital estetik ameliyatı yapmıştı. Bir başka arkadaşımında normal doğumunu yapmış.Hoca ultrasonda hemen rahminde et beni var dedi kapalı histereskopi diye minik birşey yaptı bana gelecek ay gebesim dedi ve bilim bakalımne oldu 6 haftalık gebeyim.... Allah razı olsun... Zaten herşeyi anlatıyor. Çok güzel acayip basarılı ameliyatlar yapıyor. Takip ettiği gebelerin yarısını kendi gebe bırakmış zaten. ansiklopedi gibi ...
Merhaba, bende ürünleri almayı düşünüyorum faydası oldu mu acaba ?ada çayı içiyorum günde iki fincan, yaban mersini de yiyorum günde bir avuç kadar. inşAllah faydası olur. ege sirkeleri diye bir sayfa var oradan da hayıt kürü almayı düşünüyorum. inşAllah ilaçsız faydası olur :)
Dualarım seninle canimm inşallah güzel haberlerle gelirsinAyy canımm mınnoşlarımmmm hepınız burdaymısınızbende kaybolmustum ne zamandır.sızlerın yerı cok baska cesaretımı topladım hsg cekılcem bu ay ınsallah bırcogunuz mınnoslarınızı aldınız kucagınıza darısı basımıza ınsallah
Ayyy canımmmKızlaaaar nasılsınız..buradaydık aylar önce ben de uzun zamandır girmiyordum. İki tane 3. gün embriyom vardı hatırlar mısınız bilmiyorum ama onları transfer ettirdim. 7. günüm bugün.. Doğum yapanlar olmuş Allah analı babalı büyütsün bebişleri, ben hala hamile kalamadım o çift çizgi yok mu ah birde silik gri çizgi çıkaran testler vardı uzun zamandır almıyordum test filan , dün aldım geldiler eşim teslim alıp saklamış, kan testi tarihinden önce yapmayayım diye özlemişim buraları ya Öpüyorum herkesi
Canım rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Bende göbeği girip bakıyorum. Dualar ediyorum. İnşallah yakında senin de güzel haberin gelecek ben inanıyorum. Her nasip vaktine esirdir diye boşuna dememişler. Vakit inşallah çok yakındırKızlaaaar nasılsınız..buradaydık aylar önce ben de uzun zamandır girmiyordum. İki tane 3. gün embriyom vardı hatırlar mısınız bilmiyorum ama onları transfer ettirdim. 7. günüm bugün.. Doğum yapanlar olmuş Allah analı babalı büyütsün bebişleri, ben hala hamile kalamadım o çift çizgi yok mu ah birde silik gri çizgi çıkaran testler vardı uzun zamandır almıyordum test filan , dün aldım geldiler eşim teslim alıp saklamış, kan testi tarihinden önce yapmayayım diye özlemişim buraları ya Öpüyorum herkesi
Hayırlı olsun inşallah Allah selametle kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım dostlarım yoldaşlarım cogunuz dogurdu kımımız hala beklıyor hepımız ıcın en guzel en guzel zamanda olsunbugun catlamanın 11.gunu betam 20 cıktı,bır bucuk yılın sonunda gozunu kırptı bızımkı tam dıyorduk artık bı tedavıyemı baslasak falan ama geldı mınnos ınsallah saglıklıdır ve kalıcıdır hepınızı sevıyorum boyle bır haberı sıze vermesem asla olmazdı. T TASUU melegim can fnd_50 sevayd beyons edahandro melisaa93 herkesı etıketlemek ıstıyom ama aklıma gelmıyor heycandan mazur gorun ve dua edın saglıcakla ılerlesın ınsallah
Cnm etiketlemedin ama ben herkesi takipteyim halaaCanım dostlarım yoldaşlarım cogunuz dogurdu kımımız hala beklıyor hepımız ıcın en guzel en guzel zamanda olsunbugun catlamanın 11.gunu betam 20 cıktı,bır bucuk yılın sonunda gozunu kırptı bızımkı tam dıyorduk artık bı tedavıyemı baslasak falan ama geldı mınnos ınsallah saglıklıdır ve kalıcıdır hepınızı sevıyorum boyle bır haberı sıze vermesem asla olmazdı. T TASUU melegim can fnd_50 sevayd beyons edahandro melisaa93 golden-snitch IADK herkesı etıketlemek ıstıyom ama aklıma gelmıyor heycandan mazur gorun ve dua edın saglıcakla ılerlesın ınsallah
Cnm senin hamişlik nasıl gdıyorHayırlı olsun inşallah Allah selametle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayy canım benımmmCnm etiketlemedin ama ben herkesi takipteyim halaa
İnş saglıklıdır,çok sevındım cnm. Rabbim kucagına almayı nasip etsın
Riskli bir gebelik kanama vs oldu korktuk ama hamdolsun ki iyiyiz şimdi 10+4Cnm senin hamişlik nasıl gdıyor
Yaaa canım benim bitanem o kadar duygulandım ki anlatamam gözlerim dolu dolu yazıyorum o günler geldi aklıma çabalarımız emeklerimiz mücadeleden hiç vazgeçmedik ve şuan bebegim kucağımda yazıyorum sana allahım inşallah saglıkla ilerlemesini nasip etsin kucagına aldıgın günleri konuşalım inşallah çok çok mutlu oldum saglıkla gelsin meleginCanım dostlarım yoldaşlarım cogunuz dogurdu kımımız hala beklıyor hepımız ıcın en guzel en guzel zamanda olsunbugun catlamanın 11.gunu betam 20 cıktı,bır bucuk yılın sonunda gozunu kırptı bızımkı tam dıyorduk artık bı tedavıyemı baslasak falan ama geldı mınnos ınsallah saglıklıdır ve kalıcıdır hepınızı sevıyorum boyle bır haberı sıze vermesem asla olmazdı. T TASUU melegim can fnd_50 sevayd beyons edahandro melisaa93 golden-snitch IADK herkesı etıketlemek ıstıyom ama aklıma gelmıyor heycandan mazur gorun ve dua edın saglıcakla ılerlesın ınsallah
Tebrik ederim kuzum çok çok çok sevindim sağlıkla artsınCanım dostlarım yoldaşlarım cogunuz dogurdu kımımız hala beklıyor hepımız ıcın en guzel en guzel zamanda olsunbugun catlamanın 11.gunu betam 20 cıktı,bır bucuk yılın sonunda gozunu kırptı bızımkı tam dıyorduk artık bı tedavıyemı baslasak falan ama geldı mınnos ınsallah saglıklıdır ve kalıcıdır hepınızı sevıyorum boyle bır haberı sıze vermesem asla olmazdı. T TASUU melegim can fnd_50 sevayd beyons edahandro melisaa93 golden-snitch IADK herkesı etıketlemek ıstıyom ama aklıma gelmıyor heycandan mazur gorun ve dua edın saglıcakla ılerlesın ınsallah
Kuzum nasıl gidiyor hamilelik nasıl minnoşunTebrik ederim kuzum çok çok çok sevindim sağlıkla artsınmucizen seninle inşallah
Yaaa canımm benimmm etiketini görünce çok heyecanlandım, fotoyu görünce daha da bir heyecanlandimmCanım dostlarım yoldaşlarım cogunuz dogurdu kımımız hala beklıyor hepımız ıcın en guzel en guzel zamanda olsunbugun catlamanın 11.gunu betam 20 cıktı,bır bucuk yılın sonunda gozunu kırptı bızımkı tam dıyorduk artık bı tedavıyemı baslasak falan ama geldı mınnos ınsallah saglıklıdır ve kalıcıdır hepınızı sevıyorum boyle bır haberı sıze vermesem asla olmazdı. T TASUU melegim can fnd_50 sevayd beyons edahandro melisaa93 golden-snitch IADK herkesı etıketlemek ıstıyom ama aklıma gelmıyor heycandan mazur gorun ve dua edın saglıcakla ılerlesın ınsallah
Yaaa çok duygulandım çok sevindim aşkım ya Allah’ıma sukurler o olsun inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın inşallah ben de seni yakalarım bugün transferim olduCanım dostlarım yoldaşlarım cogunuz dogurdu kımımız hala beklıyor hepımız ıcın en guzel en guzel zamanda olsunbugun catlamanın 11.gunu betam 20 cıktı,bır bucuk yılın sonunda gozunu kırptı bızımkı tam dıyorduk artık bı tedavıyemı baslasak falan ama geldı mınnos ınsallah saglıklıdır ve kalıcıdır hepınızı sevıyorum boyle bır haberı sıze vermesem asla olmazdı. T TASUU melegim can fnd_50 sevayd beyons edahandro melisaa93 golden-snitch IADK herkesı etıketlemek ıstıyom ama aklıma gelmıyor heycandan mazur gorun ve dua edın saglıcakla ılerlesın ınsallah
Amiiiin minnoşummm bende çok duygusalım bugunYaaa çok duygulandım çok sevindim aşkım ya Allah’ıma sukurler o olsun inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın inşallah ben de seni yakalarım bugün transferim oldu