Yaşın kaç canım kaç senedir deniyorsun tüp bebek kesin çare değil ki kuzum hikayeni tam bilmiyorum ama eşinde ve sende sorun yoksa tüp bebek fazla birşey yapamıyor yaşın çok geç değilse biraz daha denesen
bence devam et canım normal denemeyebyaşın da küçük .. yakın zamanda çokta iyi bir yerde denedim ben her süreçte sorun çıkıyor örneğin yumurtalar büyüdü diyelim opu öncesi çatlatma iğnesi vuruluyor eğer erken çatlarsa opü iptal oluyor bir ay boşa gidiyor kullanılan yumurta büyütme ilaçları da boşa gidiyor sonra opü oldu diyelim transfer süreci de zorlu doktor o gün söyledi bana eğer bu sonucun şu değerim altında çıkmazsa transfer yapamayız iptal birdahaki ay yaparız dedi okadar normal bir durum ki doktorlar için tabi yine o kullandığın ilaçlar boşa oluyor , tüp bebek topikini okuyabilirsin süreci anlama açısından benim neyseki süreç sıkıntısız ilerledi ama yine de sıkıntılıydı hormonlar vs ve negatif oldu, birde çok ticari biz yüzbin harcadık şuan fiyatlar artmıştır tabi yine de belki seninki pozitifle sonuçlanır sadece süreci bilerek gir girince çıkamıyorsun girdap gibi