- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.061
Sen niye kullanmıyorsun kuzum bunlar bebiş olması için çok iyi bi sıkıntı mı varBebısler ben aldıgım vıtamınlerı kullanmadıgım ıcın uygun fiyata verebılırım kullanmak ısteyen bır arkadasıma.bana özelden yazsın isteyen olursa.eczaneden alındı ıkısıde.
Tamam canım yazarımelbette umut var canım belki bu ay değil diğer ay ama olacak Allah'ın izniyle. Regl gelirse de yazarsın kuzum. Dualarımda olacaksın ❤
Amin AllahSenin adına cooook sevindim kuzumsağ salim kucağına al inşallah
Kaçıncı gün oldun canım
Canım çoook sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğiniKızlar fetal DNA sonucum çıktı çok şüküroğlum olucak Allahın izniyle o kadar ağladımki Allah bu mucize bebeğimizi bize verdiği için çok çok şükürler olsun Sağ salim kucağımıza almak nasip etsin Allah.Bana dua eden kızlar Allah sizin o güzel yüreyinize göre versin.Hamiş olanlar sağ salim kucağına alsınlar.Bebiş için uğraşanlar tez bir zamanda sevindirsin Allah sizleri Her pes etdiğinizde beni unutmayın Umut hep var her şey Allahın elinde
Canım çok sevindim senin adına rabbim yüzünü güldürsün saglikla kucagina alirsin inşallah darısı burda benim gibi bekleyen herkese olsunKızlar fetal DNA sonucum çıktı çok şüküroğlum olucak Allahın izniyle o kadar ağladımki Allah bu mucize bebeğimizi bize verdiği için çok çok şükürler olsun Sağ salim kucağımıza almak nasip etsin Allah.Bana dua eden kızlar Allah sizin o güzel yüreyinize göre versin.Hamiş olanlar sağ salim kucağına alsınlar.Bebiş için uğraşanlar tez bir zamanda sevindirsin Allah sizleri Her pes etdiğinizde beni unutmayın Umut hep var her şey Allahın elinde
Evet normalde ptesi - salı bekliyordum. O kadar iğne yaptırdım aşılama da oldum ilk defa başıma geldi erkenBeklediğin tarihten oncemi oldun canm
Yarın sabah 14 gun dolacakti normalde canımKaçıncı gün oldun canım
Çok ümitliydim senin için ama vardır bi hayır bunda da kuzum, sağlıklı olsun diye dua ediyoruz, Allah'ın bir bildiği vardır. Kuzum bundan sonraki süreçte ne düşünüyorsun?
Amin canım AminCanım çoook sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
Amin AllahCanım çok sevindim senin adına rabbim yüzünü güldürsün saglikla kucagina alirsin inşallah darısı burda benim gibi bekleyen herkese olsun
Hicbisey düşünemiyorum. Ben de gerçekten çok üzüldüm olacak diye bekliyordum ama nasip. İşe girdim 15 gündür kafamı dağıtmak için iyi bir sebep oldu. Bundan sonraki süreç tüp bebek ama hiç o işe girişmek istemiyorum. Yazarken bile gözlerim dolu doluÇok ümitliydim senin için ama vardır bi hayır bunda da kuzum, sağlıklı olsun diye dua ediyoruz, Allah'ın bir bildiği vardır. Kuzum bundan sonraki süreçte ne düşünüyorsun?
Tamam canım ben bunu doktora soracağım insalah.Çünkü zamanı var her şey bahane aslında. Zamanı gelince her türlü oluyor. Takılmamak lazım kuzum haklısın hep sorguluyoruz neden olmuyor acaba diye ama bence sen şeyi söyle doktoruna bak aklıma geldi. Senin luteal fazın kısa sürüyor. Bu da engel olabiliyormuş gebeliğe. Bunun sebepleri olabiliyormuş. Progestan eksikliğinden kısa sürebiliyormuş. Buna göre destek verebilir bununla ilgili ise.
Bu ay senden çok umutluyduk çok üzgünüm bizimde bigün o güzel haberi alacağımız gün gelecek inanıyorum sabır ve tevekkülle bekliycez hayırlısı olsun inşallahYarın sabah 14 gun dolacakti normalde canım
İnşallah canım benim..Bu ay senden çok umutluyduk çok üzgünüm bizimde bigün o güzel haberi alacağımız gün gelecek inanıyorum sabır ve tevekkülle bekliycez hayırlısı olsun inşallah
Ay ay ay ayKızlar fetal DNA sonucum çıktı çok şüküroğlum olucak Allahın izniyle o kadar ağladımki Allah bu mucize bebeğimizi bize verdiği için çok çok şükürler olsun Sağ salim kucağımıza almak nasip etsin Allah.Bana dua eden kızlar Allah sizin o güzel yüreyinize göre versin.Hamiş olanlar sağ salim kucağına alsınlar.Bebiş için uğraşanlar tez bir zamanda sevindirsin Allah sizleri Her pes etdiğinizde beni unutmayın Umut hep var her şey Allahın elinde
Canım inşallah bundan sonraki süreçte olur.
Kız kullansana niye veriyorsun?Bebısler ben aldıgım vıtamınlerı kullanmadıgım ıcın uygun fiyata verebılırım kullanmak ısteyen bır arkadasıma.bana özelden yazsın isteyen olursa.eczaneden alındı ıkısıde.
Kız ben senin msjlarını görmüyorum ya. Bak bunu da tesadüfen şimdi gördüm, tüm bildirimlere de bakıyorum arada kaynıyor. Kız 1 tanecik yumurtam oldu ya femarayla. Üzülmüyorum yok yokKız benim de bugün 8. Günümyazdım sana sabah gördün mü