- 26 Aralık 2015
- 12.205
- 20.042
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.081
Aslında hiç çatlama sorunum olmadı. Ama bu ay özele gideceğim sanırım yapılır artık bir şeyler.Bebeğim hiç sıkıntı yok. Klomen 3 yumurtanı geliştirdi bu güzel bir şey. Ancak bana kalırsa çatlatma iğnesine ihtiyacın olabilir.
O kadar eminim ki negatif olduğuna yapınca atıcam ama üzülme kuzum bak böyle düşün en azından yumurtan oluşuyorYaptım kuzum az önce negatif. İnşallah seninki pozitif olur
Artık gölge var mı yok mu inan gözlerim şaşı olacak bir gün. Bir görüyor gibiyim bir görmüyor gibiyim her ay böyleyim. Ama bence negatif gölge yok bu sefer göremedim…Yaa ilginç bir şekilde testinde hala gölge var daha önce böyle oldu mu?
Yumurtalıkları oluşmayan catlamayan onca sıkıntı çeken însanlar oluyorO kadar eminim ki negatif olduğuna yapınca atıcam ama üzülme kuzum bak böyle düşün en azından yumurtan oluşuyor
Klomen bunu tetiklemiş olabilir. Bilmiyoruz şu anda. Nasıl anlaşılır acaba çatladı mı çatlamadı mıAslında hiç çatlama sorunum olmadı. Ama bu ay özele gideceğim sanırım yapılır artık bir şeyler.
Hayırlısı kuzum artık inan ne diceğimi bilemiyorum. İnsan sorunun kaynağını bilse onun üzerine gider. Ama sorun yok deniyor. Olmuyor. Böyle daha zor sanki. Ama şu da var demek ki zamanı var. Rabbim her şeyin en hayırlısını en doğrusunu bilirO kadar eminim ki negatif olduğuna yapınca atıcam ama üzülme kuzum bak böyle düşün en azından yumurtan oluşuyor
Âmin âmin inşallah bebeğim benim biz gönlümüzü ferah tutalım Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip edecektir inşallahHayırlısı kuzum artık inan ne diceğimi bilemiyorum. İnsan sorunun kaynağını bilse onun üzerine gider. Ama sorun yok deniyor. Olmuyor. Böyle daha zor sanki. Ama şu da var demek ki zamanı var. Rabbim her şeyin en hayırlısını en doğrusunu bilir
Bu ay hiç ağrım sızım olmadı fazla. Sadece doluluk hissi oldu. Normalde çatlarken kasıklarımda ağrı olurdu test silikleşir ateş düşer yükselirdi her neyse durum olurdu bilirdim takipten. Bu ay ovu testlerinden enin olamadımKlomen bunu tetiklemiş olabilir. Bilmiyoruz şu anda. Nasıl anlaşılır acaba çatladı mı çatlamadı mı
Benim hala umudum var bebeğim inanıyorum bir şekilde pozitif göreceğimizeArkadaşlar yumurtlamadan sonra 11. Gün. Ateş tablomu ve testimi bırakıyorum. Artık buradan döneceğini sanmıyorum. Klomen kullanımı sonucu oluşan 3 yumurtadan biri bile olmadı. Ne yapalım vardır Rabbimin bir bildiği. Umarım kiste falan dönüşmemiştir umarım. Çok yoruldum artık gölge falan aramaktan. Net çizgiler görmek istiyorum. Bir gün olur inşallah.
Sat değil bat olacaktı A AfratafracGünaydın kızlar ben regl oldumsat 28 Eylül A Afratafrac eklemeye devam ediyor musun bilmiyorum ama.
melegim can suan iyi olmanıza çok sevindim testin kopkoyu ne güzel yerleşme kanaması olmus muhtemelen bugün de doktora gidecekmişsin içini rahatlatır iyice
fnd_50 bugun kaçıncı gündü 10mu ? Bence hala umut var senin için. Yorgunluğunu anlıyorum ama bizim de bir zamanımız var inanıyorum göreceğiz o çift çizgileri
Yaaa hiç gölge falan da mı yokGünaydın kızlar benim bu sabah da kocaman bi negatif bat 4 Eylül daha döner mi bilmiyorum diğer ay vitaminlere başlıcam siparişlerimi versemmi şimdidenfnd_50 edahandro Z Zeynepnur123 melisaa93
Regl gelene kadar her an her şey olabilir ama genel olarak bugünlerde silikte olsa çıkıyor canım. Bekleyelim bakalımGünaydın kızlar benim bu sabah da kocaman bi negatif bat 4 Eylül daha döner mi bilmiyorum diğer ay vitaminlere başlıcam siparişlerimi versemmi şimdidenfnd_50 edahandro Z Zeynepnur123 melisaa93
Üzülmeyelım dicem dicem de ne kadar desek de insanın içinde bir durgunluk oluyor çok iyi anlıyorumTertemiz negatif
Daha 5 ay oldu ama insan işte kaldırmıyor yüreğiÜzülmeyelım dicem dicem de ne kadar desek de insanın içinde bir durgunluk oluyor çok iyi anlıyorum
Çok haklısın kuzum üzülme bak benımki de hayalet cızgıymıs bende de negatifDaha 5 ay oldu ama insan işte kaldırmıyor yüreği
Bugün yaptın mıÇok haklısın kuzum üzülme bak benımki de hayalet cızgıymıs bende de negatif
Canm tam okuyamadım ama sanirm seni biraz korkutmuş lekelenme olmuş Allahın izniyle birşey olmaz testinde gayet koyuGünaydın kızlar lekem çok az silince uçuk kahve az az ateşim 36.7 çıktı demekki inşallah yerleşme düşüşü bu lekelenmeler. Testimide yaptım atim sizedefnd_50 melisaa93 edahandro A Afratafrac @Niqu @tweeetyyy @bitkin96 Linakiz @golden-snitch etiketi yapamadıgım benim için telaşlanan bütün güzel kalpli kızlar.1. Test dün yaptıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?