• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

11-12-13-15 Ağustos ilişki oldu sonrasında kafamıza göre. Cok test yapamadım 11-12sinde ama 12si akşamı çok fena bir ağrım oldu kesik atiyorlarmis gibi yumurta çatladı herhalde dedim. 13u test yaptım %105 falandı pikti yani akşam silindi. O gün de hafif hafif ağrım oldu. Uygulama 14une çekti yumurtlamayı sonrasında belirtileri girince de sanırım 13yapmis ben de dün fark ettim yani üst üste oldu ilişki canim
seninle aynı ilişki günlerimiz ama ben tam çatladığı gündem emin olamıyorum sanırım 14 ü bu gün test yaptım negatif inşallah yarın bişeyler görürüm takipteyim seni💐💐

Günüm tam olarak belli değil iste. Bugün 32. gün ve testim negatif çıktı. 3-4 gün bekleyip tekrar yapacağım. Rüyamda eşimin bana bilezik aldığını gördüm 😄 İnternette baktım gebelik olarak yorumlanır diyor. Sırf bu yüzden çok umutlanmistim. Bakalım artık hayırlısı😌
ümit etmek bile çok güzel aminn ❣️

Kızlar hangi testten sipariş veriyorsunuz ve kapalı geliyor dimi anlaşılmaz test olduğu eşimin iş yerine veriyorum kargolarımı çünkü başkası görebilir 🙏 hangi satıcı falan bana atarmısınjz
Hepsiburada da epedy satıcısından freely marka gebelik testi alıyoruz canım kapalı geliyor ama üzerindeki kağıtta yazıyor mu hatırlamıyorum ☺️

Back