- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.841
Son durumun nedir kuzum inşallah bebeğin sağlıklıdırKızlar hepinize çok teşekkür ederim ama mesajı yazıp uyumak istedim lekenlenmem vardı sonra ıslaklık fark ettim başka ağrı sizim yoktu. Kan olmuş her taraf hemen apartopar Zeynep Kamile geldik bekliyorum hala Dr dayım @melisaa93 @maaaavi @The Little Mermaidmelegim can @Mucizem4564 @tweeetyyy @Karusel unuttuklqrim varsa kusura bakmayın lütfensuan o kadar dalginim ki 3.5 dan beri böyleyim dua edin lütfen kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ama benimki bana göre biraz erken önceden düşük yapmiştim daha adetim 4 gün geçti test yaptım negatif çıktı kanda pozitif cikmiştiHadi atayim sana da gör olmadığını
Bu canım tatil umarım çok verimli geçmiştir26 sı benim bat canım daha var ama testlere başladım yapmaya
Ev bomba atmış gibiBol bol dinlen
Olmaz aşkım rahat ol sperm daha kaliteli olur.Ya biz gece değerlendirebileceğiz geç olmaz dimi dün sabah değerlendirme olmuştu
İnşallah bakalım canım nedense benim pek umudum yok amaBu canım tatil umarım çok verimli geçmiştir
Öyle oluyor ev savaş alanına dönüyor tatil dönüşleri hiç sevmiyorum bu durumuEv bomba atmış gibi
Giderken bi dert dönerken bi dert ay iş yapasımda yokÖyle oluyor ev savaş alanına dönüyor tatil dönüşleri hiç sevmiyorum bu durumu
Saglıkla göreceksin inşallah bebişini kuzum. Hamilelik ilerledikçe belirtiler azalıyor zaten korkma dualarım seninle bitanemKızlar gunaydın
Yogun bi hafta sonu geçirdim
Yorucuydu
İğne ve coraspine devam 2 gundur
Yarın doktora gıdecegım 2 hafta oldu görmedim bebişimi
İnşallh iyidir pıhtılaşma çıkınca içime cok fena kurt düştü
2 gundur tum belirtılerım gttı
Agzımın tadı düzeldi, koku hasssasıyetımde gttı bırden
Yarın ola hayrola
Dua edin
Kuzum bizi habersiz bırakma çok merak ediyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninleKızlar hepinize çok teşekkür ederim ama mesajı yazıp uyumak istedim lekenlenmem vardı sonra ıslaklık fark ettim başka ağrı sizim yoktu. Kan olmuş her taraf hemen apartopar Zeynep Kamile geldik bekliyorum hala Dr dayım @melisaa93 @maaaavi @The Little Mermaidmelegim can @Mucizem4564 @tweeetyyy @Karusel unuttuklqrim varsa kusura bakmayın lütfensuan o kadar dalginim ki 3.5 dan beri böyleyim dua edin lütfen kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlısı olsun canım varsa nasipte olurİnşallah bakalım canım nedense benim pek umudum yok ama
Bence hemen bitir sonra keyfine bakGiderken bi dert dönerken bi dert ay iş yapasımda yok
Belissim in mesajını cevaplarken kismet sanaymis")Ama benimki bana göre biraz erken önceden düşük yapmiştim daha adetim 4 gün geçti test yaptım negatif çıktı kanda pozitif cikmişti
BEbeişim inşallah sıkıntısız geçireceksin hamileliğiniKızlar gunaydın
Yogun bi hafta sonu geçirdim
Yorucuydu
İğne ve coraspine devam 2 gundur
Yarın doktora gıdecegım 2 hafta oldu görmedim bebişimi
İnşallh iyidir pıhtılaşma çıkınca içime cok fena kurt düştü
2 gundur tum belirtılerım gttı
Agzımın tadı düzeldi, koku hasssasıyetımde gttı bırden
Yarın ola hayrola
Dua edin
Dur bi kahvemi içeyim kendime geleyim yapıcam kahve içmeden hiç bi iş yapamamBence hemen bitir sonra keyfine bakben zorluyorum sonra keyfimi çıkartıyorum
Pik gördüysen ikisinde de çatlamış gözüküyor kuzum.İlk olan dün ikinci bugün çatlamış mi
Öyle tabi kuzum nasipse olurHayırlısı olsun canım varsa nasipte olur
Geç döllenme olmuştur o zaman çünkü 4 gün der gecikmesi normalde kaset testte cikmasi gerekirAma benimki bana göre biraz erken önceden düşük yapmiştim daha adetim 4 gün geçti test yaptım negatif çıktı kanda pozitif cikmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?