- 7 Ekim 2022
- 1.748
- 2.247
- 63
- 40
Kuzum şu an doğru zaman değilmiş, Rabbim daha güzel şekilde verecektir mutlaka, sabır ve duaSonuç çok düşük cnm 2.01 çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum şu an doğru zaman değilmiş, Rabbim daha güzel şekilde verecektir mutlaka, sabır ve duaSonuç çok düşük cnm 2.01 çıktı
Kuzum bunu tekrar doktoruna danışsan daha iyi olur sanırımKızlar gene kahve leke gelmiş anlam veremedim hepte bu proluton depot iğnesini vurulunca geliyor çarşambada öle olmuştu ecopirini kesmiştim yarın başlıycam gene geldi şimdi varmı böyle kahve lekelenme yaşayan arkadaşlar![]()
Amin Allah razı olsun cnm . Hayırlısı ile hepimiz miniklerimizi kucaklayıp şükür duaları edelim inş.Amin canım benim. Senin de Rabbim gönlündekini versin sana inşallah. Rabbim anne olmak isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın. O çok büyük dualara eninde sonunda karşılık verir. Tek yapmamız gereken O’na güvenmek teslim olmak. İnşallah bir dahaki ziyaretim kucağımda bebeklerle olur. Şükür duası ederim hepimiz için oralarda inşallah.
Bu kahverengi lekenmeler bazen uzun sürebiliyormus cnm , sen gönlünü ferah tut doktoruna da danisirsin . Belki iğne değişikliği yapar .Evet canım Danışıcam artık dinleniyorum ama sonu iyi olsun diyelim![]()
Ben fulya acıbadem ‘de oldum ilk denemede hamile kaldım bebeğimi kucagıma aldımBende de Pcos var canım kilo problemim yok. Temmuzda Acıbadem Fulya’da opu olacağım ama hastane hakkında kafam karışık hala sen nerde tedavi oluyorsun
İyi olacak endişelenme canımEvet canım Danışıcam artık dinleniyorum ama sonu iyi olsun diyelim![]()
Oksapar 2 tane akşam 21.30 daBirde arkadaşlar oksapar ı kaçta ecoprini kaçta yapıyorsunuz umarım herkes De bende pozitifi görürüz sağlıcakla bebişleri kucağımıza sağlıkla alırız ALLAH güç kuvvet versin Çok Aminnn![]()
Merhaba canım 15 gün sonra gel kalp atışı için garanti olsun dedi. Sen regl tarihine göre gün olarak benden az öncesin sanırım ? Şu saat itibariyle 5+0 ız bizCanim seninle ayni günüz biz keseyi görmene cok sevndim ben perşembe görücem anca randevu aldim kalp atişina nezmn cagırdı doktor
Merhabalar 21.Gun lucrini vurulduktan kac gun sonra regl oldunuz bende 4 eylulde vurulcam bir jac yerde adeti kestiginu duydum korkuyorumİğnenenin ismi lucrin depot adet olunca 21.gün vurul sonra tekrar adet olunca haber ver dedi yarın adetin 3.günü kontrol var.
Amin canım inşallah tez zamanda isteyen herkese nasib olsun![]()
Canim seninle ayni günüz biz keseyi görmene cok sevndim ben perşembe görücem anca randevu aldim kalp atişina nezmn cagırdı doktor
En sonki regl tarihim 11 temmuz uygulama 5+5 gösteriyo bugün ona göre gidene kadar 6+2 olıyorm kalp atişinida duyarm inşaAllah sanirim biraz cihazlarla alakalıymiş bu kalp atişini duymakMerhaba canım 15 gün sonra gel kalp atışı için garanti olsun dedi. Sen regl tarihine göre gün olarak benden az öncesin sanırım ? Şu saat itibariyle 5+0 ız biz![]()
Canım problem sadece bunlarsa Allah ın izniyle çözülemeyecek sorunlar değil. Ben çok uzun zamandır 15 yıldır tedavilerle uğraşıyorum ama bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı meğer düşüklerim hep o nedenleymiş. Biraz geç bulundu. Eşimin durumunu problem etmedi doktorlar sonuçta tüp bebekte sperm seçilip enjekte ediliyor hız sorunu çözülüyor böylece. Şimdi bana da bu ay iki embriyo transfer edildi 5. gün embriyosu. Transferin beşinci günü idrarda 8. günü kanda pozitif gördük. Şuan hamileyim çok şükür. Sen hiç stres yapma. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye. Diğer sorunlar çözülebiliyor. Ben tedavi süreçlerimde son bir yıldır sigarayı bıraktım beslenmeme dikkat ettim. Yumurta kalitemin artması için malum yaş da 42 olunca tüp bebek başarı şansı zaten düşüyor. Ama çok dikkat ettim spor yaptım, yürüyüş yaptım, beslenmeme. Gerekli takviyelerimi aldım. Bu arada benim kendi istediğimdi antioksidanları 3 er aylık kullanıp sonra başkasına geçmek. Sana harika bir embriyolog tavsiye ediyorum : İdil Bozkurt. Bu bayanın youtube kanalı instagram sayfası var. Onlara biraz göz at çok güzel bilgilendirmeler yapıyor yumurta ve sperm kalitesini artırmak için. Sigarayı en azından sen bırakmaya çalış lütfen. Yürüyüş ile hareketli işte çalışmak çok farklı. Eşin yapamıyorsa en azından sen yürüyüş yap tempolu haftada en az 4 gün 40-45 dakika. En kısa sürede senden pozitif haberi almayı umuyorum Allah ın izniyle.Bize tup bebek dediler dunyalar basimiza yikildi proxseed di galiba o takviyeden verdiler ama ben bunlari aldim Sigaramiz var malesef esimin isi geregi fazlaca hareketli stresde cabasi mahur isinden bayadir uzagiz gozunun onunda bulunacak sekilde kabak cekirdegi ici cevviz badem var girip cikip yiyor hsg falan hepsi yapildi bende bir sorun yok doktorlar oyle soyledi sukur rabbime 2022 ocak ayinda bir dusugum oldu bir daha olmadi malesef sizin durumunuz suan nedir fayda gordunuz mu ve 3 aylik kullandik dediklerini ilk defa duydum
Öyle gerçekten canım. Bir de huzur ve dinginlik var bende 40 ile birlikte. Seçtiğimiz bir yaşta hiç yaşlanmadan ölene kadar yaşama fırsatımız olsaydı 40’lı yaşları seçerdimAklımızın en başında olduğu, en farkındalıkla yaşadığımız yıllar bu yıllar sanırım dimi kuzum![]()
Ben yaşamadım canımTransfer sonucu pozitif olan arkadaslar bısey soracagım; aranızda yerleşme kanaması yaşamayan var mı?
Amin canım sağlıcakla bebeklerimiz gelsin hiçbir kadının kucağı boş kalmasın. Ben de geçen aynı şeyleri düşündüm. Burası gerçekten birbirini anlayan insanların olduğu bir yer. Hikayelerimizi anlatıyoruz evet ama kendimizi anlatabilmek gibi bir çabamız olmuyor çünkü burdaki herkes zaten bizi tanımıyor anlıyor, yormuyor, yargılamıyor. “Bana damdan düşeni getirin, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demiş” ya Nasreddin Hoca, aynı onun gibi. O anlaşılabilmenin rahatlığını seviyorum burda. Çabalamadan burdaki herkes karşıdakini anlıyor. Bu çok güzel bir anlaşılabilme duygusu veriyor insana. YormuyorAmin Allah razı olsun cnm . Hayırlısı ile hepimiz miniklerimizi kucaklayıp şükür duaları edelim inş.. Burası ne kadar güzel bir uygulama degilmi aynı yollardan geçen, yol arkadaşları. Birbirimizi tanımasakda gönülden sevgi besliyoruz sıkıntı ve sevinclerimizi paylasiyoruz . Devamı olsun inşallah hiçbirimiz yolda kalmayalim sevinçlerimize ortak olalım :))
Ben şu anki gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadım canım. Erken düşükler nedeniyle sonlanan diğer gebeliklerimde de hiç yerleşme kanaması yaşamadım. Kişiden kişiye değişiyor bu durum daBen yaşamadım canım
Canım bu mesajını ikinci kez yanıtlıyorum, bir şey yazacaktım ilk mesajda unutmuşum. Öncelikle şunu söyleyeyim hız ve morfoloji problemleri olanların doğal yolla gebe kalmaları çok zor çünkü sperm ya yumurtaya ulaşamadan yolda ölüyor ya da yumurtaya ulaşsa da onu dölleyemiyor. Peki imkansız mı hayır değil ben eşimde aynı problem olmasına rağmen birkaç defa doğal yolla gebe kaldım fakat düşük oldu. O nedenle tüp bebek öneriyor doktorlar. Bu durum dünyayı başınıza yıkacak bir durum değil, bence ilk şokla öyle hissettiniz. Rabbim tüm yolları kapatmadığı için şükretmelisin. Seni anlıyorum üzülüyorsun ama imkansız değil durumun. Hız ve morfoloji problemi çok çabuk tüp bebekle çözülüyor. Beslenmeye dikkat edip takviyelerini de kullanıp daha kaliteli hale getirince sperm ve yumurtayı kolayca olur Allah’ın izniyle. Stres yapma tamam mı? ŞükretBize tup bebek dediler dunyalar basimiza yikildi proxseed di galiba o takviyeden verdiler ama ben bunlari aldim Sigaramiz var malesef esimin isi geregi fazlaca hareketli stresde cabasi mahur isinden bayadir uzagiz gozunun onunda bulunacak sekilde kabak cekirdegi ici cevviz badem var girip cikip yiyor hsg falan hepsi yapildi bende bir sorun yok doktorlar oyle soyledi sukur rabbime 2022 ocak ayinda bir dusugum oldu bir daha olmadi malesef sizin durumunuz suan nedir fayda gordunuz mu ve 3 aylik kullandik dediklerini ilk defa duydum
Canım benim çok teşekkür ederim belki kan sulandırıcı Kullandığımız için bide harekette ben pek kısıtlama yapmadım gene dün ama insan tedirgin oluyor arkadaşım sonuu iyi olsunnBu kahverengi lekenmeler bazen uzun sürebiliyormus cnm , sen gönlünü ferah tut doktoruna da danisirsin . Belki iğne değişikliği yapar .
Aminnn arkadaşım cümleten çok Aminnnİyi olacak endişelenme canım![]()
Anladım canım teşekkürler Şifa olsunOksapar 2 tane akşam 21.30 da
Pregesteron kalça iğnesi 16.00da genelde yaptırıyorum canım