2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bende sizin gibiyim bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızzz çok sevindim. Peki belirtiniz var mıydı
Transferin ertesi gününden başlayan kasık ağrım var adet olacakmışım gibi ama bazen daha şiddetli oluyor sancım bugün bile ara ara devam ediyorum başka bir belirti diyebileceğim bir şey yok öyle

Benim temmuz ayı transferim pozitif çıktı. Değerim 456 ya kadar çıktı. Hem de düzenli iki kattan fazla artarak. Ama bu pazartesi kasık ağrısı sebebiyle gittiğimde beta 209 a düşmüştü. Yarın doktor randevum var inşallah ilaçlarımı bırakır regl olurum bir an önce. Belki ağustos sonuna doğru ikinci transferim olur 🥺

Canım bende transferde zorlandım ama idrarA aşırı sıkışıktım sesim yükseldi yani düşün Ama şöyle Ultrasonda görüyorsun zaten koydukları yerii Rahime yerleştirdikleri için bende çok tedirgin olmuştum ama doktorum hiç sorun yok dedi birde baktım ki nette bayanın birinin kataterin ucunda kalmış embrio doktor çıkmış sonra tekrar çağırmışlar ve yerleştirmişler bayan negatif düşünürken pozitiif gelmiş sonucu bulursam sayfayı ataım sana bende çok tedirginim en yfak şeyde ama embrio rahme yerleşmeden doktor kalkmaz sanmıorum onu görüyorsun ultrasonda Şanslı uğurlu olsun sonucun poziitif olsun senin benim isteyen herkesin Çok Aminnn🙏🦋🐬
Ya çok teşekkür ederim ☺️ inşallah güzel haberleri vermek nasip olur burada paylaşırız.Bende çok tedirgin oldum yani neden zor oldu diye.Ama sonuç önemli hadi inşallah diyelim🙏

Merhaba yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın :KK43:
İnşAllah çok güzel geçmiştir transferiniz 😇
Ben Transferden sonra sürekli yatmadım bilmiyorum doktorunuz ne dedi ama hemşirem bana sürekli yatmanın iyi olmadığını vücudun kan akışı için arada kalkmam gerektiğini söyledi
elbette ev işi yapmak , uzanmak yasak 🥰
Banada normal hayatına dön tabiki ama kendini yoracak şeyler yapma dedi.Bende zaten dikkat edeceğim inşallah 😊

Kızlar bugün 13 te transferim yapılmıştı benim. Kasıklarımda ve vajinamda hafif ağrı var. Çok erken değil mi ağrı için. Korktum biraz progestan iğne yapılmıştı transfer sonrası ondan mı acaba? Transfer sonrası sizde de ağrı oldu mu?

Kızlar bugün 13 te transferim yapılmıştı benim. Kasıklarımda ve vajinamda hafif ağrı var. Çok erken değil mi ağrı için. Korktum biraz progestan iğne yapılmıştı transfer sonrası ondan mı acaba? Transfer sonrası sizde de ağrı oldu mu?
Öncelikle hayırlı olsun 💐 İnşAllah güzel haberlerinizi alırız

benimde kasık ağrım olmuştu

Kızlar o değil de şu açlık işini napıyorsunuz ya ? Yalnız değilim dimi sürekli bir şey yeme isteği var ağzım hiç boş durmuyor sağlıklı şeyler yemeye gayret ediyorum ama sürekli yemek istiyorum hep açım

İyi günler arkadaşlar bende dün 4 gibi transfer oldum gece 3 gibi ayağa kalkınca birden sıvı boşlaması yaşadım berrak renksiz kokusuz acaba progesteron fitilden mi böyle bişi yaşayanınız oldumu ya çok kafama takıldı

X