İdrar Testi yaptım bugün 6. Gün ama tek çizgi çok erken olduğu içindir değil miAllah güzel haberler almayı nasip etsin , bu aydan çok umutluyum 1 Ağustos ilk pozitif bende başladı Ağustos güzel bir ay Allahın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar Testi yaptım bugün 6. Gün ama tek çizgi çok erken olduğu içindir değil miAllah güzel haberler almayı nasip etsin , bu aydan çok umutluyum 1 Ağustos ilk pozitif bende başladı Ağustos güzel bir ay Allahın izniyle
Transferden sonra kendinizde belirti aramayın sonra benim gibi üzülürsünüzBel ve kasık ağrısı dışında belirtileriniz nedir hanımlar
Kaçıncı gün embriyosu acaba?İdrar Testi yaptım bugün 6. Gün ama tek çizgi çok erken olduğu içindir değil mi
3. Gün iyi kalite.Kaçıncı gün embriyosu acaba?
Erken yapmışsın canım 3.gün embriyosu daha geç çıkar umutsuz olmaBugün transfer hariç 6. Günüm test yaptım ama tek çizgi. 3. Gün embriyosu. Erken mi yaptım sizce
Doğru diyorsun bir anlık yaptım işte :/Erken yapmışsın canım 3.gün embriyosu daha geç çıkar umutsuz olma
3. gün için 6.gün çok erken lütfen moralinizi bozmayın3. Gün iyi kalite.
Sizin kaset testte çizgi gördüğünüzde kaçıncı gününüzdü ve kaçıncı gün embriyosuydu3. gün için 6.gün çok erken lütfen moralinizi bozmayın
biraz daha sabır ve çokça dua
Ne gibi aksilikler oldu bilmiyorum ama moralinizi bozmayın Bol bol dua edin Allah yardımcınız olsunArkadaşlar bugün benimde transfer günüm ve güne aksiliklerle başladık banada dua edermisiniz
Benim 5. gün embriyosu iyi kaliteSizin kaset testte çizgi gördüğünüzde kaçıncı gününüzdü ve kaçıncı gün embriyosuydu
Her haliyle denedim canım olmuyor hayırlısı olsun inşallahÇok iyi anlıyorum morardı her yerim Kardeşim dün sadece bişeyi farketti bugün onu denicem. Tuttuğun yeri çok mu sıkıyosun dedi biraz gevşek bırak toplanma yapıyo olabilir dedi. Bide öyle denicem
Transfer hariç 7. Günüm yani inşallah Allah söyletmiş olsun üç gün sonra pozitifi görürüz@flybrk siz tedavi sürecinde mısınız yoksa hamile mısınız
İşte biz kadınlar da böyle varlıklarız ben ilk transferimde erken test yaptım negatifi gördüm ama moralim bozulmadı. Eşime söyledim o çok üzüldü. Sonra kanda negatifi görünce ben üzüldüm bu sefer o beni teselli etti ikinci transferde hiç erken teste yeltenmedim o da kanda negatif çıktı zatenEvet keşke yapmasaydım dedim erken oldu bence de ama moralim bozulmadı erken olduğunu düşündüğüm için
Doğru diyorsun bir anlık yaptım işteErken yapmışsın canım 3.gün embriyosu daha geç çıkar umutsuz olma
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri alırız sizden. ben ilk gebeliğimde erken öğrenmiştim bunda da öyle olur sandım peki siz hangi gün test yapmıstınzİşte biz kadınlar da böyle varlıklarız ben ilk transferimde erken test yaptım negatifi gördüm ama moralim bozulmadı. Eşime söyledim o çok üzüldü. Sonra kanda negatifi görünce ben üzüldüm bu sefer o beni teselli etti ikinci transferde hiç erken teste yeltenmedim o da kanda negatif çıktı zaten
8. gündü galibaDoğru diyorsun bir anlık yaptım işte
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri alırız sizden. ben ilk gebeliğimde erken öğrenmiştim bunda da öyle olur sandım peki siz hangi gün test yapmıstınz
Hadi inşallah Allahımdan hayırlısı olsun canım güzel haberler verTransfer hariç 7. Günüm yani inşallah Allah söyletmiş olsun üç gün sonra pozitifi görürüz
Çok zor canım biliyorum bende dayanamam ama 7. Günden önce yapmayı düşünmüyorum. Kızım 5.gün embriyosuydu 8.gün silik çizgi işe öğrendim çok silikti. O yüzden yine 8.gün yapmayı düşünüyorumDoğru diyorsun bir anlık yaptım işte :/
Tiniminimavihanim canımcımın dedıgı nokta önemli ben de başta o hatayı yapıyormuşum.Kızlar oksapar ile başım dertte benim vurduğum yer koca koca morluklara dönüşüyor iğnenin havasını alıp göbeğimi sıkı tutarak yapıp buz koyuyorum hemen sonuç hüsran proluteks vurduğum yer daha iyi başka önerisi olan var mı???
Kesinlikle Halişim klinikte de bana bu şekilde söylediler.Şifa olsunnn hepimizee.Tiniminimavihanim canımcımın dedıgı nokta önemli ben de başta o hatayı yapıyormuşum.
Igneyı göbeğe dik açıyla girdirmek en onemlı morarmama sebebim oldu.
Ben de canımmssss catlıcamKesinlikle Halişim klinikte de bana bu şekilde söylediler.Şifa olsunnn hepimizee.
Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum çiçeğim