2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bel ve kasık ağrısı dışında belirtileriniz nedir hanımlar
Transferden sonra kendinizde belirti aramayın sonra benim gibi üzülürsünüz
adam akıllı hiçbir belirtim yoktu kendimi dinleyip durdum
her kişide farklı oluyor ve belirti olmak zorunda değil lütfen belirti aramayın 🥰🥰🥰

Çok iyi anlıyorum morardı her yerim Kardeşim dün sadece bişeyi farketti bugün onu denicem. Tuttuğun yeri çok mu sıkıyosun dedi biraz gevşek bırak toplanma yapıyo olabilir dedi. Bide öyle denicem
Her haliyle denedim canım olmuyor hayırlısı olsun inşallah 🙏

Evet keşke yapmasaydım dedim erken oldu bence de ama moralim bozulmadı erken olduğunu düşündüğüm için 😂
İşte biz kadınlar da böyle varlıklarız 😂 ben ilk transferimde erken test yaptım negatifi gördüm ama moralim bozulmadı. Eşime söyledim o çok üzüldü. Sonra kanda negatifi görünce ben üzüldüm bu sefer o beni teselli etti 😅 ikinci transferde hiç erken teste yeltenmedim o da kanda negatif çıktı zaten 🤷

Erken yapmışsın canım 3.gün embriyosu daha geç çıkar umutsuz olma
Doğru diyorsun bir anlık yaptım işte
İşte biz kadınlar da böyle varlıklarız 😂 ben ilk transferimde erken test yaptım negatifi gördüm ama moralim bozulmadı. Eşime söyledim o çok üzüldü. Sonra kanda negatifi görünce ben üzüldüm bu sefer o beni teselli etti 😅 ikinci transferde hiç erken teste yeltenmedim o da kanda negatif çıktı zaten 🤷
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri alırız sizden. ben ilk gebeliğimde erken öğrenmiştim bunda da öyle olur sandım peki siz hangi gün test yapmıstınz

Kızlar oksapar ile başım dertte benim vurduğum yer koca koca morluklara dönüşüyor iğnenin havasını alıp göbeğimi sıkı tutarak yapıp buz koyuyorum hemen sonuç hüsran proluteks vurduğum yer daha iyi 🤦🤦🤦🤦başka önerisi olan var mı???
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canımcımın dedıgı nokta önemli ben de başta o hatayı yapıyormuşum.
Igneyı göbeğe dik açıyla girdirmek en onemlı morarmama sebebim oldu.

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canımcımın dedıgı nokta önemli ben de başta o hatayı yapıyormuşum.
Igneyı göbeğe dik açıyla girdirmek en onemlı morarmama sebebim oldu.
Kesinlikle Halişim klinikte de bana bu şekilde söylediler.Şifa olsunnn hepimizee.😍
Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum çiçeğim🥹 :anneadayı: :anneadayı:

X