- 2 Kasım 2022
- 122
- 55
- 43
ben zeytinyağının içine ikiye kesip koyuyorum incirleri, her gün 1,5 incir yiyorumKuru incir mi taze incir mi? Zeytinyağında mı beklettiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben zeytinyağının içine ikiye kesip koyuyorum incirleri, her gün 1,5 incir yiyorumKuru incir mi taze incir mi? Zeytinyağında mı beklettiniz?
3. Gün embriyo muyduKızlar bugün Transfer hariç 7. günüm. Test yapmamak için zor sabrediyorum. Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. Siz bekleyecek misiniz test gününü?
Benim 3. Gün embriyo 7.günüm geç tutunabilir diye strese girmemek için testi beklicem3. Gün embriyo muydu
Hayır, 5. Gün embriyosu. Ama sanırım bir iki gün daha bekleyeceğim. İnşaallah evlat haberleri alırız hepimiz. Çok heyecanlı herşey3. Gün embriyo muydu
Benimki Gökalp bey system hastanesinde. Acıbadem ile burasi arasında kaldik burasi fiyat anlamında daha uygundu .. benimde yaşım 38 amh düşüklüğü var. Bakalım deniyoruzSenin doktorun kim
Kilcal damara denk getirmissiniz ondan dolayı damari patlatmış. İğne yapmadan once etinizu 2 parmagunizin arasına alıp kilcalin olmadığı yere denk getirmeye çalışın.. o iğneden 310 tane vuran birisi olarak söylüyorumÇok iyi anlıyorum morardı her yerim Kardeşim dün sadece bişeyi farketti bugün onu denicem. Tuttuğun yeri çok mu sıkıyosun dedi biraz gevşek bırak toplanma yapıyo olabilir dedi. Bide öyle denicem
Bnimde transfer hariç 8. Günüm 3. Gün embriyosu sabah ilk idrarla kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı ama tabi kanda görmeden sevinmek yok Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahKızlar bugün Transfer hariç 7. günüm. Test yapmamak için zor sabrediyorum. Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. Siz bekleyecek misiniz test gününü?
Allah yardımcın olsun canım inşallah pozitif haberler gelicekArkadaşlar bugün benimde transfer günüm ve güne aksiliklerle başladık banada dua edermisiniz
Canım bende transferde zorlandım ama idrarA aşırı sıkışıktım sesim yükseldi yani düşün Ama şöyle Ultrasonda görüyorsun zaten koydukları yerii Rahime yerleştirdikleri için bende çok tedirgin olmuştum ama doktorum hiç sorun yok dedi birde baktım ki nette bayanın birinin kataterin ucunda kalmış embrio doktor çıkmış sonra tekrar çağırmışlar ve yerleştirmişler bayan negatif düşünürken pozitiif gelmiş sonucu bulursam sayfayı ataım sana bende çok tedirginim en yfak şeyde ama embrio rahme yerleşmeden doktor kalkmaz sanmıorum onu görüyorsun ultrasonda Şanslı uğurlu olsun sonucun poziitif olsun senin benim isteyen herkesin Çok AminnnCanım 11 gün sonra dedi doktorum.Ya keşke bende koymasaymışım çok zorlandım
Tuttuğun yeri sıkı tutman lazım ve havasının tamamını alın dik açıyla girinÇok iyi anlıyorum morardı her yerim Kardeşim dün sadece bişeyi farketti bugün onu denicem. Tuttuğun yeri çok mu sıkıyosun dedi biraz gevşek bırak toplanma yapıyo olabilir dedi. Bide öyle denicem
Benim de 7.günüm 3.gün embriyo erken gebelik testi yapacağım eve geçince su vs içmiyorum o yüzdensonuç ne olursa olsun hazırlıklıyım kısmetimde varsa olur zaten Allah büyüktürKızlar bugün Transfer hariç 7. günüm. Test yapmamak için zor sabrediyorum. Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. Siz bekleyecek misiniz test gününü?
Bence erken olmuş biraz. Tam test gününü bekleyin yani beklemek zor amaBugün transfer hariç 6. Günüm test yaptım ama tek çizgi. 3. Gün embriyosu. Erken mi yaptım sizce
Evet keşke yapmasaydım dedim erken oldu bence de ama moralim bozulmadı erken olduğunu düşündüğüm içinBence erken olmuş biraz. Tam test gününü bekleyin yani beklemek zor ama
Merhaba yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayınBende yarın transfer olacağım çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyimim.Daha önce bir aşılama oldum ondan önce klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum iki kez ama hiç hamile kalamadım.Yaşım 30.Nelere dikkat etmem gerekiyor yarın doktoruma da soracağım tabiki ama şu an araştırma yapmak öğrenmek istiyorum.Hepimiz zor ve bol ilaçlı iğneli süreçlerden geçtik.İnşallah nasip eder Rabbim
Allah güzel haberler almayı nasip etsin , bu aydan çok umutluyum 1 Ağustos ilk pozitif bende başladı Ağustos güzel bir ay Allahın izniyle2 Ağustos 3. Gün embriyosu iyi kalite transfer oldum. Test günüm 13 Ağustos inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber.
bende kullanıyorum fitilKızlar progestan fitil kullanan varmi aranizda dün ve bugün fitili iterken cok daralmiş yuvası transferin 5. Günü .bikaç gün önce valla cok derin boşluk gibiydi itince.smdi böyle rahimin iç kısmi şişmişte yolu kapatmiş gibi yaşayan varmi aranizda