2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bugün Transfer hariç 7. günüm. Test yapmamak için zor sabrediyorum. Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. Siz bekleyecek misiniz test gününü?

Çok iyi anlıyorum morardı her yerim Kardeşim dün sadece bişeyi farketti bugün onu denicem. Tuttuğun yeri çok mu sıkıyosun dedi biraz gevşek bırak toplanma yapıyo olabilir dedi. Bide öyle denicem
Kilcal damara denk getirmissiniz ondan dolayı damari patlatmış. İğne yapmadan once etinizu 2 parmagunizin arasına alıp kilcalin olmadığı yere denk getirmeye çalışın.. o iğneden 310 tane vuran birisi olarak söylüyorum 😅😅😅😅

Kızlar bugün Transfer hariç 7. günüm. Test yapmamak için zor sabrediyorum. Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. Siz bekleyecek misiniz test gününü?
Bnimde transfer hariç 8. Günüm 3. Gün embriyosu sabah ilk idrarla kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı ama tabi kanda görmeden sevinmek yok ☺️ Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏

Canım 11 gün sonra dedi doktorum.Ya keşke bende koymasaymışım çok zorlandım
Canım bende transferde zorlandım ama idrarA aşırı sıkışıktım sesim yükseldi yani düşün Ama şöyle Ultrasonda görüyorsun zaten koydukları yerii Rahime yerleştirdikleri için bende çok tedirgin olmuştum ama doktorum hiç sorun yok dedi birde baktım ki nette bayanın birinin kataterin ucunda kalmış embrio doktor çıkmış sonra tekrar çağırmışlar ve yerleştirmişler bayan negatif düşünürken pozitiif gelmiş sonucu bulursam sayfayı ataım sana bende çok tedirginim en yfak şeyde ama embrio rahme yerleşmeden doktor kalkmaz sanmıorum onu görüyorsun ultrasonda Şanslı uğurlu olsun sonucun poziitif olsun senin benim isteyen herkesin Çok Aminnn🙏🦋🐬

Bugün adetimin 7. Günü az önce estradiol baktılar kanda 400 lu Bir değer çıktı biraz fazla değil mi😐 doktora soramadım heyecandan sizde durumlar nasıl

Çok iyi anlıyorum morardı her yerim Kardeşim dün sadece bişeyi farketti bugün onu denicem. Tuttuğun yeri çok mu sıkıyosun dedi biraz gevşek bırak toplanma yapıyo olabilir dedi. Bide öyle denicem
Tuttuğun yeri sıkı tutman lazım ve havasının tamamını alın dik açıyla girin
kanama kontrolu yapın pistonla
belki kılcal damara denk geliyordur
Bende yapılıyorum kendim ebe hemşireyim çok şükür morarma olmadı ilk gün biraz oldu geçti birde pamuğum hemen çekmeyin🤍

Benim de 7.günüm 3.gün embriyo erken gebelik testi yapacağım eve geçince su vs içmiyorum o yüzden😅sonuç ne olursa olsun hazırlıklıyım kısmetimde varsa olur zaten Allah büyüktür 😊

Bende yarın transfer olacağım çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyimim.Daha önce bir aşılama oldum ondan önce klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum iki kez ama hiç hamile kalamadım.Yaşım 30.Nelere dikkat etmem gerekiyor yarın doktoruma da soracağım tabiki ama şu an araştırma yapmak öğrenmek istiyorum.Hepimiz zor ve bol ilaçlı iğneli süreçlerden geçtik.İnşallah nasip eder Rabbim🥹
Merhaba yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın :KK43:
İnşAllah çok güzel geçmiştir transferiniz 😇
Ben Transferden sonra sürekli yatmadım bilmiyorum doktorunuz ne dedi ama hemşirem bana sürekli yatmanın iyi olmadığını vücudun kan akışı için arada kalkmam gerektiğini söyledi
elbette ev işi yapmak , uzanmak yasak 🥰

Kızlar progestan fitil kullanan varmi aranizda dün ve bugün fitili iterken cok daralmiş yuvası transferin 5. Günü .bikaç gün önce valla cok derin boşluk gibiydi itince.smdi böyle rahimin iç kısmi şişmişte yolu kapatmiş gibi yaşayan varmi aranizda
bende kullanıyorum fitil
dediğin gibi neredeyse her koyduğumda farklı yola gidiyor gibi hissediyorum çok komik ama 😀
merak etme o gideceği yeere gidiyor kalbini ferah tut canını çok acıtma

X