- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim benim de sali günü transferim olacak. Ben de bu ilaçların çoğunu kullanıyorum ampül hariç. Şimdiden hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınArkadaşlar merhaba benimde Allah kısmet ederse salı günü transferim var dün doktor prdnol , monodks ,progesteron amp ve fitil ecopirin, estrofem ,folik asit verdi sizlerde bunları kullandınız mı
Öncelikle bebeğin için üzüldüm geçmiş olsun canım. Çok çabuk pes etmişsin sen. Ben bir dış gebelik 6 düşük 3 başarısız aşılama başarısız bir tüp bebek geçirdim. 15 yıldır uğraşıyorum ama umudumu hiç kaybetmedim. 42 yaşıma geldim üç ay sonra 43 olacağım. 43 olunca tüp bebek şansımın çok çok düşeceğini de biliyorum ama pes etmiyorum. Umudum var. Sen toparla kendini bebeğin senin duygularını hisseder. Sen onu ruhsal olarak sıkı sıkı tut bırakma ki o da seni bırakmasın.Kızlar dün ikinci transferimi oldum bir onceki pozitif oldu ama iki aylıkken bebegimin kalbi durdu, ikinci transfer de de çok su icmeme rağmen mesaneyi doldurdular on dk sürdü ama işkence gibiydi Dr ekranda gösterdi bana yerleştirdiği çift embriyoyu hiçbir şey hissetmedim duygulanamadim hiç anne olabilecegimi hayal edemiyorum artık sanırım kayiplarim beni bu hale getirdi...şuan düşünüyorum pozitif olsa ne olacak devamı gelse ne olacak ki yasamadiktan sonra böyle hissetmekte hoşuma gitmiyor umutlanmak heyecanlanmak istiyorum yok olmuyor hayırlısı olsun
Öncelikle bebeğin için üzüldüm geçmiş olsun canım. Çok çabuk pes etmişsin sen. Ben bir dış gebelik 6 düşük 3 başarısız aşılama başarısız bir tüp bebek geçirdim. 15 yıldır uğraşıyorum ama umudumu hiç kaybetmedim. 42 yaşıma geldim üç ay sonra 43 olacağım. 43 olunca tüp bebek şansımın çok çok düşeceğini de biliyorum ama pes etmiyorum. Umudum var. Sen toparla kendini bebeğin senin duygularını hisseder. Sen onu ruhsal olarak sıkı sıkı tut bırakma ki o da seni bırakmasın.
Tüm kan sulandırıcı iğneler can yakıyor canım maalesefKızlar oksapar çok can yakıyor muadilleri de mi öyle clexane04 yada enox damı öyle can yakıyor???
Titizlik iyidir.. ama size önerim tüp bebek sürecinde ot çöp kür tarzı şeyler yapmamanız çünkü bu tarz şeyler doktorun planlama ve tedavisini bozuyorArkadaşlar merhaba benim kafama çok takıldı bu ay soğan kürü yapmıştım ve reglim normalde 30 günde birken 15. Gün geldi ve doktorum adetin 6. Günü başladı ilaçlara ve Adetin 22 yada 23. Gününe denk geliyor Önümüzdeki hafta transfer donmuş larla kafama takıldu aradım onu doktor ayarlıyormuş kendisi 2 aydır erteleniyordu bi tsh bi progestan değeri derken doktorum titiz fakat kafama takıldı siz ne diyorsunuz
Hayal kırıklığından korkarsanız hayal kırıklığı yaşarsınız pozitif düşünün pozitif olsun…bebekleriniz enerjinizi hisseder …Kızlar dün ikinci transferimi oldum bir onceki pozitif oldu ama iki aylıkken bebegimin kalbi durdu, ikinci transfer de de çok su icmeme rağmen mesaneyi doldurdular on dk sürdü ama işkence gibiydi Dr ekranda gösterdi bana yerleştirdiği çift embriyoyu hiçbir şey hissetmedim duygulanamadim hiç anne olabilecegimi hayal edemiyorum artık sanırım kayiplarim beni bu hale getirdi...şuan düşünüyorum pozitif olsa ne olacak devamı gelse ne olacak ki yasamadiktan sonra böyle hissetmekte hoşuma gitmiyor umutlanmak heyecanlanmak istiyorum yok olmuyor hayırlısı olsun
Kötü olmuş İlaç rapor süresi bir ay. Transfer işlem rapor süresi 6 ay. Ondan kaynaklı olabilir mi acaba. Biz raporlu aldık ilaçları Memorial de kendi doktorumuzdan.Merhaba memorialda mı yaptırdınız özel recete yazıldığı için bizimkini karşılamadı heyet raporumuz olmasına rağmen
Canım mutlaka havasını tam al yaparken göbek dokusunu iki parmağın arasında çok iyi sıkıştır iğnenin kesik ucu sana baksın o şekilde derin nefes alıp yapmalısın sonra içinden ona kadar say ve pamuğu bas hemen çekmeKızlar oksapar çok can yakıyor muadilleri de mi öyle clexane04 yada enox damı öyle can yakıyor???
Başınız sağolsun inşallah Sağlıklı ikizleriniz olur da bu acınız az da olsa diner9 yıldır uğraşıyorum canım ben çok sağlıklı bir gebelik gecirdim 2020 de doğduktan iki ay sonra karaciğer büyümesinden vefat etti Alin bebeğim acısı hala yüreğimde mezarını çiçeklerle donattim sonrakiler arka arkaya kayıplar ya genetik hastalıktan ya başka şeylerden geçen e nabiza baktım da kısırlık dışında kolay kolay hastaneye ugramamisim benimki pes etmekten ziyade maddi manevi yorulma tekrardan tüp Bebek parası veremeyiz onsuzda Dr mümkün değil diyor sona doğru geliyorum ben 40 olmak üzereyim zaten bu tutmazsa son çift embriyo kalıyor benim sonra bu defteri istemesem de kapatmak zorundayız. Allahim sağlıkla kucağıniza alacağınız öpüp koklayacaginiz bir bebek nasip etsin size ins
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz nasılsınızKızlat merhaba bnmde bugün saat 3 te transferim var dualarınızı beklerim hamile kalanları da tebrik ederim
Evett kesinlikle doktoruma güveniyorum ve fakat kendimde pişman oldum ama doktorum soğan kürüne rağmen Regli olmuşum ve transfer için tedaviye başladı o kafamı karıştırdıTitizlik iyidir.. ama size önerim tüp bebek sürecinde ot çöp kür tarzı şeyler yapmamanız çünkü bu tarz şeyler doktorun planlama ve tedavisini bozuyor
İyiyim siz nasılsiniz transferin ertesi ilk sabahı acıkma gurultusu olurya midemizde ayni gurultu rahmimde oldu bide sol kasiğimda bir agrı bacagıma vuran bi agrı vardı cuma hiç bişyşm yoktu sadece adet olucakmişim gibi karın agrısı oldu bugunde gün boyu bişy yoktu oturuyoken birden kalkinca bıcak saplamir gibi kasığıma sancı girdi o pozisyonda bkledim gecti sonra smdide ufak ufak sızı giriyo sizin nasıl durumlarMerhaba aynı gün transfer olmuşuz nasılsınız
Aynı aynı aynı ama bi fazlası ki şu gaz sancıları arada sıkıntı yaratıyoİyiyim siz nasılsiniz transferin ertesi ilk sabahı acıkma gurultusu olurya midemizde ayni gurultu rahmimde oldu bide sol kasiğimda bir agrı bacagıma vuran bi agrı vardı cuma hiç bişyşm yoktu sadece adet olucakmişim gibi karın agrısı oldu bugunde gün boyu bişy yoktu oturuyoken birden kalkinca bıcak saplamir gibi kasığıma sancı girdi o pozisyonda bkledim gecti sonra smdide ufak ufak sızı giriyo sizin nasıl durumlar
Ben enox kullanıyorum, iğne girmek bilmiyor ucumu kalın nedir anlamadım. Yaparken yanma yapmıyor yaptıktan sonra hafif ağrı oluyorKızlar oksapar çok can yakıyor muadilleri de mi öyle clexane04 yada enox damı öyle can yakıyor???
Omegrav’ın içinde folik asit var o yüzden ekstra vermemiştirFolik asit ve fitil kullanmadım ben. Omegrav diye vitamin kullandım. Estrofem coasprin prulutex iğne birde karından