- 20 Şubat 2022
- 4.632
- 2.844
11+6da basladik biz vitaminlereKaçıncı hafta başladılar size bana başlamadılar bende kan ilacı kullanıyorum bakalım ne zaman başlayacaklar
Gunaydin canimmm bende saglik ocaginda baktiriyim bari valla dunyanin parasi gidiyo hastaneyeGünaydın canımm Omega 3 de bi nevi multivitamin canımm İçinde baya vitamin ve mineral var
Kan değerlerime endokrine gidiyorum canım orada baktırıyorum sağlık ocağıda bakar muhtemelen hatta 1 ay oldu tekrar gitmem gerekicek Nasipse İNŞALLAH sağlıkla ilerlesinleerde Aminnn
Aminnn Haklısın canımm Bende öyleyim Nasipse endişlerimiz bebekler içinn ALLAH Sağlıkla kucamıza aldımız günleri göstersinGunaydin canimmm bende saglik ocaginda baktiriyim bari valla dunyanin parasi gidiyo hastaneyeaminn aminnn sağlıklı ilerlesinler her düşüncem kizim icin biyerde bi aksilik olsun istemiyorum.
InsaAllah canim insaAllah cok amin cokkAminnn Haklısın canımm Bende öyleyim Nasipse endişlerimiz bebekler içinn ALLAH Sağlıkla kucamıza aldımız günleri göstersin
Aminnn arkadaşımmInsaAllah canim insaAllah cok amin cokk
Aynı şekilde benşmde baş ağrım var bugün çok şiddetli parol içebilirsin demişlerdi de içmedim gerçi oda fayda etmiyor bende 14 haftalığımKızlar baş ağrısı hiç geçmiyor ne yapmam lazım bugün 16+0 im
Az önce doktordan geldim stresten olabilir dedi bol bol su iç dedi sürekli dinlen dediAynı şekilde benşmde baş ağrım var bugün çok şiddetli parol içebilirsin demişlerdi de içmedim gerçi oda fayda etmiyor bende 14 haftalığım
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba.uzun zamandır komforlu giden hamileliğim dün yüreğimi ağzıma getirdi.sabah kalktım ve vzzt vzztty diye akıntı aşağıya bakamadım ilk başta dedim ki bu akıntı değil bu kanama hakikaten eğilip bakmamla o kırmızılığı görmem ve o an dünyamın başıma yıkılması bir oldu.valla sakin olamadım çok asabım bozuldu .12 + 6 ya gelmişken dedim gidiyor bebek.apar topar yakınımdaki ve tüp bebek dr umdan sonra takibimi de yaptıracağım dr a gittim Allah'tan hemen aldılar.ultrason cihazını karnıma dayadı ekrana bakamıyorum dr un yüzünü izliyorum o sırada kalp seslerini duydum.bebek gayet iyi suyu iyi boyu posu iyi dedi hatta fıkır fıkır oynuyordu. Ekrana baktığımda ilk defa bir şeyler hisettim bildiğin küçük bir insan vardı artık içimde.ben dün anneliği ilk defa hissettim çok korktum, çok mutlu oldum çok bana ait birşeyi hissettim daha önce böyle bir his yaşamamıştım. ..meğersem benim rahim ağzında yara oluşmuş p kanama yapmış smear aldı dr.onu takip edecekler.bugün de son kontrol için tüp bebek dr uma gittim. Dedim dün kanamam oldu takibimi yapacak dr a gittim . Kendide baktı gayet iyi dedi.bebeğin ense ve burun ölçülerine baktı gayet iyi dediama bem kan vermedim çünkü fetal dna testi verdim bu hafta cuma 14.gün olacak eli kulağındadır.umarım oradan da güzel bir sonuç gelir. Oksaparı doğuma kadar kullanacakmışım diğer progestanları 3 hafta daha devam folik ve coraspini kesti.bu arada takibimi yapacak dr um büyük ihtimalle kız olacak dedi Allah'ım çocuk isteyen herkese kendiliğinden , endişesiz , iğnesiz ilaçsız gerçekleşen bir hamilelik nasip et maddi manevi dertlere düşürme.hayırlı , merhametli sağlıklı evlatlar nasip et
Ya evet benim de dünden beri baş ağrım var sat ultrason da salı günü 16+4 görünmüştü normalde 15+6 idi salı günü. Önden gidiyormuş maşaAllahKızlar baş ağrısı hiç geçmiyor ne yapmam lazım bugün 16+0 im
Bebek kaç cm oldu canım senin bana 12cm dedi küçük değil mi 12 internette normal diyor ama kullandığım takip uygulaması da daha farklı söylüyorYa evet benim de dünden beri baş ağrım var sat ultrason da salı günü 16+4 görünmüştü normalde 15+6 idi salı günü. Önden gidiyormuş maşaAllahVe gerçekten dünden beri zonkluyor başım. Bugünde başladı şimdi sanırım bu haftanın mevzusu da bu :)
Kuzum benim 15 cm 160 gr. çıktı maşaAllah ama gelişimi ilerde gidiyor dedi. Uzun dedi yani maşaAllah… senin normal ama o civarlarda olması lazım. Doktor söylerdi zaten gelişiminde sıkıntı olsa.Bebek kaç cm oldu canım senin bana 12cm dedi küçük değil mi 12 internette normal diyor ama kullandığım takip uygulaması da daha farklı söylüyor
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canımneden kaynaklı oluyormuş peki ? Neye dikkat etmeni söylediler
İnşallah son olur bitanem , bebeğin iyi çok şükür kiÇok teşekkür ederimya enfeksiyon kaynaklı ya da fitilden dediler.çok da önemsemediler bebeği sağlam görünce. O yaraya doğumdan sonra yakma işlemi yaparız dedi.başka da bir şey söylemedi.zaten 2 hafta sonra fitili de bıraktırıyor dr.
Amin canım çok teşekkür ederimİnşallah son olur bitanem , bebeğin iyi çok şükür kicinsiyetle ilgili bişey dendi mi sana ? Ben detaylı ultrason yaptırdım doktor bir kız bir erkek dedi %90
Bilmiyorum kafama takıldı küçük geldi sanki yeterli beslenemedim mi acaba bilmiyorumKuzum benim 15 cm 160 gr. çıktı maşaAllah ama gelişimi ilerde gidiyor dedi. Uzun dedi yani maşaAllah… senin normal ama o civarlarda olması lazım. Doktor söylerdi zaten gelişiminde sıkıntı olsa.
Sağlıkla gelsinler inşallahAmin canım çok teşekkür ederimçok büyük ihtimalle kız gibi duruyor dedi.fetal dna vermiştim henüz sonucu gelmedi orada kesin sonuç çıkar.oy ne güzel bir seferde hem kız hem oğlan