2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Gunaydin canimmm bende saglik ocaginda baktiriyim bari valla dunyanin parasi gidiyo hastaneye aminn aminnn sağlıklı ilerlesinler her düşüncem kizim icin biyerde bi aksilik olsun istemiyorum.

Gunaydin canimmm bende saglik ocaginda baktiriyim bari valla dunyanin parasi gidiyo hastaneye aminn aminnn sağlıklı ilerlesinler her düşüncem kizim icin biyerde bi aksilik olsun istemiyorum.
Aminnn Haklısın canımm Bende öyleyim Nasipse endişlerimiz bebekler içinn ALLAH Sağlıkla kucamıza aldımız günleri göstersin

Kızlar baş ağrısı hiç geçmiyor ne yapmam lazım bugün 16+0 im

Aynı şekilde benşmde baş ağrım var bugün çok şiddetli parol içebilirsin demişlerdi de içmedim gerçi oda fayda etmiyor bende 14 haftalığım
Az önce doktordan geldim stresten olabilir dedi bol bol su iç dedi sürekli dinlen dedi

Çok şu içiyorum da çalıştığım için dinletemiyorum ayaktayım genelde bende 2 hafta sonra gidicem bakalım

Geçmiş olsun canım neden kaynaklı oluyormuş peki ? Neye dikkat etmeni söylediler

Kızlar baş ağrısı hiç geçmiyor ne yapmam lazım bugün 16+0 im
Ya evet benim de dünden beri baş ağrım var sat ultrason da salı günü 16+4 görünmüştü normalde 15+6 idi salı günü. Önden gidiyormuş maşaAllah Ve gerçekten dünden beri zonkluyor başım. Bugünde başladı şimdi sanırım bu haftanın mevzusu da bu :)

Bebek kaç cm oldu canım senin bana 12cm dedi küçük değil mi 12 internette normal diyor ama kullandığım takip uygulaması da daha farklı söylüyor

Bebek kaç cm oldu canım senin bana 12cm dedi küçük değil mi 12 internette normal diyor ama kullandığım takip uygulaması da daha farklı söylüyor
Kuzum benim 15 cm 160 gr. çıktı maşaAllah ama gelişimi ilerde gidiyor dedi. Uzun dedi yani maşaAllah… senin normal ama o civarlarda olması lazım. Doktor söylerdi zaten gelişiminde sıkıntı olsa.

Geçmiş olsun canım neden kaynaklı oluyormuş peki ? Neye dikkat etmeni söylediler
Çok teşekkür ederim ya enfeksiyon kaynaklı ya da fitilden dediler.çok da önemsemediler bebeği sağlam görünce. O yaraya doğumdan sonra yakma işlemi yaparız dedi.başka da bir şey söylemedi.zaten 2 hafta sonra fitili de bıraktırıyor dr.

İnşallah son olur bitanem , bebeğin iyi çok şükür ki cinsiyetle ilgili bişey dendi mi sana ? Ben detaylı ultrason yaptırdım doktor bir kız bir erkek dedi %90

İnşallah son olur bitanem , bebeğin iyi çok şükür ki cinsiyetle ilgili bişey dendi mi sana ? Ben detaylı ultrason yaptırdım doktor bir kız bir erkek dedi %90
Amin canım çok teşekkür ederim çok büyük ihtimalle kız gibi duruyor dedi.fetal dna vermiştim henüz sonucu gelmedi orada kesin sonuç çıkar.oy ne güzel bir seferde hem kız hem oğlan

Kuzum benim 15 cm 160 gr. çıktı maşaAllah ama gelişimi ilerde gidiyor dedi. Uzun dedi yani maşaAllah… senin normal ama o civarlarda olması lazım. Doktor söylerdi zaten gelişiminde sıkıntı olsa.
Bilmiyorum kafama takıldı küçük geldi sanki yeterli beslenemedim mi acaba bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba dün gece 3 bucuk gibi 2 bozuk para büyüklüğünde Koyu kanamam oldu daha sonrada bu saate kadar 08:30 a kadar takip ettim lekelenme şeklinde devam ediyor kanama yok Hamdolsun ama dün muayene olmuştum ve bir sorun yok bayaa yürüdüm birde sürekli aynı poZisyonda yatınca sanki belim kasıklarım hafifce ağrıyor ama bu bir haftadır böle doktor rahim büyüdüğü için demişti kızlar ALLAH sağlıkla bebişleri isteyen herkesinde benimde kucamıza almayı Nasip Etsin İNŞALLAH çok Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…