aynen bende cam sakuradayım yarın opu işlemi yapılacak inşallah güzel sonuclar alırızBende cam sakurada tedavi görüyorum sizdemi ordasiniz
Ben 11 araliga randevu aldim yaptirmak icinKızlar detaylı ultrason ne zaman yaptırdınız?
Hadi inşallah hakkınızda hayirlisiaynen bende cam sakuradayım yarın opu işlemi yapılacak inşallah güzel sonuclar alırız
Kaç haftalık olucaksınız 11 aralıkta?Ben 11 araliga randevu aldim yaptirmak icin
21+4 olucamKaç haftalık olucaksınız 11 aralıkta?
bugune cektiler detayliyi gittik hersey yolundaydi cok sukurKaç haftalık olucaksınız 11 aralıkta?
Çok şükür Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla. Ben 16.haftamı doldurdum sol kasık ve belde ağrı bide aşağıya baskı hissediyorum sizce normalmibugune cektiler detayliyi gittik hersey yolundaydi cok sukur
Aminn cumlemiz icin insaAllahÇok şükür Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla. Ben 16.haftamı doldurdum sol kasık ve belde ağrı bide aşağıya baskı hissediyorum sizce normalmi
ErkekAminn cumlemiz icin insaAllahCinsiyeti bellimi gelinimiz erkek oda solda hissediyo agriyi benim hep sagda kızım olcak. Onlar normalde....
baskı nasil bi baskı doktorunuza sorun bence.
merhaba bende yeni başladım nur hocaya nasıl geçti sürecinizNur Dokuzeylül Güngör , canım doktorum
merhaba 2 embriyo transferi için bir şart varmı isteğe göremi yapıtırdınızHanımlar tekrar merhaba bugün benim 11. Gün sabah kaset test yapmıştım dayanamayıp kan verdim ve beta 740 çıktı2 tane transfer olmuştum tam olarak ikisimi tutmuş oluyor?? Yoksa henüz birşey demek için yokmu erken
Ben memnunum, her zaman dürüst davrandı bize. Yapılması gereken herşeyi yaptığını düşünüyorum. Tek sıkıntı hastane çok kalabalık.merhaba bende yeni başladım nur hocaya nasıl geçti süreciniz
Merhaba memnun kaldınız mi kendisinden acaba ? Transfer tuttu mu ?Dr nimet aygül demirol
Merhaba sonuç ne oldu acaba ?İnşallah ama bayağı tedirgin oldum daha önce böyle bir durum yaşayan pozitif sonuçlanan var mıdır acabadoktoruma yazdım ama dönüş yapmadı yarın gidip kan testi vermeyi düşünüyorum
Bizde güvenç beye başlıyoruzBen doktorumdan çok memnun kaldım Bahçeci fulya dr. Güvenç Karlıkaya bütün süreçte tek bir sıkıntı yaşamadım yumurta toplamasından sonra ufacık ağrım dahi olmadı. Sanki hiç yumurta toplatmamış gibi iyiydim. Embriyologları da çok iyi. İlk denemede tuttu tabi bu biraz da şans ama şansın dışında doktor ve embriyolog inanılmaz önemli.
Gönlünüze göre olur inşallah harika bir hekimBizde güvenç beye başlıyoruz