- 15 Ağustos 2023
- 237
- 349
- 43
Evet 10 haftayı geçsin dedilerBen de cuma günü doktora gidicem. 9+5 olucaz o gün inşallah. Gittiğimde bi sorayım bakalım. Ama sanırım en az 10 haftalık olması gerekiyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 10 haftayı geçsin dedilerBen de cuma günü doktora gidicem. 9+5 olucaz o gün inşallah. Gittiğimde bi sorayım bakalım. Ama sanırım en az 10 haftalık olması gerekiyormuş
Bence yorgunlukla alakası yok ya ben hiç yormuyorum ama 2 gündür devam ediyor9+1 miş. Öğretmenım okulda kendımı çok yormamaya calısıyorum ama
Nerede yaptıracağına karar verdin mi?Ben 10. Haftdan sonra yaptıracağım
Doğrudur bazen olacagı varsa oluyorBence yorgunlukla alakası yok ya ben hiç yormuyorum ama 2 gündür devam ediyor
Uzan dinlen belini destekle belin boslukta olmasin daha cok agriyor.Kızlar iki gündür bel ağrım var şiddetli değil ama hissediyorum . Belimin ortası gibi daha çok . Böyle hisseden var mı? Napıyosunuz bu durumlarda ?
Bence kesinlikle alakasi var dun biraz oturdum yegenimle benimde oldu lekelenmem. En basindan beri lekelenmelerim ya ayakta durmak ya oturmakdan sebep olduBence yorgunlukla alakası yok ya ben hiç yormuyorum ama 2 gündür devam ediyor
Henüz daha net değil netleşince yazarım burada. araştırıyorum hem fiyat hem güvenilirlik bakımındanNerede yaptıracağına karar verdin mi?
Teşekkür ederim canım benim dün ulaştım hemşireme ikiz gebelik olduğu için normal dedi, suan iyiyim gün içinde çok uzanmış kalıyorum sanırım bununda bir ilgisi varUzan dinlen belini destekle belin boslukta olmasin daha cok agriyor.
Aynen canım bende araştırıyorum şişli kolon hast fulya doktor buldum araştırıyorum hala aret hocayı ne zaman bırakıyorsun ben şimdilik gidiyorum dahaArkadaşlar aranızda istanbul avrupa yakasında olan var mı doktor olayı çok kafamı kurcalıyor aret hocanın yaptırdığı hastane acıbadem taksim ve ikiz gebelikte diyatlar daha uçuk önerebilceğiniz doktor var mı acaba?
Bende şuan gidiyorum ilk 3 ay aret hocada olurum risksiz alana bi geçelim inşallah sonra hastane fiyatlarına göre karar vericem ikiz olduğu içinde herkese güvenemiyorum ilaçlarımızı bilir mi doğru yönlendirir mi korkuyorum açıkçasıAynen canım bende araştırıyorum şişli kolon hast fulya doktor buldum araştırıyorum hala aret hocayı ne zaman bırakıyorsun ben şimdilik gidiyorum daha
Benim oncesinde vardi akıllı eşim gebelik eklememis sigortaya sonradanda olmuyomus zaten sorduk bi 6 ay gebe kalmamak gerekiyomus olsun nasip dedik saglikla gelsinde parası batsın yalniz dahiliyeye falan yonlendiriyo doktorum oralarda ise yariyo bilginiz olsun ama gebelik için cok gecKızlar ya gebelik haberınden sonra tamamlayıcı saglık sigortası yaptıran varmı aranızda?
Evet söyledi 23 ekim dediEvet ben de ona göndereceğim size tam gününü söylediler mi ne zaman vereceksiniz?
Ankarada değilim fakat Ankarada Tolga ecemişte yaptrdım gözüm kapalı tavsiye edebilirimKızlar Ankara da olanlar acaba doktor merkez öneriniz var mı Ankara da tüp bebek için
Aynen bende öyleyim şuan ilaçları acaba ne zamana kadar daha kullanırız ben hepsine devam hala sende mi öyleBende şuan gidiyorum ilk 3 ay aret hocada olurum risksiz alana bi geçelim inşallah sonra hastane fiyatlarına göre karar vericem ikiz olduğu içinde herkese güvenemiyorum ilaçlarımızı bilir mi doğru yönlendirir mi korkuyorum açıkçası
Ben daha olmadım adeti bekliyorum perde varmış bende de çizik atalım perdeyi alalım dedi doktorumAminn canim aminnn sen neden dolayi olmustun ?
Ben Ankara'dayım gözüm kapalı prof. Dr. İbrahim Esinler hocayı tavsiye ederim kendisi hem ilim hem bilim dalında maşallah çok güzel ve iyi ilgilendi hiç kırmadı ne dediysek tamam dedi Allah razı olsun bir ömür duacıyım ona tavsiye ederim yani memnun kalacağınız dan da emin olabilirsinizKızlar Ankara da olanlar acaba doktor merkez öneriniz var mı Ankara da tüp bebek için