2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bende 15 Ağustos transfer 8+2 günlük ölçtü cihaz 18.27 mm ölçtü normalde 8+4 olması gerekiyordu ama kese hersey düzgün dedi çok şükür kalp atışında çok güzeldi 160 dedi inşallah sağlıkla ilerler dizlerinde kızlar sağ Salim

Bende 15 Ağustos transfer 8+2 günlük ölçtü cihaz 18.27 mm ölçtü normalde 8+4 olması gerekiyordu ama kese hersey düzgün dedi çok şükür kalp atışında çok güzeldi 160 dedi inşallah sağlıkla ilerler dizlerinde kızlar sağ Salim
Çok fark yoksa bi sorun yok demekki bende biraz diğeri küçük diğeri daha büyük olunca bi tedirgin oldum ama olabilir şeyler ozaman

Çok fark yoksa bi sorun yok demekki bende biraz diğeri küçük diğeri daha büyük olunca bi tedirgin oldum ama olabilir şeyler ozaman
Canım haftasıyla uyumlu olduğu sürece 1-2….5-6 günün bir önemi yok. Hatta 2 hafta geriden gelenlerin bile yetiştiği durumlar oluyor o nedenle bir iki gün çok çok iyi hatta. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 🤲

Çok Aminnn canımm sor sen yinede mide bulantısına çözüm bulmuştun sen canımm prilam dr mi kullanıyordun kaç tane 🙏🦋🐬
Geceden 2 tane prilam kullaniyodum ama artik kullanmiyorum gecti benim bulantilarim. .. ben 1 haftadır falan rahatsizim tat koku alamiyorum sanirim tat koku alamadigim.icin bulantimda kesildi😀😀😀 doktor bana sey demisti bas ucunda beyaz leblebi bulundur uyaninca at agzina demisti .onunda cok faydasi var egerki sabah bulantin varsa dene canim

Bebişi görünce herhalde heyecanlanıyoruz biz ya başka bir açıklaması olamaz 🤣
Kesinlikle oyle ultrasonda goruyorum yaa kalp atisinida duyuyorum ohhh be diyorum minigim iyi demekki icim rahatlıyo butun sorulari unutuyorum yazdigimida sormak aklima gelmiyo o iyi olsunda tek duamiz❤️ minikleri iyi gorunce unutuyoruz masaAllah yavrulara Rabbim saglikla kucagimizada almayi nasip etsin cumlemize

Kesinlikle oyle ultrasonda goruyorum yaa kalp atisinida duyuyorum ohhh be diyorum minigim iyi demekki icim rahatlıyo butun sorulari unutuyorum yazdigimida sormak aklima gelmiyo o iyi olsunda tek duamiz❤️ minikleri iyi gorunce unutuyoruz masaAllah yavrulara Rabbim saglikla kucagimizada almayi nasip etsin cumlemize
Amin amin amin kuzum 🤲🌺

Geceden 2 tane prilam kullaniyodum ama artik kullanmiyorum gecti benim bulantilarim. .. ben 1 haftadır falan rahatsizim tat koku alamiyorum sanirim tat koku alamadigim.icin bulantimda kesildi😀😀😀 doktor bana sey demisti bas ucunda beyaz leblebi bulundur uyaninca at agzina demisti .onunda cok faydasi var egerki sabah bulantin varsa dene canim
Anladım canımm o halde beyaz leblebiyi deneyim ben
Geçse bi sorun geçmese bi sorun ama artık 10. Haftadayız Nasipse o yüzden yavaş yavaş geçebilir sanırım canımm hiç bulantısız geçirenler şanslı Ben su dahi içemiorum ama bugün içmeye çalıştım canımm
Bende dün bi tane prilam dr içtim ama hafif gene var akşam artarmı bilmiorum azar azar yiorum İNŞALLAH sağlıkla gelsinlerde canımm önemli olan 🙏🦋🐬

Bu arada geçmiş olsun canımm Acil ŞİFALAR dilerim kısa zamanda sağlığına kavuşursun bol bol dinlen canımm🙏🦋🐬

Canım haftasıyla uyumlu olduğu sürece 1-2….5-6 günün bir önemi yok. Hatta 2 hafta geriden gelenlerin bile yetiştiği durumlar oluyor o nedenle bir iki gün çok çok iyi hatta. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 🤲
Aminnn hepimizinnn❤️

Arkadaşlar aranızda istanbul avrupa yakasında olan var mı doktor olayı çok kafamı kurcalıyor aret hocanın yaptırdığı hastane acıbadem taksim ve ikiz gebelikte diyatlar daha uçuk önerebilceğiniz doktor var mı acaba?

Kızlar 9. Haftadayız bulantılarım çok arttı 2 gündür midemde sanki sürekli gaz var gibi ve asla geçmiyor aşırı yorgun hissediyorum 6. Haftadan beri bulantım vardı ama pik yaptı sanki prilam kullanıyorum 3 tablete çıktım günde ona rağmen bulantım hep var çok halsizim sizde durumlar nasıl 😔

Anladım canımm o halde beyaz leblebiyi deneyim ben
Geçse bi sorun geçmese bi sorun ama artık 10. Haftadayız Nasipse o yüzden yavaş yavaş geçebilir sanırım canımm hiç bulantısız geçirenler şanslı Ben su dahi içemiorum ama bugün içmeye çalıştım canımm
Bende dün bi tane prilam dr içtim ama hafif gene var akşam artarmı bilmiorum azar azar yiorum İNŞALLAH sağlıkla gelsinlerde canımm önemli olan 🙏🦋🐬
10+4 olduk cok sukur bende daha cok halsizlik basladi bide ayaga kalkinca goz kararmasi oluyo bende bas donmesi eslik ediyo. Ama herseyi guzel.olurmu herseyi tatli geliyo bana 😀😀 dun aynaya baktim minnak bi göbüş gordum ay bi guldum bi hosuma gitti . 14 senelik hasretim dedim boyle keske up uzun kollarim olsaydida gobegime bi sarilsaydim 😀😀😀 minnacik bisey ama hosuma gitti

MAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla ilerletsin İNŞALLAH bizde 9+5 olduk Çok ŞÜKÜR Sağlıkla ilerlesin
Bende çok yorulunca oluyor onun dışında normal ama bulantı devam seninki geçmiş mesela böle sağlıkla gitsin diyelim ben su içebilsem iyi olucak da 🙏🦋🐬

Kızlar iki gündür bel ağrım var şiddetli değil ama hissediyorum . Belimin ortası gibi daha çok . Böyle hisseden var mı? Napıyosunuz bu durumlarda ?

X