2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Hangi doktorum tüp bebek mi şuan başladığım mı?

Tüp bebek: antalya ıvf hande töre
Şuan başladığım (inşaAllah doğuma gideceğim amin ): memorial gülbin destici işgören
Gülbin Hanıma geçen sene rutin kontrol için gitmiştim.(ekstradan çikolata kisti de var bende)
Ben de Memorialda Timur Bey e başlicam cuma günü nasipse

Canim rahim agzina nasil bakti ? Bakilmasi gereklimi acaba

Gülbin Hanıma geçen sene rutin kontrol için gitmiştim.(ekstradan çikolata kisti de var bende)
Ben de Memorialda Timur Bey e başlicam cuma günü nasipse
Rabbim şifalar versin canım. Ben gülbin hanımı geçen hamileliğimde riskli gebelik uzmanı diye internetten bulmuştum baya bir yorum okudum gitmeden araştırdım. Sonra gittim memnun kaldım. Normalde tüp bebek doktorum başka doktor önermişti ama ben gülbin hanımı bırakmak istemedim. Bakalım sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alalım da onlarda vesile sonuçta

Kuzum bebişe baktıktan sonra rahim ağzında ölçüm yapıyor durumu nasıl diye arasındaki mesafeyi ölçüyor rahmin ağzını ölçüyor ki açılma olmasın Allah korusun diye herhalde. Muhtemelen seninde ölçmüştür. Rutin herkese yapılıyor sanırım

Kızlar dün doktordan geldik iki miniğiğimizde iyi şükür normalde dün 7+2dim bebeklerden biri 7+4 ile uyumlu biraz etli diğeri 7+1 normal oda dedi ikiz gebelikte böyle fark yaşayan var mı kızlar

Hayırlı olsun tüp bebek erken sıra için canımücretli ödesek gelir mi sıra bilgin var mı?

Yoo olcmedi hic bana bisey demedi en azindan

Yoo olcmedi hic bana bisey demedi en azindan
Bakmıştır kuzum o sıkıntı yoktur :) olsa söylerdi zaten senin kanama alanları vardı ya zaten şuan önceliğiniz o sonuçta o bakmıştır sen merak etme her doktor belirtmiyormuş

Bakmıştır kuzum o sıkıntı yoktur :) olsa söylerdi zaten senin kanama alanları vardı ya zaten şuan önceliğiniz o sonuçta o bakmıştır sen merak etme her doktor belirtmiyormuş
Gidince bi sorim ben rahim duzeltme ameliyati oldum ya zaten sorcakdim bidahaki gidisimde

Kizlar dondurulmus transfer oncesi bakilan e2 progestan degeri kac olmali bilgisi olan varmi onumuzdeki çarşamba gunu transfer olucagim

Gidince bi sorim ben rahim duzeltme ameliyati oldum ya zaten sorcakdim bidahaki gidisimde
Burda doktora 30 tane şey sorcam diyorum ama oraya gidince bir sürü soruyu unutuyorum yazıp gidecem dedim onu da unuttum yine bir sürü şey kaldı benimde sormadığım niye böyle oliii ya

Canım Usg de bakıyor rahim ağzına bir sorun varsa önlem alıyorlar ama muhtemelen yoktur bakmıştır bazen doktorlar daldırıyor söylemiyor banada Usgde sölemedi ölçümü mesela ama Normal gitmeyen birşey varsa zaten mecbur söylemek zorunda arkadaşım içimizi ferah tutalım İNŞALLAH sağlıkla bebişleri kucaklayalım Çok Aminn

Benim rahmim T seklindeydi 2 kez histereskopi oldum 1. Erson aksuya oldum yapamamis maalesef 2. Cem celik hocama oldum Allah ondan razi olsun. Ameliyattan sonra 2 adet dongusu bekledim ben
Anladım canım benimki biraz pimpirikli 3 ay bekleyelim dedi embriyolarda 5 aydır dondurulmuş olacaklar Allah'ım sonunda banada sevinmeyi sizede hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah

Burda doktora 30 tane şey sorcam diyorum ama oraya gidince bir sürü soruyu unutuyorum yazıp gidecem dedim onu da unuttum yine bir sürü şey kaldı benimde sormadığım niye böyle oliii ya
Ben yazdigimi.sormayida unutuyom yaziyom not aliyom yok gidiyo aklimdan

Aminn canimm aminnnn ben yinede gidince sorim

Anladım canım benimki biraz pimpirikli 3 ay bekleyelim dedi embriyolarda 5 aydır dondurulmuş olacaklar Allah'ım sonunda banada sevinmeyi sizede hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Aminn canim aminnn sen neden dolayi olmustun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…