2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar iki gündür bel ağrım var şiddetli değil ama hissediyorum . Belimin ortası gibi daha çok . Böyle hisseden var mı? Napıyosunuz bu durumlarda ?
Uzan dinlen belini destekle belin boslukta olmasin daha cok agriyor.

Bence yorgunlukla alakası yok ya ben hiç yormuyorum ama 2 gündür devam ediyor
Bence kesinlikle alakasi var dun biraz oturdum yegenimle benimde oldu lekelenmem. En basindan beri lekelenmelerim ya ayakta durmak ya oturmakdan sebep oldu

Kızlar ya gebelik haberınden sonra tamamlayıcı saglık sigortası yaptıran varmı aranızda?

Aynen canım bende araştırıyorum şişli kolon hast fulya doktor buldum araştırıyorum hala aret hocayı ne zaman bırakıyorsun ben şimdilik gidiyorum daha

Aynen canım bende araştırıyorum şişli kolon hast fulya doktor buldum araştırıyorum hala aret hocayı ne zaman bırakıyorsun ben şimdilik gidiyorum daha
Bende şuan gidiyorum ilk 3 ay aret hocada olurum risksiz alana bi geçelim inşallah sonra hastane fiyatlarına göre karar vericem ikiz olduğu içinde herkese güvenemiyorum ilaçlarımızı bilir mi doğru yönlendirir mi korkuyorum açıkçası

Kızlar ya gebelik haberınden sonra tamamlayıcı saglık sigortası yaptıran varmı aranızda?
Benim oncesinde vardi akıllı eşim gebelik eklememis sigortaya sonradanda olmuyomus zaten sorduk bi 6 ay gebe kalmamak gerekiyomus olsun nasip dedik saglikla gelsinde parası batsın yalniz dahiliyeye falan yonlendiriyo doktorum oralarda ise yariyo bilginiz olsun ama gebelik için cok gec

Kizlar ben cok anlamiyorum yardimci olurmusunuz doktora henuz gosteremedik malesef anladigim kadariyle bu sefer mlde az cikmis esim cok isteksiz gitti onun etkisi oldugunu dusunuyorum onceki testimizide ekliyim ensondaki 3 ay onceki testimiz

Eklentiler

• IMG_20230928_164929.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20230928_164908.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20230928_170356.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 55
Ayyy kızlar bugün 10+2 yım bulantım yok diye üzülüyordum ayyy bugün ilk demir ilacını aldım aldığım an lavaboya zor yetiştim. Aç karına al yazıyordu bir bardak su ile ilacıda çıkardım suyuda. ayyy ben ne rahat gecirmisim bulantısı olanın Allah yardımcısı olsun. Demir ilacını yemekten iki saat sonra almak daha mantıklı

Aynen bende öyleyim şuan ilaçları acaba ne zamana kadar daha kullanırız ben hepsine devam hala sende mi öyle

Kızlar Ankara da olanlar acaba doktor merkez öneriniz var mı Ankara da tüp bebek için
Ben Ankara'dayım gözüm kapalı prof. Dr. İbrahim Esinler hocayı tavsiye ederim kendisi hem ilim hem bilim dalında maşallah çok güzel ve iyi ilgilendi hiç kırmadı ne dediysek tamam dedi Allah razı olsun bir ömür duacıyım ona tavsiye ederim yani memnun kalacağınız dan da emin olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…