2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Sıcak suyun düşük sebebi olduğunu hepimiz duymuşuzdur kuzum, özellikle ilk 3 ay ılık suyla yıkanmayı önerirler. Bende soğuğa yakın ılık suyla yıkanıyorum ve duştan çıkar çıkmaz banyonun kapısını açıyorum ki buhar filan oluşmasın..
Ben bunu hç duymadım :KK43: ki normalde çok sıcağı sevmem ama son zamanlsr sıcak suyun altına girmek çok iyi geliyordu.dr falan da demedi bana dikkat et diye. Ilık suyla yıkanayım ben de bundan sonra

Benim de kanamam başladı yine bu üçüncü duyarsizlasiyorum galiba artık uzandim şimdi oglenciyim Allah'a emanet bebeklerimiz iki kere gittim kanama için bebek kese iyi dediler kanama alanı niye dedim cevap yok hayırlısı özel bölgem de yanma da var fitil falan tahriş mı ediyor acaba

Benim de kanamam başladı yine bu üçüncü duyarsizlasiyorum galiba artık uzandim şimdi oglenciyim Allah'a emanet bebeklerimiz iki kere gittim kanama için bebek kese iyi dediler kanama alanı niye dedim cevap yok hayırlısı özel bölgem de yanma da var fitil falan tahriş mı ediyor acaba
Rapor alsan keşke canım ya biraz dinlensen kanama alanın giderdi belki

Ben bunu hç duymadım :KK43: ki normalde çok sıcağı sevmem ama son zamanlsr sıcak suyun altına girmek çok iyi geliyordu.dr falan da demedi bana dikkat et diye. Ilık suyla yıkanayım ben de bundan sonra
Transferde falandami soylemediler hic cok şaşırdım transferde bile soguga yakin suyla duş alın derler

Yogun bi kanamami rapor falan alsaniz benim kanama alanini gorunce doktor istersen sana rapor yazabilirim demisti rapor aldim

Rapor alsan keşke canım ya biraz dinlensen kanama alanın giderdi belki
Ya anasınıfı öğretmeni olunca yapamıyorum daha üç ağlayanim var araya rapor koysam tekrar başa saricam bugun serbest bırakırım olmadı yorucu etkinlikler yaptırmam daha ciddi durumlarda rapor almak istiyorum

Transferde falandami soylemediler hic cok şaşırdım transferde bile soguga yakin suyla duş alın derler
Sadece hamam sauna yasak dediler halbuki benim hamam özellikle de sauna yaşam biçimim 7/24 🤪 ne saçma en çok yapılma ihtimali olan üzerinden uyarın dimi sıcak su ile yıkanma deyin😂

Beniiim çok enteresan bir şekilde azaldı 8+2 deyim ayyy Allaha çok şükür bulantı beni hayattan soğutmuştu çok mutluyum😁
Benimde arkadaşımm aynen 8+0 yada 8+1 de azaldı bi telaş sardı beni halbuki salı kontrolüm vardı Çok ŞÜKÜR iyiydi bebiş ama bi gün sonra azaldı şaşırdım bende Bulantı azalınca nie azaldı die hatta bugün başka bi doktora gidip muayene olsammı die düşünüyordum ama seninde azalmış belkide normal bu arkadaşım🙏🐬

Az önce benimde kanamam başladı aynı duyarsızlık bende de oluştu bir şey olacaksa zaten oluyor uzandım dinleniyorum hayırlısı olsun yapacak hiçbir şey yok daha iki gn önce doktora gittim kanama alanı yok dedi her şey olması mümkün bir anı diğerini tutmuyor

Canım geçmiş olsun 🌸 Gebelik sürecinde vajinal enfeksiyonlar daha sıklıkla olabiliyor. Ayaklarını üşütme, bir de fitil yüzünden sürekli nemli olan özel bölgeni kuru tutmaya çalış yani mesela iç çamaşırını daha sıklıkla değiştir, o bölge özellikle bugünlerde daha kuru kalsın. Bir de iç çamaşırına 1-2 damla nioli yağı damlatabilirsin. Bu yağ genital bölgedeki mantar enfeksiyonlarını yok etmek için kullanılır. Hamileler ilaç kullanmaktan çekindiği için bu doğal yöntemi tavsiye ediyorlar. Allah şifa versin 🌸🤲🏻

Canım bende salı aralıksız 6 saat derse girdim ve nöbetçiydim. Akşama ciddi bir kasık ağrım başladı ve doktora gittim. Kendini bu kadar yorma ilk 3 ay önemli dedi ve direkt rapor yazdı. Evet anasınıfında başa sarmak hiç kolay değil ama şimdi önceliğin okuldaki bebekler değil de karnındaki bebiş mi olsa 🙄

Canım geçmiş olsun 🌸 Gebelik sürecinde vajinal enfeksiyonlar daha sıklıkla olabiliyor. Ayaklarını üşütme, bir de fitil yüzünden sürekli nemli olan özel bölgeni kuru tutmaya çalış yani mesela iç çamaşırını daha sıklıkla değiştir, o bölge özellikle bugünlerde daha kuru kalsın. Bir de iç çamaşırına 1-2 damla nioli yağı damlatabilirsin. Bu yağ genital bölgedeki mantar enfeksiyonlarını yok etmek için kullanılır. Hamileler ilaç kullanmaktan çekindiği için bu doğal yöntemi tavsiye ediyorlar. Allah şifa versin 🌸🤲🏻
Dediğin gibi çok ıslak olduğu için her WC gittiğimde günlük ped değiştiriyorum canım dikkat ederim çok teşekkürler canım 🙏

Benimde arkadaşımm aynen 8+0 yada 8+1 de azaldı bi telaş sardı beni halbuki salı kontrolüm vardı Çok ŞÜKÜR iyiydi bebiş ama bi gün sonra azaldı şaşırdım bende Bulantı azalınca nie azaldı die hatta bugün başka bi doktora gidip muayene olsammı die düşünüyordum ama seninde azalmış belkide normal bu arkadaşım🙏🐬
Hiç korkma canım valla şükrediyorum azaldı diye hayat kalitem arttı resmen mide bulantısıyla bebek sağlığı arasında bir denge yok o yüzdenn tadını çıkar🥰🥰

Hiç korkma canım valla şükrediyorum azaldı diye hayat kalitem arttı resmen mide bulantısıyla bebek sağlığı arasında bir denge yok o yüzdenn tadını çıkar🥰🥰
Anladım canımm ben bebek sağlığıylamı ilgili diyordum ama değilse tamamdır içim rahatladı canımm teşekkür ederim 🙏🐬

Kizlar kaç gündür hiçbir belirti yaşamıyorum diye sevinirken az önce kanamam oldu hemşiremi aradım ped takip 1 saat sonra kontrol et dedi ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum ya kanama olunca ne olur yani

Kizlar kaç gündür hiçbir belirti yaşamıyorum diye sevinirken az önce kanamam oldu hemşiremi aradım ped takip 1 saat sonra kontrol et dedi ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum ya kanama olunca ne olur yani
Hangi ilaçları kullanıyosun canım

X