- 20 Şubat 2022
- 4.644
- 2.858
Salgin bulasmis kuzum serum takti doktorum burda cok ciddi kusma ishal salgini var dikkat edin aman diyimGelmiş geçmiş olsun canımm bendede oluyor arada İNŞALLAH sağlıklı iyi haberlerini bekliyoruz Çok Aminnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salgin bulasmis kuzum serum takti doktorum burda cok ciddi kusma ishal salgini var dikkat edin aman diyimGelmiş geçmiş olsun canımm bendede oluyor arada İNŞALLAH sağlıklı iyi haberlerini bekliyoruz Çok Aminnn
Aaa gelmiş geçmiş olsun canımm ALLAH acil Şifalar versin Serumla hafifletirler büyük ihtimalle bebişin sana sımsıkı sarılmıştır salgın oldunu bilmiordum Tekirdağ damıydın CanımmSalgin bulasmis kuzum serum takti doktorum burda cok ciddi kusma ishal salgini var dikkat edin aman diyim
Evet kuzum tekirdag corludayim bebisim keyfi yerindeydi nasip eden Rabbime binlerce sukurAaa gelmiş geçmiş olsun canımm ALLAH acil Şifalar versin Serumla hafifletirler büyük ihtimalle bebişin sana sımsıkı sarılmıştır salgın oldunu bilmiordum Tekirdağ damıydın Canımm
Aminnn kuzumm Çok Aminnn belki bebiştende kaynaklıdır salgın tesadüftürEvet kuzum tekirdag corludayim bebisim keyfi yerindeydi nasip eden Rabbime binlerce sukur
Evet kuzum tekirdag corludayim bebisim keyfi yerindeydi nasip eden Rabbime binlerce sukur
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şafi ismiyle şifa versin sana. Bebişinin iyi olmasına çok sevindim, şükür Sende dinlen bol sıvı tüketmeye çalışKizlaarr biz kontrolumuzu olduk onceki olcume gore 8+2 olmasi gerekti 8+5 olmus masaAllahhh hersey iyi dedi. Kusmam icin serum taktilar salgin bulasmis... kanama alanimda 11m den 4m ye dusmus 1 hafta daha yatış dedi cok sukur dua eder dua bekleriz
Canım Rabbim ol derse oluverir, sen dua et ve olanda da hayır olduğunu bil.Beta hcg takibim 2gun aralıklarla şu sekilde 124-250-621 ve dün ölçtürdüğüm 860 olmus malesef. Cook üzgünüm yine olmadı galiba ağlamaktan mahvoldum. Burdan artık dönüş olmaz dimi
Bence kötü düşünme olabilir yani yinede değerin güzel cokta az değil inşallah sağlıkla ilerler2 Günde bir en az yüzde 66 artmasi gerekiyor ama son ölçümde yuzde 30larda artti
Aaa neresinde ben emlaklara yakinimNe tesadüf ben de Çorlu'da yaşıyorum :)
Oda aklimiza geldi ama ne olursa hic beslenemedim geceden beri ay midem bulanmiyo bulanmiyo diyodum bugun görüyom desem sabah kör uyancam öle kendime nazar ediyomAminnn kuzumm Çok Aminnn belki bebiştende kaynaklıdır salgın tesadüftür
Merhaba canım Ne kadarlık dedi doktorunuz, ben sordum doktora transfer tarihini baz alıyorum dedi. Transfer olduğunuzda 2 haftalık gibi düşünüyor. Hep son adet tarihine göre hesaplama yapıldığı için bana da tuhaf geldi oyüzdenSlm canım aynısı bendede oldu benimde son adet 3 Ağustos pazartesi gittim kese adet tarihine göre küçük biraz dedi geç yerleşmiş dedi olabilir böyle şeyler dedi bende çok endişelendim ama dr beni rahattlattı önemli olan keseyi görmemizdi bugün dedi ve gördük dedi sende rahat ol
Ben varimmm o kan kahveydi pembeye pembeden kirmiziya döndü ertesi gun gittigimde kalp atisini duyduk cok sukur hic korkma canim bol bol dinlen kan sulandirici kullaniyosan keserler muhtemelenKızlar yarın kalp atışı için gidicez
Bugün peçete açık pembe çok silik bi kan geldi benm gibi olan var mi ya ne güzel huzurluydum hiç kanama vs olmuyodu diye
Beeennnn hatta kırmızıydı benım gunluk pedimi baya kaplamıstı 4 gundur yatıyorum evde yarın gıdıcem ben de doktora ınsaallah bana haftaya işe git derKızlar yarın kalp atışı için gidicez
Bugün peçete açık pembe çok silik bi kan geldi benm gibi olan var mi ya ne güzel huzurluydum hiç kanama vs olmuyodu diye
Canım doktor sana duş alma vs dedi mi?Ben varimmm o kan kahveydi pembeye pembeden kirmiziya döndü ertesi gun gittigimde kalp atisini duyduk cok sukur hic korkma canim bol bol dinlen kan sulandirici kullaniyosan keserler muhtemelen
Bende normalde yarın gidecektim kalp atışı için ama şimdi hemen gidicem insan çok tedirgin oluyor ya benim direk çok açık pempe geldi nedense inşallah bi sorun yokturBen varimmm o kan kahveydi pembeye pembeden kirmiziya döndü ertesi gun gittigimde kalp atisini duyduk cok sukur hic korkma canim bol bol dinlen kan sulandirici kullaniyosan keserler muhtemelen
benm minnacık oldu ona bile çok korktum sen alıştın galiba ya ben dayanamadım bugün gitcem minnağiımın kalp atışını duycam inşallahBeeennnn hatta kırmızıydı benım gunluk pedimi baya kaplamıstı 4 gundur yatıyorum evde yarın gıdıcem ben de doktora ınsaallah bana haftaya işe git der
Doktor bana duş alma demedi ama ben soguga yakın suyla duş aliyorum bide surekli degil 3 günde 1 giriyorum duşaCanım doktor sana duş alma vs dedi mi?